• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

ayın kaçında başladığının hiçbir önemi yok. 1'i de olabilir 25'i de 15'i de. isterse stoklarla sınırlı olsun, ister bundle yapılsın isterse kavurucu gün belirlesin sadece o gün alım yapılsın, hepsi olabilir. sadece ayın 1'inde başlayacak diye açıklanmasına rağmen, kavurucunun 15 gün ileri atması bence hoş olmayan bir durum. ayın 15'inde başlayacak denilip 25'ine ertelense de yine aynı durum geçerli olacaktı benim gözümde. kahve stoğu olanlar için (ben de dahil) çok önemli bir durum değil açıkçası ama olmayanlar için küçük bir sorun olabilir stok yönetiminde :)
Bence siz verilen tarihleri bir tekrar okuyun : )

Espresso için CD' den kiloluk Pedra Azul alıp, vakumlayıp buzluğa atıyorum genelde ama stoklar bitti 😅 Bu toplu alımda farklı bir kaç kahve denemek isterim, şunu mutlaka dene dediğiniz bir çekirdek var mıdır? (Espresso için)

Sitedeki kahve seçkileri filtre kavrum mu acaba, bilgisi olan var mıdır?

Şimdiden sepet hazır, beklemedeyim :). Bu arada daha önce aranızda Aricha ve Anasorayı deneyeniniz var mı? Ne düşünüyorsunuz bu kahvelerle ilgili? Kendimi şımartıp biraz üst kademe bir kahve almak istiyorum fakat Aricha ve Anasora arasında gidip geliyorum, bir türlü emin olamıyorum :/.

Şimdiden sepet hazır, beklemedeyim :). Bu arada daha önce aranızda Aricha ve Anasorayı deneyeniniz var mı? Ne düşünüyorsunuz bu kahvelerle ilgili? Kendimi şımartıp biraz üst kademe bir kahve almak istiyorum fakat Aricha ve Anasora arasında gidip geliyorum, bir türlü emin olamıyorum :/.
Aricha bana fazla asidik gelmişti normalde asiditeyle pek sorunum yok ama damağıma uymamıştı onun haricinde güzel bir kahve.

Bende Aricha ve Anasora arasında gidip geliyorum fakat ikisini denemiş biri varsa ve ikisini de tavsiye ediyorsa ikisini de alabilirim. Görüşlere ihtiyacım var benim de😊

Bu ikilemde kalmamak için ben de ikisini de almak istiyorum ama ne yazık ki işte imkanım dışında :(

Bende Aricha ve Anasora arasında gidip geliyorum fakat ikisini denemiş biri varsa ve ikisini de tavsiye ediyorsa ikisini de alabilirim. Görüşlere ihtiyacım var benim de😊
bu ikisi arasında kaldıysanız Anasora alın..

Ben ikilemde kalmamak için deneme paketi almayı düşünüyorum, deneme paketleri filtre tipi kavrum değil mi @metin bey?

filtre kahve için çekirdek öneriniz var mı ilk defa alacağım coffee department ten

2 hafta önce Amerika kahveleri deneme paketi aldım. El salvador gobiado dışında diğerleri çok bana hitap etmedi. Gobiado gerçekten üst düzey bir kahve. Tüm yurtdışı alımlarına katıldım. Hepsinden daha keyif veren bir kahve oldu. Tavsiye ederim.

ayın kaçında başladığının hiçbir önemi yok. 1'i de olabilir 25'i de 15'i de. isterse stoklarla sınırlı olsun, ister bundle yapılsın isterse kavurucu gün belirlesin sadece o gün alım yapılsın, hepsi olabilir. sadece ayın 1'inde başlayacak diye açıklanmasına rağmen, kavurucunun 15 gün ileri atması bence hoş olmayan bir durum. ayın 15'inde başlayacak denilip 25'ine ertelense de yine aynı durum geçerli olacaktı benim gözümde. kahve stoğu olanlar için (ben de dahil) çok önemli bir durum değil açıkçası ama olmayanlar için küçük bir sorun olabilir stok yönetiminde :)
bu şekilde kavurucunun 15 gün ileri atma durumlarında, ankette 2. çıkan firmaya geçilmesi gerekir diye düşünüyorum. 15 gün sonraya atılması , muhtemelen bir çok kişiye kahvelerin Nisan ayında ulaşması demek. Yani artık Mart ayı etkinliği değil de, artır Nisan ayı etkinliği oluyor.

15 gün sonraya atılması , muhtemelen bir çok kişiye kahvelerin Nisan ayında ulaşması demek. Yani artık Mart ayı etkinliği değil de, artır Nisan ayı etkinliği oluyor.
Hocam nereye 15 günde kargo gidiyor, ben İstanbul'da olduğumdan mı 3 günü geçmiyor?

Geri