• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba, yetişmeme ihtimalinde yeni çekirdekleri bekleyenler için etkinliği bir hafta uzatma gibi bir durum söz konusu olur mu
Merhabalar , sanirim su an pek mumkun degil gibi. Biz yine KK ya ozel donemsel indirimler yapmak istiyoruz. Yeni cekirdekler geldikce indirimler yapicaz.

Eleştiri;
Sürekli stok problemi oluyor şu an tirtira için öğütülmüş 1 kg alabiliyorum ama çekirdek 250 gram alamıyorum. Yukarıda sorulmuş cevap verilmedi. Deneme paketi açılacağı söylendi açılmadı. Bir tükeniyor bir açılıyor. Ne zaman düzelir belli değil. Tirtira var mı yok mu...

Espresso için ne alınıyor onu çözemedim ben de. Kavurucu Motion önermiş önceki sayfalarda. Onun dışında Nensebo olabilirdi, bitti. Tirtira da yok sanırım. Natürel sadece El Salvador var.
Şubelerde siz hangi çekirdeği kullanıyorsunuz Cumhur Bey? @SpadaCoffeeRoastery
Omni olması zaten bir acaba dedirtiyor ama denemek için de alternatif yok gibi.

Firmayı tenzih ederek yazıyorum toplu alımların başında ay sonunda 2 çekirdek eklenecek deniyor. Sonra o çekirdek ay sonu geldiğinde bir türlü eklenemiyor. Bunun sebebi ne olabilir.

Espresso için ne alınıyor onu çözemedim ben de. Kavurucu Motion önermiş önceki sayfalarda. Onun dışında Nensebo olabilirdi, bitti. Tirtira da yok sanırım. Natürel sadece El Salvador var.
Şubelerde siz hangi çekirdeği kullanıyorsunuz Cumhur Bey? @SpadaCoffeeRoastery
Omni olması zaten bir acaba dedirtiyor ama denemek için de alternatif yok gibi.

Selamlar,

Bilgi akışının yetersiz ve kesintiler halinde olduğunu görüyorum bende ne yazık ki.

Özellikle tirtira konusu çok muamma ve henüz bir yanıt verilmedi,bende özellikle o çekirdeği merak ediyorum.Bakalım mevzuu’nun ucu nereye varacak.

Toplu alım sürecinin içerisinde iken yeni bir çekirdeği eklemek sanki çokta mümkün değil çünkü hem toplu alımdan gelen siparişleri kavurmak ve çıkışını yapmak hemde numune deneyip seçtiğin numuneye profil oluşturmak çok zor gibi görünüyor anlayabiliyorum.

Lakin tükendi bile çekilmemiş çekirdekler için bu kadar muamma fazla sanki,umarım en kısa sürede toplarlanır.

Bu arada bende flair’deneme yapmak ve espresso olaral tüketmel üzere montion ve shawantene temin ettim,degassing bekliyorum.

Selamlar,

Bilgi akışının yetersiz ve kesintiler halinde olduğunu görüyorum bende ne yazık ki.

Özellikle tirtira konusu çok muamma ve henüz bir yanıt verilmedi,bende özellikle o çekirdeği merak ediyorum.Bakalım mevzuu’nun ucu nereye varacak.

Toplu alım sürecinin içerisinde iken yeni bir çekirdeği eklemek sanki çokta mümkün değil çünkü hem toplu alımdan gelen siparişleri kavurmak ve çıkışını yapmak hemde numune deneyip seçtiğin numuneye profil oluşturmak çok zor gibi görünüyor anlayabiliyorum.

Lakin tükendi bile çekilmemiş çekirdekler için bu kadar muamma fazla sanki,umarım en kısa sürede toplarlanır.

Bu arada bende flair’deneme yapmak ve espresso olaral tüketmel üzere montion ve shawantene temin ettim,degassing bekliyorum.
Sürekli boş çekirdek ayıklıyorum, ama sürekli. Geçen sene montag alımından beri (bu sene fam hariç) her toplu alıma katıldım. Bunu söylüyorum çünkü gerçekten canımı sıkmasa boş çekirdek ayıklamayı gündeme getirmem, her fincanda (15-20 gr) 15 adet boş çekirdek ayıklıyorum. Yukarıda da yazdım ama cevap verilmedi maalesef

Sürekli boş çekirdek ayıklıyorum, ama sürekli. Geçen sene montag alımından beri (bu sene fam hariç) her toplu alıma katıldım. Bunu söylüyorum çünkü gerçekten canımı sıkmasa boş çekirdek ayıklamayı gündeme getirmem, her fincanda (15-20 gr) 15 adet boş çekirdek ayıklıyorum. Yukarıda da yazdım ama cevap verilmedi maalesef

Selamlar @srfsmsk

Bu sorunu sanırım Guatemala çekirdeğinde yaşıyordun hatırladığım kadarı ile,ilgili çekirdeği bende h.sonu kendi değirmenimde öğüterek tükettim türk kahvesi için temin ettim lakin henüz açmadım.Cumartesi günü ilk demlememi yapmak için açacağım,gözlemlerimi bende paylaşırım.

motion 250g çekirdek seçilmiyor, çekirdek dışı açık
peru 250g çekirdek seçilmiyor, çekirdek dışı açık
shantawne 250g çekirdek seçilmiyor, çekirdek dışı açık
tirtira 250g çekirdek seçilmiyor, 1kg çekirdekdışı açık

bu çekirdekler bitti mi?
@SpadaCoffeeRoastery konuşma geçmişine baksa ya da başka bir iletişim kanalı var mı buradan olmuyor. Sitede stok ayarlama ile ilgili sorun var anlaşılan.

Geri