• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar,
Nansebo'nun tekrar gelme ihtimali yok mudur? Tatmak icin 3 cesit soylemistim ve biri nanseboydu. Gercekten hayran kaldim. Paketini actiginiz andan itibaren cilekli milka kokusu geliyordu. Oyle normal kahvelerde olan arkalardaki bir aroma olarak degil direkt tat olarak geliyordu. Normalde bu aromalari alabilen biri degilim ama buna hasta olmustum. 1-2 kilo siparis edip buzluga atmak istiyordum buyuk hevesle girdim ve kalmamis oldugunu gordum :( kalan 150 gram kahvemi uzulerek icicem muhtemelen :(
Maalesef Nensebo tekrar stoğu giremeyecek. fakat ay sonuna kadar yeni kahveleri stoğa eklemeye çalışıcaz

9 mayıs kavrumlu guatemala florencia 18/300 çok sulu geliyor bana. 17,5/250 ye kadar indim ama verim alamıyorum.
V60ta demliyorum, 92-95 derecelerde demliyorum. Hario 40lı kutulu filtre kullanıyorum.
Birde bana mı denk geldi bilmiyorum ama içi boş çok fazla çekirdek var maalesef

9 mayıs kavrumlu guatemala florencia 18/300 çok sulu geliyor bana. 17,5/250 ye kadar indim ama verim alamıyorum.
V60ta demliyorum, 92-95 derecelerde demliyorum. Hario 40lı kutulu filtre kullanıyorum.
Birde bana mı denk geldi bilmiyorum ama içi boş çok fazla çekirdek var maalesef
Ben 15:1 oranda 20 gr ile yapıyorum, 96-97 derece arası, timemore c2 17 click, hario 40 lı paket, plastik v60, kuzeyden su ile 2.25 de bitiyor.
Başta 94 C civarı demleme yapıyordum nedense pek verim alamamıştım, bu şekilde daha dengeli oldu benim için.

Ben 15:1 oranda 20 gr ile yapıyorum, 96-97 derece arası, timemore c2 17 click, hario 40 lı paket, plastik v60, kuzeyden su ile 2.25 de bitiyor.
Başta 94 C civarı demleme yapıyordum nedense pek verim alamamıştım, bu şekilde daha dengeli oldu benim için.
Sıcaklığı artırıp deneyeyim o zaman, teşekkürler.

#1829 sipariş no ile ben de Motion ve microlot ile tadım etkinliğine katıldım :)

1717 nolu siparişim hakkında bilgi edinemiyorum. Geçen hafta çarşamba günü siparişi verdim. Yardımcı olabilir misiniz @SpadaCoffeeRoastery
Merhabalar kargonuz iki gün önce gönderilmiş . Size mesaj gelmiş olması gerekiyor. Harici bizde kargo ile görüşüp bilgi vermeye çalışıcaz.

Merhabalar kargonuz iki gün önce gönderilmiş . Size mesaj gelmiş olması gerekiyor. Harici bizde kargo ile görüşüp bilgi vermeye çalışıcaz.

Hocam kargo mesajı site üzerinden otomasyon ile bana da düşmedi. Siparişlerim kısmında sadece gönderildi olarak yazıyordu. Belki entegrasyon ile ilgili sıkıntı olmuş olabilir.

Hocam kargo mesajı site üzerinden otomasyon ile bana da düşmedi. Siparişlerim kısmında sadece gönderildi olarak yazıyordu. Belki entegrasyon ile ilgili sıkıntı olmuş olabilir.
Bu konu ile ilgili daha önce belirtmiştik. entegrasyonumuz sadece MNG ile olduğundan , bu firmayla çalışıyorduk. Kargo firması ile çok fazla olumsuz dönüş olmasından dolayı ARAS KARGO ile ilerlemeyi düşündük ve entegre olamadıklarından dolayı kargo firması SMS yolu ile ilerliyoruz.

Merhabalar, bir sorum olacaktı. Tanışma paketindeki çekirdekler taze kavrum mu oluyor yoksa daha eski kavrumlardan mı ? @SpadaCoffeeRoastery

#1829 bölün siparişim bir günde geldi neredeyse pazartesi gece 11 de sipariş geçtim bugün öğlen elime ulaştı degassing sürelerini beklemekteyim🥳

@SpadaCoffeeRoastery merhaba. 9 mayıs kavrumlu Guatemala florencia ile 16-18 gr arası demlemeler yapıyorum. Her demlememle en az 12-15 adet boş çekirdek ayıklıyorum. Ve maalesef istisnasız her demlemede yaşıyorum bunu.

Geri