• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

yeni kahvelerin yetişmeyeceğini öğrenince filtre cuzcachapa ve aricha ile alıma katıldım.

sipariş no 14690, az önce verildi. kendinize ne zaman sıra geleceğini umarım buna göre tahmin edebilirsiniz.
Ben de organizasyon ayın 15'inden sonra olacağı ve kargoyu 1 haftadan önce göndermeyeceklerini düşündüğüm için 1 kg kahve almıştım. Ondan 250 gram kadar içmiştim ki 19'unda kargom geldi :)
 
16 Mart tarihinde verdiğim sipariş bugün elime ulaştı, dün akşam baktığımda CD sitesinde kargoya verildiği görünmüyordu, dolayısıyla kargoya verilmemiş görünse dahi kısa sürede ulaşabilir.☺️
 
Herkese merhaba

Mart ayı toplu alımı ile ilgili bir bilgilendirme yapmak isterim.
15 mart ve 16 mart siparişleri tamamen kargolandı.
17 mart ve 18 mart siparişleri bugün kargolanıyor.
19,20 ve 21 mart siparişlerini pazartesi kargolayacağız.
22 mart ve sonrası siparişleri ise salı ve çarşamba günü tamamlamayı planladık.

Gecikmeler için herkesten özür diliyoruz, siparişlerin doğru bir şekilde çıkması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu hafta yaşadığımız 2 gün elektrik kesintisi sebebi ile üretim kapasitemiz %30 oranında azaldı. Bunu fazla mesai ve haftasonu çalışması olarak telafi etmeye çalışacağız.

herkese anlayışı ve siparişleri için tekrardan teşekkürler...
iyi günler
 
16 martta verdiğim sipariş elime ulaştı kavrum tarihinin nerede yazdığını bulamadım ama @metin Metin Bey kavrum tarihi nedir acaba kahvelerimin 14216
 
@metin Bey hangi kargo şirketi ile gönderim sağlıyorsunuz. 16 mart sipariş tarihim. Kargo firmasından herhangi bir bildirim gelmedi. Sitenize üye olmadan işlem yaptım. Sipariş No 14192
 
çarşamba kahvelerim ulaştı. gobiado, anasora ve pedra azul almıştım. hepsi 22/3 kavrumlu ancak kahvem hiç kalmadığı için içlerinden kurban olarak seçtiğim pedra azul'u öğütüp yarım saat bekletme yoluyla kullanmaya başladım. degassing süresi dolunca daha da iyi olacaktır ama şu anda bile beklediğimden çok daha iyi. portakal marmeladına yoramamış olsam da, çok net bir tatlılık var.
dikkatimi çeken bir diğer özelliği, akışta hiç su tutmuyor, genelde 2:40 civarında biten akış bunda 2:10'da tamamlanıyor.
 
Bende siparişimi geçtim.Emeği geçen herkeze teşekkürler

621C5FE2-534E-4E3E-A07E-B1AAF9E7B733.jpeg
 
Kahveler geldi teşekkür ederim şimdiden. Fakat 23 ve 25 Marrt kavrumlu geldiler. Ben en az 10 günlüktür diye bekliyordum. 3-4 gün beklemek yeterli olur mu dersiniz
 
Günlerdir El Mirador pahalıymış yorumlarını okuyup her seferinde kendi kendime hayır diğerleriyle aynı fiyat diyordum. Almak için girip gram seçimi yaparken aydınlandım, evet pahalıymış😂
 
Merhaba.
Yancı kahvemi seçemedim. Ucuz seçeneklerden birine yönelmek istedim sepetimin yanına.
Cuzcachapa veya Pedra Azul arasında hangisi daha hafif ve meyveli / çiçeksi bir içim sunar bana? :)
 
Geri
Üst