HasanSutcu
Barista
- İsim
- Hasan
Reçetenizi paylaşabilir misiniz?Nikaragua efsane baharat sevenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Reçetenizi paylaşabilir misiniz?Nikaragua efsane baharat sevenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Reçetenizi paylaşabilir misiniz?
bencede. farklı bi aroması var denenmeli. gövde yüksekti sanki amaNikaragua efsane baharat sevenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Merhabalar. Hepsi taze kavrumlar.Merhabalar, bir sorum olacaktı. Tanışma paketindeki çekirdekler taze kavrum mu oluyor yoksa daha eski kavrumlardan mı ? @SpadaCoffeeRoastery
Tanışma paketinde tükendi yazıyor. Stok yenilenecek mi?Merhabalar. Hepsi taze kavrumlar.
Merhabalar , sanirim su an pek mumkun degil gibi. Biz yine KK ya ozel donemsel indirimler yapmak istiyoruz. Yeni cekirdekler geldikce indirimler yapicaz.Merhaba, yetişmeme ihtimalinde yeni çekirdekleri bekleyenler için etkinliği bir hafta uzatma gibi bir durum söz konusu olur mu
Tabiki yeniliyoruz.Tanışma paketinde tükendi yazıyor. Stok yenilenecek mi?
izmir kahve festivaline gidecekleri için yeni çekirdekleri ekleyemeyeceklerini dile getirmişler.Firmayı tenzih ederek yazıyorum toplu alımların başında ay sonunda 2 çekirdek eklenecek deniyor. Sonra o çekirdek ay sonu geldiğinde bir türlü eklenemiyor. Bunun sebebi ne olabilir.
Espresso için ne alınıyor onu çözemedim ben de. Kavurucu Motion önermiş önceki sayfalarda. Onun dışında Nensebo olabilirdi, bitti. Tirtira da yok sanırım. Natürel sadece El Salvador var.
Şubelerde siz hangi çekirdeği kullanıyorsunuz Cumhur Bey? @SpadaCoffeeRoastery
Omni olması zaten bir acaba dedirtiyor ama denemek için de alternatif yok gibi.
Sürekli boş çekirdek ayıklıyorum, ama sürekli. Geçen sene montag alımından beri (bu sene fam hariç) her toplu alıma katıldım. Bunu söylüyorum çünkü gerçekten canımı sıkmasa boş çekirdek ayıklamayı gündeme getirmem, her fincanda (15-20 gr) 15 adet boş çekirdek ayıklıyorum. Yukarıda da yazdım ama cevap verilmedi maalesefSelamlar,
Bilgi akışının yetersiz ve kesintiler halinde olduğunu görüyorum bende ne yazık ki.
Özellikle tirtira konusu çok muamma ve henüz bir yanıt verilmedi,bende özellikle o çekirdeği merak ediyorum.Bakalım mevzuu’nun ucu nereye varacak.
Toplu alım sürecinin içerisinde iken yeni bir çekirdeği eklemek sanki çokta mümkün değil çünkü hem toplu alımdan gelen siparişleri kavurmak ve çıkışını yapmak hemde numune deneyip seçtiğin numuneye profil oluşturmak çok zor gibi görünüyor anlayabiliyorum.
Lakin tükendi bile çekilmemiş çekirdekler için bu kadar muamma fazla sanki,umarım en kısa sürede toplarlanır.
Bu arada bende flair’deneme yapmak ve espresso olaral tüketmel üzere montion ve shawantene temin ettim,degassing bekliyorum.
Sürekli boş çekirdek ayıklıyorum, ama sürekli. Geçen sene montag alımından beri (bu sene fam hariç) her toplu alıma katıldım. Bunu söylüyorum çünkü gerçekten canımı sıkmasa boş çekirdek ayıklamayı gündeme getirmem, her fincanda (15-20 gr) 15 adet boş çekirdek ayıklıyorum. Yukarıda da yazdım ama cevap verilmedi maalesef

Merhabalar, stoklar güncellendi.@SpadaCoffeeRoastery usta birçok seçenekte çekirdek seçimi kapalı. stoğu biten kahveleri direkt kaldırırsanız kalanlardan seçim yapacağım..
motion 250g çekirdek seçilmiyor, çekirdek dışı açıkMerhabalar, stoklar güncellendi.
@SpadaCoffeeRoastery konuşma geçmişine baksa ya da başka bir iletişim kanalı var mı buradan olmuyor. Sitede stok ayarlama ile ilgili sorun var anlaşılan.motion 250g çekirdek seçilmiyor, çekirdek dışı açık
peru 250g çekirdek seçilmiyor, çekirdek dışı açık
shantawne 250g çekirdek seçilmiyor, çekirdek dışı açık
tirtira 250g çekirdek seçilmiyor, 1kg çekirdekdışı açık
bu çekirdekler bitti mi?