• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba elimde çok kahve var bu ayı pas geçmek istemiyorum. Anakara da deneme paketinin yarısına ortak olmak isteyen varsa yazabilir. 50'şer gram.

İlk olarak tanisma paketi ve daha sonra 1kg motion ve 250 gr
Shantawene aldim tadimlik kostarika istemistim gondermisler tesekkr ediyorum paketleme cok iyi bu arada

Oncelikle kahvelerdeki kuru kokular harika buram buram benim icin en onemli kistas budur bence kuru kokuda aromatik bir koku yoksa fincanda da olmuyor

Butun kahveler cok lezzetli ama bana farklı gelen oreti ilk defa ustunde yazan tadim notunu aldigim kahve oldu net kuru domates tadi aldim kuru kokusunda da belliydi

Motion bu fiyata cok lezzetli kesinlikle tavsiye ederim

Kostarikayi henuz icemedim ama paketteki o koku nedir ya ahududu buram buram

İlk defa bi toplu alimda aldigim butun kahveleri begendim teşekkürler elinize saglik.

Çarşamba verdiğim sipariş bugün sabahtan elime ulaştı. Gerçekten müthiş hızlı bir süreç oldu. Paketler özenerek hazırlanmış, kokusu da mest etti. Elinize, emeğinize sağlık. Espresso için kaç gün beklememizi tavsiye edersiniz?

Çarşamba verdiğim sipariş bugün sabahtan elime ulaştı. Gerçekten müthiş hızlı bir süreç oldu. Paketler özenerek hazırlanmış, kokusu da mest etti. Elinize, emeğinize sağlık. Espresso için kaç gün beklememizi tavsiye edersiniz?

Selamlar,

Çekirdeklerin degas süresi için kavurucu 15 gün öneriyor lakin daha evveli deneyen kişiler 20 gün olarak yorumlarını yapıyorlar.Eğer stoklarınız uygun ise 20 gün degas beklemenizi tavsiye ederim.

Selamlar,

Çekirdeklerin degas süresi için kavurucu 15 gün öneriyor lakin daha evveli deneyen kişiler 20 gün olarak yorumlarını yapıyorlar.Eğer stoklarınız uygun ise 20 gün degas beklemenizi tavsiye ederim.
Vural bey, bilgi için teşekkürler.

2*250gr motion alarak #1796 numaralı sipariş ile katıldım.

Sipariş No / Tarih
23 Mayıs 2022 09:07

1kg çekirdek aldım
(motıon) degas süreci için çok beklemem umarım
Teşk.

tirtira ne zaman satışa çıkacak

tirtira ne zaman satışa çıkacak

Selamlar @endivit

Sorgulamış olduğun Etiyopya Tirtira şuan satışta,eğer sormak istediğin Etiyopya Nensebo Refisa ise çok üzülerek yeniden stoğa girmeyeceğini söyleyebilirim.

Arama butonuna tıkladığında arama yapılacak alanı bu konu olarak seçip çekirdeğin adını Nensebo olarak yazdığında ilgili kavurucunun forumumuzdaki temsilcisi tarafından yapılan açıklamayı görebilirsin.

Selamlar @endivit

Sorgulamış olduğun Etiyopya Tirtira şuan satışta,eğer sormak istediğin Etiyopya Nensebo Refisa ise çok üzülerek yeniden stoğa girmeyeceğini söyleyebilirim.

Arama butonuna tıkladığında arama yapılacak alanı bu konu olarak seçip çekirdeğin adını Nensebo olarak yazdığında ilgili kavurucunun forumumuzdaki temsilcisi tarafından yapılan açıklamayı görebilirsin.
Merhaba, Hambela Tirtira tükendi olarak görünüyor 250 gr ve 1 kğ çekirdek seçenekleri

Geri