• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Merhaba, ben de alım yapmak istiyorum fakat WhatsApp grubunda değilim, bana indirim kodunu dm den gönderebilir misiniz?

Merhaba aynı şekilde kod paylaşıldı mı acaba? Yeni üye olduğum için Whatsapp grubunda değilim. Dm'den paylaşırsanız çok sevinirim.

Selamlar!
Whatsapp kod için özel mesaj alabilir miyim ?
Teşekkürler.

Gününüz güzel olsun!

Toplu alıma El Salvador / Cuzcachapa, Finca El Gabiado, bir de El Mirador olarak katıldım. Dört gözle bekliyorum.

Daha fazla çekirdek deneyebilmek adına çok iyi bir indirim olmuş. Organizasyonda emeği geçenlere, Metin beye emek ve uğraşları için teşekkürler. Bende elimdeki stok sebebiyle ay sonu siparişimi geçeceğim.

Ben deneme paketi alarak denemiştim. Şimdi de 1 kg gabiado alarak katıldım toplu alıma. Gerçekten balbadem tadında bir kahve. Kırmızı meyve ve tatlı bir kokusu da var.

Hario plastik V60 Dripper
20 gr kahve 300 gr brita su (110 TDS)
Timemore slim 20 klik
30 sn 50 gr su ile blooming
30" da 100 gr su
1.10" da 75 gr su
1.40" da 75 gr su
2.45-3.00" da bitiş.
Bu tarif ile çok lezzetli bir kahve içtim. Tadım notalatına çok takilmayan ve lezzetli kahve peşinde olan biriyseniz çok memnun kalacağınız bir kahve.
Teşekkür ederim tadım notaları çok önemli değil,tatlı kahveleri seviyorum

Mrb, bişey dikkatimi çekti, Department valfli paket kullanmıyor sanırım, kullanılmamasının tek nedeni valf maliyeti midir? yoksa başka bir sebebi var mıdır?
Lütfen sorum yanlış anlaşılmasın, merakımdan soruyorum ve valfin maliyetli bişey olduğunu sanmıyorum..
Deneme paketleriyle 6 farklı kahve aldım, hemen deneyip, en çok hoşuma gidenden tekrar indirimli olarak almak istiyorum :))

IMG_20210316_155434.jpg
Kargo hazırlıkları başlamış sanırım 😋🤗

Ekli dosyayı görüntüle 10030
Kargo hazırlıkları başlamış sanırım 😋🤗
Aslında ilk siparişte bu kartlar ve stickerlar hoşuma gitmişti ama sonra ki siparişlerimde giden kağıtlara üzüldüm. Alışveriş yaparken yemeksepetindeki "plastik çatal vs. istemiyorum" seçeneği gibi "kart ve sticker" istemiyorum gibi bir seçenek eklenebilir. Hem maliyet düşer ve belki satılan kahveye yansır hemde gelince çöpe atacaklar için boşa kağıt israfı olmaz düşüncesindeyim. Çünkü kartlardaki bilgiler internet üzerinden de ulaşılabilir. Naçizane bir fikir.

1 Kilo Anasora ve 1 kilo Cuzcachapa ile ben de katıldım bu ay ki alıma :) heyecanlıyım her iki kave için de

Son düzenleme:
Aslında ilk siparişte bu kartlar ve stickerlar hoşuma gitmişti ama sonra ki siparişlerimde giden kağıtlara üzüldüm. Alışveriş yaparken yemeksepetindeki "plastik çatal vs. istemiyorum" seçeneği gibi "kart ve sticker" istemiyorum gibi bir seçenek eklenebilir. Hem maliyet düşer ve belki satılan kahveye yansır hemde gelince çöpe atacaklar için boşa kağıt israfı olmaz düşüncesindeyim. Çünkü kartlardaki bilgiler internet üzerinden de ulaşılabilir. Naçizane bir fikir.
Null da bir dönem kavanozla gittiğinizde %10 gibi bir indirim vardı sanırım pandemi sürecinde sona erdi ancak bu konuda çoğu kavurucu önlem dahi almıyorlar. Müşteri memnuniyeti, israfı önlemekten daha ehemmiyetli geliyor çoğu kavurucu için bence. Üzücü bir durum.

Kart olayını sahsen hiç sevmiyorum.Biriktirmek gibi bir isteğim yok.Hicbir zaman da okumadım direkt çöpe atıyorum.Keşke koymasalr ama firma adına olumlu bir görsellik olarak yansıyor işte..

PDF gibi bir formata dökülerek aynı fatura gibi alan kişinin mailine de gönderilebilir. Ben böyle kartlar geldiğinde saklıyorum ama mesela benim için illa da elle tutulur olmasına gerek yok. Bilgisayarda fotoğraf veya pdf gibi bir formatta da biriktirebilirim.

İçtiğim her kahvenin künyesini yazan kağıtları biriktirip bi koleksiyon yapmayı düşünüyorum..
Emek verip çalışmışlar, görsel açıdan hoşuma gitti..

Mantıklı ama yazıcısı olmayıp fiziksel olarak koleksiyon/saklamak isteyenler için site üzerinden bunu belirtmek için bir seçenek düşünülebilir, çevrecilik adına.

Geri