• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, bu haftanın kavrum günü ne zaman ve bu gün sipariş versek hangi gün kargolanır. @SpadaCoffeeRoastery

Merhaba, 1501 numaralı sipariş ile 4 farklı tip kahve sipariş ettim. Ancak kahvelerin ambalajlaması beni oldukça mutsuz etti. Dört paketin dördü de standart aynı tip kutunun içinde geldi, Ne kutuların ne de içindeki ambalajın üstünde hangi çekirdek olduğuna dair tek bir ibare yok. Sadece dış kutuların üzerine küçük bir kulakçık yapılmış ve çekirdek bilgisi yazılmış. Onu kaybetsek veya karıştırsak bittik. Ayrıca bu çekirdekler ne zaman kavrulmuş onun da bilgisi yok. Sizden ricam bu konuya daha dikkat etmeniz olacaktır.

Nensebo ile espresso demledim. 25 sn'de 20,1 gr çekirdekte 47 ml çıktı aldım. İçtiğim şeyi gözlerim kapalı içsem sıcak bir portakal suyu derdim. Gerçekten de çekirdek notalarının hakkını vermiş ve ilk defa bir omniroast kavrumda böyle bir keyif aldım.

Çıkan espressonun beni oldukça mutlu etmesi sebebi ile ambalaj konusunu dikkate almayacağım (Demleme öncesi tüm yazdıklarımı sildim) Ama umarım siz dikkate alırsınız @SpadaCoffeeRoastery

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_1299 Küçük 2.png
    IMG_1299 Küçük 2.png
    142.9 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_1298 Küçük.png
    IMG_1298 Küçük.png
    150.7 KB · Görüntüleme: 146
Merhabalar , ambalajdaki tarih konusu ile ilgili çok fazla olumsuz dönüş aldık. İlk düzenlememiz bu yönde olacak. Kavurma tarihi paketlemede ağız kısmı kapatılırken otomatik olarak basılıyor. Siyah zemine press ile basıldığından okunamıyor ya da görülemeyebiliyor.

Kahvelerimizi beğenmeniz bizim için en değerlisi. Değerli gönüşleriniz için teşekkür ederiz.

Cumartesi günü başka bir sebep için Bakırköy'e gitmiştim şans eseri Roastery sokağından geçiyormuşum Spada yazısını ve Cumhur Bey'i görmem bir oldu. Tanışma paketi aldım sağ olsun Cumhur Bey yanında Kosta Rika da ikram etti. Biraz sohbet etme imkanı da bulduk, çok keyifli bir sürpriz oldu benim için. İlgisi ve ikramı için kendisine buradan da teşekkür etmek istedim. An itibariyle çekirdeklerin degassing süresinin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)

Normalde aynı kahveden tekrar sipariş vermem yeni şeyler denemek için ancak La Reforma bir paket daha sipariş verdirtti. Çok dengeli ve lezzetli. Gövdeli natürel sevenler bir denesin derim.

Merhaba @SpadaCoffeeRoastery

Kenya siparişim yanlış geldi. (Kenya Mururundia yerine Kenya Oreti geldi)
Merhabalar siparişiniz için teşekkür ederiz. Bugün yanlış olan ürününüzü kargoya veriyoruz. Sorun olabilecek siparişler için kusura bakmayın yanlışlık olabiliyor bazen fakat öncesinde bizimle paylaşırsanız daha hızlı aksiyon alabiliriz.

Siparişim elime ulaştı. Bugüne kadar gördüğüm en güzel kahve paketlerinden birisi. İşinizi gerçekten özenerek yaptığınız belli. Henüz kahveyi tatma şansım olmadı ama bu kutulardan eminim güzel kahve çıkacaktır :) sadece ufak bir eleştiri olarak kutunun içindeki pakete basit de olsa bir etiket yapıştırılabilir. 2 paket kahvem var kutulardan çıkardığımda karışma ihtimali çok yüksek. Elinize sağlık.

Merhaba; Sipariş Numrası 1631 kargolama bugün yapılır mı Cumhur Bey ?

Merhabalar benim de 1644 nolu siparişim iki gündür kargoya hazır ibaresiyle bekliyor.

Rica etsem bizi bilgilendirebilir misiniz?

Alıntıladığım mesajı da @SpadaCoffeeRoastery etiketi eklenmediği işin görmediğinizi düşündüm, o yüzden ekledim.

Merhabalar benim de 1644 nolu siparişim iki gündür kargoya hazır ibaresiyle bekliyor.

Rica etsem bizi bilgilendirebilir misiniz?

Alıntıladığım mesajı da @SpadaCoffeeRoastery etiketi eklenmediği işin görmediğinizi düşündüm, o yüzden ekledim.
Merhabalar. Eksik olan kahvelerin kavrumları dün tamamlandı bugun kargoya teslim edildi. Gün içersinde mesaj olarak kargo bilgisi iletilecektir.

Geri