Hadi düşünelim. Herkes girmiş olsun iki dakikada. 30 kilo gobiado'ya 50 kişi talip. Herkes ilk iki dakikada girecek ama siteye sizin dediğiniz gibi. İlk 30 kişi çaat 1 kg aldı diyelim. Kalan 20 kişi dönüp "ee lorenzen ilk 2 dakikada girdim ama nerde gobiado'm" demez mi? Yani isterse ilk 5 saniyede girsinler birileri kilolarca aldıkça diğerleri için stok kalmayacak.ben henüz alım yapmadım, kahve stoklamıyorum, vakum makinem de yok, buzluğa da bir kere bile kahve atmadım.
yalnız bunu yapmakta bir sakınca görmüyorum. alım başında kavurucu kritik stokta olanları açıkladı mı? açıkladı. alımın ne zaman başlayacağı belli mi? belli. o zaman alımın başladığı gün girip iki dakikada herkes istediği kahveyi alabilir.
@metin Bey Selamlar,
Ekli resimde yer alan seçkileriniz için mokapot reçeteleriniz var mıdır,1ZPresso JX Pro kullanıcısıyım.Genelde olsa reçeteniz var mıdır.Su sıcaklığından öğütüme kadar bir çok parametre üzerinde değişiklik yaptım fakat gövde ve aromayı yakalayamadım.Bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.
Hadi düşünelim. Herkes girmiş olsun iki dakikada. 30 kilo gobiado'ya 50 kişi talip. Herkes ilk iki dakikada girecek ama siteye sizin dediğiniz gibi. İlk 30 kişi çaat 1 kg aldı diyelim. Kalan 20 kişi dönüp "ee lorenzen ilk 2 dakikada girdim ama nerde gobiado'm" demez mi? Yani isterse ilk 5 saniyede girsinler birileri kilolarca aldıkça diğerleri için stok kalmayacak.
Ben kimsenin stok yapması engellensin demedim. Önce davranmakla stok sorununun çözülmeyeceğini, illa ki birilerinin yararlanamayacağını söyledim.Hocam fazla abartmıyor musunuz? Bu dediğiniz fazla ütopik çünkü. 500 civarı sipariş var. Elbette ki stok sorunları çıkacak. Ayrıca bu çekirdekler uzun süredir satışta ve kahve kulübünün toplu alım amacı da iskonto değil. Almak isteyen arkadaşlar toplu alımı beklemeden almalıydılar o halde. Aynı tepkiyi Bim, A101 ya da Şok markete de göstermeniz dileğiyle...
Hadi düşünelim. Herkes girmiş olsun iki dakikada. 30 kilo gobiado'ya 50 kişi talip. Herkes ilk iki dakikada girecek ama siteye sizin dediğiniz gibi. İlk 30 kişi çaat 1 kg aldı diyelim. Kalan 20 kişi dönüp "ee lorenzen ilk 2 dakikada girdim ama nerde gobiado'm" demez mi? Yani isterse ilk 5 saniyede girsinler birileri kilolarca aldıkça diğerleri için stok kalmayacak.
Onu iyice anlaşılır olması için koydum. Adam en önce davranmış, saniyeleri saymış ama yine de başarılı olamamış, çünkü yeterli stok yok. Aynı durumlar değil fakat benzer işlerbu işler böyle, hızlı olan kazanır. isterse 1 kg alır isterse 250 gram. ortadaki mal çok değerliyse zaten alım kısıtlamaları getiriliyor ama kahve özelinde böyle bir şeye gerek yok. alımın 4. gününde gelip istediğim kahveleri deneyemedim demek aslında o kahveleri denemeyi o kadar istemediğinin göstergesi, daha önce dediğim gibi kavurucu uyarısını yapmış, stok sınırlaması getirmeyeceğini kalan stok miktarını açıkça belirtmiş. çok isteyen kişi uygun zamanda gelir alır. kısacası her şey ortada.
verdiğiniz örneklerse kahve özelinde geçerli değil. üretim sıkıntısı olan, mining nedeniyle talep patlaması yaşayan ekran kartıyla el gobiado karşılaştırmak![]()
CoffeeDep. Sitesinde güncellenmemiş ama ben Yurt İçi Kargo'nun mobil uygulamasında Çıkış biriminde olduğunu görüyorum. Bir kontrol edin isetrseniz.Siparişim hala kargoya verilmemiş gözüküyor, ben de ilk gün sipariş vermiştim
Benimde aynı şekilde yurtiçi uygulamasında görünüyorCoffeeDep. Sitesinde güncellenmemiş ama ben Yurt İçi Kargo'nun mobil uygulamasında Çıkış biriminde olduğunu görüyorum. Bir kontrol edin isetrseniz.
@metin bey dükkandan teslim almak için not düşmüştüm ilk gün verdiğim siparişte. Hazırsa eğer yarın alabilir miyim acaba?arkadaşlar herkese merhaba
Herkesin siparişini hazırlıyoruz, sadece kargo etiketlerini basmak ve faturaların hazırlanması 3 gün sürdü.
400 adet sipariş var.
Tüm paketler manuel olarak dolduruluyor.
Elimizden geldiğince doğru bir şekilde kargoları yetiştirmeye çalışıyoruz.
Biraz sabır rica ediyorum.![]()
Burada hızlı olan kazanırdan ziyade başka nitelikler söz konusu. Pazartesi günü alım başladı Çarşamba günü stok bitti. İsteyen, ilgilenen rahatlıkla alabilirdi.“Hızlı olan kazanır” lafı ormanda geçerlidir. Medeni insanlar düşünür, herkesi mutlu edecek çözümler üretir...
Mesajlarinizda iğneleyici bir taraf var hemde çok gereksiz bir şekilde. Sizinle alakasız yorumlar yapan insanların mesajlarını alintilayip laf sokar tarzda yorumlarla polemik yaratıyorsunuz. Daha önce de yaptınız. Bende Lorenzen gibi anladım yazdığınızı. Gereksiz bir mesajdı. Bunlara gerek yok. Son iki cümlenizde alenen tehdit gibi anlaşılıyor.Benim söylediğim okuyan herkesin doğrulayacağı bir genelleme, ve sizi direkt hedef almıyor. Siz ise direkt bana hitaben hakaret içeren sözler yazmışsınız. İnternet ortamında tanımadığınız insanlara hitab ederken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Hukuki açıdan problem yaşarsınız.