• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Benim söylediğim okuyan herkesin doğrulayacağı bir genelleme, ve sizi direkt hedef almıyor. Siz ise direkt bana hitaben hakaret içeren sözler yazmışsınız. İnternet ortamında tanımadığınız insanlara hitab ederken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Hukuki açıdan problem yaşarsınız.
@Ali Aytaç güzel özetlemiş, daha önce ben de dikkat ettim, sürekli insanlara laf atarak polemik yaratmaya çalışıyorsunuz. Ben bu yaratılan bataklığa sürüklenmeyip, sizi hiçbir şekilde dikkate almıyor ve tavsiyelerinizle başbaşa bırakıp engelliyorum.
🤫🤫🤫

Bu kadar alınacak bir söz değil bence ''hızlı olan kazanır.''. Kritik seviyede kaldığı mekan sahibi tarafından söylenmiş,bu söz de kişi bazında söylenmemiş ki söylense bile dediğim gibi,fazla alınganlık yapmışsınız bence

Arkadaşlar ufak bir hatırlatma. Bu kadar emeğe karşı olarak sosyal medya paylaşımlarınızda kahveekulubu ve Coffeedepartment ı etiketlemeyi unutmayın :)

Arkadaşlar ufak bir hatırlatma. Bu kadar emeğe karşı olarak sosyal medya paylaşımlarınızda kahveekulubu ve Coffeedepartment ı etiketlemeyi unutmayın :)
"Diego dur Allah'ını seversen zaten ortalık karışık." :LOL:

Sanırım coffee departmant sitesinde kargo ile ilgili güncelleme yapılmamış. Bende de halen hazırlanıyor yazıyor ama bugün yurtiçi kargodan mesaj geldi, paketiniz dağıtıma çıkarılmıştır diye.

Merhaba,
Bende de durum benzer. 15 Mart ta verdiğim sipariş hala hazırlanıp kargoya teslim edilemedi, sitede şöyle yazıyor;

14074 numaralı sipariş, Mart 15, 2021 tarihinde verildi ve şu anda Hazırlanıyor durumundadır.

17 Mart tarihli siparişim bugün ulaştı. 15 Mart siparişim hala beklemede. Emeği geçen arkadaşlara tekrar teşekkürler.

Sipariş ekranlarında işlemi tamamlamadan önce büyük kırmızı yazılarla belirtmek lazım bu durumları :)

Arkadaşlar linç yemeyeceksem eğer, eleştiri niteliğinde bir soru sormak istiyorum;
Zaten kavurucunun yoğunluğu ve yetişemeyeceğini açıkladığı için toplu alım ertelenmişken, 5 gün önce verdiğim siparişim neden hala kargolanmadı?
Metin Bey yukarıda bahsetmiş elle dolduruyoruz vs. diye. Evet doğru saygı gösteriyorum zor bir iş, ama zaten ek süre istediniz, bu kadar yoğunluk olacağını da tahmin etmeniz ve ön çalışma yapmanız gerekmez miydi?

Arkadaşlar linç yemeyeceksem eğer, eleştiri niteliğinde bir soru sormak istiyorum;
Zaten kavurucunun yoğunluğu ve yetişemeyeceğini açıkladığı için toplu alım ertelenmişken, 5 gün önce verdiğim siparişim neden hala kargolanmadı?
Metin Bey yukarıda bahsetmiş elle dolduruyoruz vs. diye. Evet doğru saygı gösteriyorum zor bir iş, ama zaten ek süre istediniz, bu kadar yoğunluk olacağını da tahmin etmeniz ve ön çalışma yapmanız gerekmez miydi?
Yanlış anlamayın sadece merak ettiğim için soruyorum, faturalama konusunda önden nasıl bir önlem alınabilirdi?

Yanlış anlamayın sadece merak ettiğim için soruyorum, faturalama konusunda önden nasıl bir önlem alınabilirdi?
Faturalama işleminin 5 gün kadar sürecek bir işlem olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Edit: bu arada şunu fark ettim, artık nasıl korkuyorsak, nasıl her eleştiride linç yiyorsak hepimiz korkudan “yanlış anlamayın” diye başlıyoruz cümleye ☺️

Toplu alım kahveleri geç geliyor arkadaşlar.1 yıldır alıyorum böyleydi böyle devam edecek.Tonlara ulaşan alımlar da oldu.Bunu göz önünde bulundurun.Acil ihtiyaciniz varsa da başka yerden alabilirsiniz.Hergün benimki verilmedi diye yazmak kimseye bir şey kazandırmıyor.Evet ben de ilk gün aldım kargoya verilmedi.Bekliyoruz elbet verilir bir kac gune

Toplu alım kahveleri geç geliyor arkadaşlar.1 yıldır alıyorum böyleydi böyle devam edecek.Tonlara ulaşan alımlar da oldu.Bunu göz önünde bulundurun.Acil ihtiyaciniz varsa da başka yerden alabilirsiniz.Hergün benimki verilmedi diye yazmak kimseye bir şey kazandırmıyor.Evet ben de ilk gün aldım kargoya verilmedi.Bekliyoruz elbet verilir bir kac gune
Toplu alımların geç gelebileceğini elbette tahmin edebiliyorum ve anlayışla karşılıyorum.
Zaten 5 gün geçince buraya yazdım.
Benim değinmek istediğim konu, kavurucu yetiştiremeyeceğini düşündüğü ve ön hazırlık süresi istediği için alım tarihi ileri atılmışken kargoların gecikmesi.

Şimdi benim kahvelerim de geldi :) emek veren herkese teşekkür ederim :)

400' e yakın sipariş geçilmiş, belki daha fazla, ellerinden geleni yapıyorlardır diye düşünüyorum, onları da sıkboğaz etmeye gerek yok. Çok acil ihtiyaç varsa @ytghan 'ın da dediği gibi bildiğiniz/sevdiğiniz bir yerden idareten bi' alım yapabilirsiniz. Yok meraktan sabırsızlanıyorsanız ona çare yok :)

400' e yakın sipariş geçilmiş, belki daha fazla, ellerinden geleni yapıyorlardır diye düşünüyorum, onları da sıkboğaz etmeye gerek yok. Çok acil ihtiyaç varsa @ytghan 'ın da dediği gibi bildiğiniz/sevdiğiniz bir yerden idareten bi' alım yapabilirsiniz. Yok meraktan sabırsızlanıyorsanız ona çare yok :)
Kesinlikle katılıyorum. İnsanları bu kadar sıkboğaz etmeye hiç gerek yok. Ben de 15 Mart tarihinde 5 farklı çekirdek siparişi verdim. Henüz kargolanmadı. Ama hiç önemli değil. Evde kahvem var. Olmasa da idareten illa bulunur birşeyler. Kaldı ki gelecek olan kahvenin degassing süresi var.

Hepsini geçtim, bu kadar zor bir operasyonu yürüten insanlara karşı biraz daha adil ve anlayışlı olunmalı diye düşünüyorum.

Toplu alımların geç gelebileceğini elbette tahmin edebiliyorum ve anlayışla karşılıyorum.
Zaten 5 gün geçince buraya yazdım.
Benim değinmek istediğim konu, kavurucu yetiştiremeyeceğini düşündüğü ve ön hazırlık süresi istediği için alım tarihi ileri atılmışken kargoların gecikmesi.
Hazırlık dediginiz kargo şirketi kurmak değilse pek mümkün değil.Şu sıralar yine kargolar kota koydu.Kendileri cok hızlansalar da kargoda problem olacak.Yine kafelerin açılma zamanına denk geldi vs bir sürü durum var.Hazırlıkla ilgili oldugunu düşünmüyorum ben.Bir önceki cd alımı mesela yaza denk gelmişti daha fazla sipariş olmasina rağmen bekleme olmadı diye hatırlıyorum.

Geri