• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Herkese merhaba kodu öğrenmem için ne yapmam gerekiyor. Teşekkür ederim =)

Bu Formu Doldurmalısınız.

Kodu nereden öğrenebiliriz acaba?

Kodu nereden öğrenebiliriz acaba?
Sizin mesajınızdan hemen 1 ve 2 önceki mesajların içeriği de bu soru ve cevabını içermekte. Hatta sorunuz bile aynı neredeyse. Kahve Kulubü Whatsapp katılım formu hakkında.❗

İlk defa 1 kg kahve almış oldum, kahvefabrikasından sonra coffedepartment'ın Anasora'sını da denemiş olalım.

Ben de 14377 sipariş numarasıyla 500 gr pedra azul ve 250 gr cuzcachapa alarak alıma katıldım . Emeği geçenlere teşekkürler.

14346 sipariş kodu ile 1kg cuzcachapa ve Afrika seçkisi alarak alıma katıldım, çalışma için teşekkür ederim.

@metin Bey Selamlar,

Ekli resimde yer alan seçkileriniz için mokapot reçeteleriniz var mıdır,1ZPresso JX Pro kullanıcısıyım.Genelde olsa reçeteniz var mıdır.Su sıcaklığından öğütüme kadar bir çok parametre üzerinde değişiklik yaptım fakat gövde ve aromayı yakalayamadım.Bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-03-18-23-39-40.png
    Screenshot_2021-03-18-23-39-40.png
    264.3 KB · Görüntüleme: 64
Ben de 3x250 ile katıldım alıma ama malesef asıl denemek istediğim kahveleri alamadım... Tamam kimseyi suçlarımıyorum ancak bazı arkadaşlar halen bu toplumlarım mentalitesini anlayabilmekte kıtlık yaşadığını farkettim. Umarım diğer alımlarda konu ile ilgili arkadaslar bir önlem alır.

Son düzenleme:
Ben de 3x250 ile katıldım alıma ama malesef asıl denemek istediğim kahveleri alamadım... Tamam kimseyi suçlarımıyorum ancak bazı arkadaşlar halen bu toplumlarım mentalitesini anlayabilmekte kıtlık yaşadığını farkettim. Umarım diğer alımlarda konu ile ilgili arkadaslar bir önlem alır.
Ne yazık ki hem satın alan kişilerin (herkesin tüketim hızı ya da ihtiyacı bir olmuyor) hem de satan işletmenin ekonomik çıkarları sebebiyle bu tarz bir önlemin çok zor olacağını düşünüyorum. Sonuç olarak işletmelerde belirli bir satış beklentisiyle toplu alımlara katılıyorlar. Bu sebeple üyelere belirli bir kota koymak satıcı açısından çok mantıklı olmuyor. Tabi ki toplu alımı yapılan bir işletme stok durumuna göre belli kota koymak zorunda kalırsa o ayrı bir durum. Fakat toplu alımlar genellikle sonucu tahmin edilemez bir süreç oluyor. Şimdiye kadar gördüğümüz kadarıyla toplam 30 kilo da satılabiliyor, 1050 kilo da.

Olmaz. Hemen 5 kilo gobiado alıp buzluğa atmalıyım. Çünkü 10 ay öncesinden kalan 3 kilo anasora'm bitmek üzere. Boşuna mı aldık bu vakum makinesini toplu alımsa toplu alıyoruz. Gerçi soğuk hava depolarımda da yer kalmadı ama olsun. Bi dahaki toplu alımda ayın son günü sipariş verip kavurucuya da 2.5 ay sonra yollamasını rica edersem sorun çözülür.

ben henüz alım yapmadım, kahve stoklamıyorum, vakum makinem de yok, buzluğa da bir kere bile kahve atmadım.
yalnız bunu yapmakta bir sakınca görmüyorum. alım başında kavurucu kritik stokta olanları açıkladı mı? açıkladı. alımın ne zaman başlayacağı belli mi? belli. o zaman alımın başladığı gün girip iki dakikada herkes istediği kahveyi alabilir.

1kg Anasora, 1kg Mirador ile katıldım.
ÖZellikle Mirador'da 250gr mi versem diye çok ikilemde kaldım ama, umarım memnun kalırım.
Natural, asiditeli çekirdekler bu ara hoşuma gidiyor. Örnek olarak, Montag İdido her sabah 45gr demliyorum, Anasora'dan eminim ama Mirador da üzmezse mutlu bir aylık alım performansı olacak benim için.
Emeği geçenlere teşekkürler.

Kompetişın seri olunca tadını merak ettiğimden yalnızca 250 gram mirador almış bulundum, biraz kahvem vardı (buzlukta değil açık paket :) ) bir de anasora denemek istedim bir demleme kadar :) 250 gr alsam bayatlardı. Ama bitmiş galiba büyük ihtimalle yollanmaz. Yollanırsa da dener, kahve fabrikası karşılaştırmalı yorumu yaparız. Kahve fabrikasının ana sorası filtre kavrumda tatmin etmemişti.
Yani bence de kilo kilo kahve almak biraz değişik bir hareket ama saygı duymak lazım. Alınabiliyorsa alabilirler. Deneyip yorumlamak istediğimiz kahvelerde satın alımı biraz daha hızlı yapalım. :)
Mayıs Anasorasını kaçırdığımdan beri merak ettiğimi hemencecik 250 gramlık aldığım için beni etkilemeyen stoklamadır. :)

Yo hayır düşünmedim ama yoğunluk olsa bile 5 gün biraz fazla geldi. Beklemeye devam, firmaya bilgi verip sıkıştırmayı düşünmüyorum toplu alım süresicinde.
Kavrulduysa yollanması için ısrar edilebilir aslında, ben gazı benim yanımda salsın istiyorum. 😁

Kahveler ne zaman kargolanacak belli mi? 15 Mart siparişim hala beklemede.

Ben de ilk gün sipariş verip Balat dükkandan alabilirim diye not düşmüştüm. Kargoya verilenler varsa benim ne zaman gidip alabilmem için bilgi gelecek merak ettim. Bu şekilde not düşüp de bilgi alabilen oldu mu?

Geri