• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese merhabalar. Arkadaslar oncelikle sunu belirtmek isterim stoklarimizi kavrulmus hazir kahve durumuna gore giriyoruz. Yani olmayan urunu siparis vermeyin , sizede magduriyet yasatmayalim diye.

Selamlar @SpadaCoffeeRoastery

Yapmış olduğunuz açıklamadan anlamış olduğum şu ki önce kavurup sonra paketleyip öyle sitenizde satışa sunuyorsunuz.

Lakin her bir kavrumda ne kadar kavuracağınıza ve hangi gramajdan kaç paket hazırlayacağınıza nasıl karar veriyorsunuz?Ek olarak eğer kavurduğunuz kadar sipariş alamazsanız kavurduğunuz çekirdekleri nasıl tüketiyorsunuz?Birde eğer önce kavurup sonra sitenizde satışa sunuyorsanız elinizde niçin degassing doldurmuş çekirdek kalmıyor?

Edit:İletilim konusunda yaşanan aksaklığa dair olmadı diyenlerden biride benim çünkü sitenizdeki iletişim bilgilerinizin içerisindeki mail adresine herhangi bir müşteri olarak mail attım ve Perşembe ilettiğim mail’ime hala cevap alamadım?

Selamlar @SpadaCoffeeRoastery

Yapmış olduğunuz açıklamadan anlamış olduğum şu ki önce kavurup sonra paketleyip öyle sitenizde satışa sunuyorsunuz.

Lakin her bir kavrumda ne kadar kavuracağınıza ve hangi gramajdan kaç paket hazırlayacağınıza nasıl karar veriyorsunuz?Ek olarak eğer kavurduğunuz kadar sipariş alamazsanız kavurduğunuz çekirdekleri nasıl tüketiyorsunuz?Birde eğer önce kavurup sonra sitenizde satışa sunuyorsanız elinizde niçin degassing doldurmuş çekirdek kalmıyor?

Edit:İletilim konusunda yaşanan aksaklığa dair olmadı diyenlerden biride benim çünkü sitenizdeki iletişim bilgilerinizin içerisindeki mail adresine herhangi bir müşteri olarak mail attım ve Perşembe ilettiğim mail’ime hala cevap alamadım?
Baya uzun metninizi cevaplayalim.

Isletmelerimizin nekadar tuketimi var istatiksel olarak gorebiliyoruz. Neyi nekadar sattigimizdan bilgimiz var. bu sebeple ona gore kavrum yapiyoruz.
Kavurdugumuz kahveleri sadece KK ya ozel kavurmuyoruz. Totalda uc tane subemiz var , kendi sitemizde sabit musteri potansiyelimiz ve B2b de oldukca yogun bir akisimiz var. Bundan oturu cok sukur ki pek kahve kalmiyor elimizde.
Yogun bir cekirdek ve kavurma sirkilasyonumuz var bu sebeple degasing beklicek kadar kahve pek kalmiyor.

Iletisimle ilgili ysadiginiz sorununuz cozuldumu yoksa size yardimci olabilecegimiz bir konu varmi? Varsa ozelden numarami iletip birebir ilgilenebilirim.

Nensebo gibi bitti yani onda tükendi yazıyor tirtira da henüz yazmıyor biz de mantıksal çıkarım yapamıyoruz bu kafa karışıklığının sebebi biz değiliz :)

Önceki alımlarda hep yeşil çekirdek stokları ile ilgili bilgi verilirdi tedarik durumu varsa belirtilirdi. Şimdi anlamak zor sistemde de hata var. Bir tükendi yazıyor iki gün sonra normale dönüyor.

Edit: Tirtira da tükendi olmuş peki nicaragua nasıl 1 kg çekirdek var 250 gram yok onda da tükendi yazacak mı acaba :)

Tartışma yaratmak için de sormuyorum en çok ikisini sevdim birkaç gündür bilgi almak için uğraşıyorum, tirtira belli oldu nicaragua da belli olursa ona göre alım yapacağım.

Google da şu numarayı buldum
0536 399 99 89 aradım ne çıkan ne dönen oldu.

Son düzenleme:
Nikaragua 250 gr seçeneği gelecek mi ben de onu bekliyorum ?
Yesil stogumuz mevcut. Ptesi tekrar stok guncellencek ve 3 gunluk ek sure giricez kod icin. Duyurusunu yine buradan sizlerle buradan paylasicaz

Yesil stogumuz mevcut. Ptesi tekrar stok guncellencek ve 3 gunluk ek sure giricez kod icin. Duyurusunu yine buradan sizlerle buradan paylasicaz
Hocam iyi günler sizden tanışma paketi siparişi verdim ama aklıma takılan birşey vardı. Paketlerin üstünde kavurma tarihi yazmıyor birde paketlerin üstünde yazan tadım notaları ile suan sitenizde bulunan aynı çekirdeklerin tadım notaları farklı kafam karıştı birde ilk nitelikli kahve siparişim olduğu için yabancıyım size sorayım dedim

Merhabalar. Numune paketleri şeffaf olduğundan görünmeyebilir. Ağzı kapalı tüm paketler otomatik olarak tarihlenmekte.

Hocam iyi günler sizden tanışma paketi siparişi verdim ama aklıma takılan birşey vardı. Paketlerin üstünde kavurma tarihi yazmıyor birde paketlerin üstünde yazan tadım notaları ile suan sitenizde bulunan aynı çekirdeklerin tadım notaları farklı kafam karıştı birde ilk nitelikli kahve siparişim olduğu için yabancıyım size sorayım dedim

Selamlar @aXXo

Kavrum tarihinin paketin neresinde yazdığına alıntıladığım yorumdan ulaşabilirsin.

Selamlar @aXXo

Kavrum tarihinin paketin neresinde yazdığına alıntıladığım yorumdan ulaşabilirsin.
Evet hocam mesajınızı görünce tekrar baktım paketin açılan kısmına baskı olarak yapılmış o yüzden çok dikkatli bakınca gördüm teşekkürler

Herkese merhabalar. Stoklar ve siparişlerle ilgili kısa bir açıklama yapmak istedik.
Bugün kavrumlar yapılıyor muhtemelen yarında kargolanmış olur. Elimizde olan stoklar yine bugün kargolanacaktır.

Ricam benim kargom çıktımı diye sormayın. Çok fazla mesaj ve mail alıyoruz bu konu ile alakalı. Aynı gün ya da bir sonraki gün siparişlerinizi en hızlı şeklide kargoya teslim ediyoruz. Gerçekten çok uzun zaman geçtiğini ve sorun olduğunu düşünüyorsanız tabikide kontrol edebiliriz.

Cumartesi kargonun yarım gün çalıştığını ve pazar günleri is kapalı olduğunu hatırlatmak istedim.

Nensebo ve Tirtara stokları tamamen tükendi ve stoğu tekrar almıcaz.

Festival döneminde olduğumuzdan son 3 günlük stoklar ile ilgili olumsuz geri dönüşlerinize istinaden kod süresini 03/06/2022 cuma günü saat 23:59 a kadar +3 gün uzatma kararı aldık.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Merhaba @SpadaCoffeeRoastery . Tanışma paketi siparişi verdim ancak sonradan aklıma takıldı.
Acaba bu kahveler için filtre/espresso hangisini öneriyorsunuz:? Bu bilgiyi bulamadım maalesef.

Selamlar @Makaan

Konu kavurucu tüm çekirdeklerini omni roast kavurmaktadır.

Esasen bu tabiri ilk olarak sevgilş Ömer Aydın’dan duymuş olsamda ilgili kavrum profilini tercih eden kavurucular tarafından çekirdepin maksimum potansiyelini ortaya çıkaran bir kavrum tercih ettiklerini paylaşmaktalar.

Daha genel ve anlaşılır olması açısından işgili kavurucunun çekirdeklerini dilersen pour-over dilersen immersion dilersende espresso demleme yönteminde kullanabilirsin.

Bilgine,

Merhaba @SpadaCoffeeRoastery . Tanışma paketi siparişi verdim ancak sonradan aklıma takıldı.
Acaba bu kahveler için filtre/espresso hangisini öneriyorsunuz:? Bu bilgiyi bulamadım maalesef.

Selamlar @takilberime

Yukarıda alıntıladığım kendi yorumumu dikkatine sunarım.

Spada sitesinde indirim kodunu hangi aşamada kullanıyoruz acaba ?

Hımm satın almayı tamamladım ama indirim kodu ekle çıkmadı. 3 Haziran a kadar uzattık dendi ama sistem iptal etmiş olabilir mi?

Hımm satın almayı tamamladım ama indirim kodu ekle çıkmadı. 3 Haziran a kadar uzattık dendi ama sistem iptal etmiş olabilir mi?

Selamlar Dostum @ercuozcan

Eğer cep telefonundan yapıyorsan satın al dedikten sonra gelen ekranda üst kısımda sepetine eklediğin ürünleri görüntülemek istediğinde ürünlerin hemen altında bir satır çıkıyor,oraya yazıyorsun.

Teşekkür ederim Dostum @NoPainNoCoffee , iPad den yapıyordum , buldum o satırı sayende 😊

Geri