• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

yılbaşı kampanyasında teslimat erteleme hizmetiniz çok güzeldi, çok memnun kalmıştım :) yine olur mu, elinde çok kahve olanların teslimatları istedikleri tarihe ertelenebilir mi? olursa süper olur, rahat sipariş geçeriz..
Aslında indirim ay boyunca geçerli olacağı için stoğunuz bitmeye yakın sipariş verebilirsiniz.

Daha önce hiç bu firmadan 1 defa almıştım pek hatırlamıyorum. Mevcuttaki kahvelerden, mutlaka denemelisin dediğiniz bir kahve var mı arkadaşlar?

4 kahvesini denedim bazılarını birden fazla sipariş vermiştim Cuzcacapha , Shanga, Aricha ve El Remanzo aralarında bana göre daha yumuşak içimli olanları Cuzcacapha ve Shangaydı. Aricha çok asidik, El Remanzo çok gövdeli.
Teşekkür ederim. Heyecanla tatmak için kuponları bekliyorum.

Herkese merhaba

Mart ayı alımı ile ilgili bir duyurumuz var ve bu konu ile ilgili daha geç olmadan sizlere bilgi vermek istedim.

Pandemi kuralları çerçevesinde kafelerin de açılması ile kahve kavurmahanemizde alışılagelmişin dışında bir yoğunluk oluştu ve hem iş ortaklarımıza hem de kahve sever müşterilerimize kaliteyi düşürmeden hizmet verebilmek adına tüm ekibimiz çok dikkat ediyor, gayret ediyor ve canla başla çalışıyor.

Kahve Kulubü üyelerinden kampanyamız dahilinde alım yapmak isteyen kahve severlere en lezzetli kahveyi ulaştırabilmek adına kampanya başlangıç tarihini 1 hafta ertelemek durumunda kaldık. Bu şekilde tedariği daha sağlıklı bir şekilde yapabileceğiz. Dolayısı ile gerekli duyuruları 15 mart tarihinden itibaren yapacağız.

Bilgilerinize sunarım.

Herkese merhaba

Mart ayı alımı ile ilgili bir duyurumuz var ve bu konu ile ilgili daha geç olmadan sizlere bilgi vermek istedim.

Pandemi kuralları çerçevesinde kafelerin de açılması ile kahve kavurmahanemizde alışılagelmişin dışında bir yoğunluk oluştu ve hem iş ortaklarımıza hem de kahve sever müşterilerimize kaliteyi düşürmeden hizmet verebilmek adına tüm ekibimiz çok dikkat ediyor, gayret ediyor ve canla başla çalışıyor.

Kahve Kulubü üyelerinden kampanyamız dahilinde alım yapmak isteyen kahve severlere en lezzetli kahveyi ulaştırabilmek adına kampanya başlangıç tarihini 1 hafta ertelemek durumunda kaldık. Bu şekilde tedariği daha sağlıklı bir şekilde yapabileceğiz. Dolayısı ile gerekli duyuruları 15 mart tarihinden itibaren yapacağız.

Bilgilerinize sunarım.
Geç olsun güç olmasın diyelim, teşekkürler itina gösterdiğiniz için.

Herkese merhaba

Bilgilerinize sunarım.
Stok eritmeye devam o zamana kadar :)

Herkese merhaba

Bilgilerinize sunarım.
Nefis Kahvelerini heyecanla bekliyoruz. 😍

Daha önce hiç bu firmadan 1 defa almıştım pek hatırlamıyorum. Mevcuttaki kahvelerden, mutlaka denemelisin dediğiniz bir kahve var mı arkadaşlar?
Anasora ve Shanga yakın zamanda en beğendiklerim bunlardı.

Herkese merhaba

Bilgilerinize sunarım.
Tabu burkanın tat profiline yakın bir kahveniz var mı espresso kavrum olarak?

benim için en ironik toplu alım bu ay olacak. sebebi ise pandemide butik-küçük firmalardan aylık alım yapılsın diye alımdan çekilen kahve fabrikası ve seçilen coffee department'ın küçük bir firma olmaması :) ben bu hamleden sonra petra seçilir diye düşünmüştüm ama olmadı :D geçen aylarda kronotrop seçilmemiş olsa bu ay seçilse tam bomba olurdu :D

ekonomide görünmez el teorisi diye bir teori var. piyasaya müdahale edilmemesi gerektiğini, piyasanın kendi şartlarında dengeye geleceğini söyler. bizim toplu alım da bunun gibi aslında. kahve fabrikası alımdan çekildi diye en butik, en küçük kavurucular yardım etmiyor, tam aksine başka büyük bir kavurucunun seçilmesini sağlıyor. mcdonald's butik hamburgerciler satış yapsın diye 1 günlüğüne kapanırsa burger king satış rekorları kırar.

tüm bunların üzerinde, ayın 1'inde başlayacak denilen aylık alımın, pandemi nedeniyle cafelerde yoğunluk yaşanmasından ötürü 15 gün ertelenmesi de son nokta oldu.

benim için en ironik toplu alım bu ay olacak. sebebi ise pandemide butik-küçük firmalardan aylık alım yapılsın diye alımdan çekilen kahve fabrikası ve seçilen coffee department'ın küçük bir firma olmaması :) ben bu hamleden sonra petra seçilir diye düşünmüştüm ama olmadı :D geçen aylarda kronotrop seçilmemiş olsa bu ay seçilse tam bomba olurdu :D

ekonomide görünmez el teorisi diye bir teori var. piyasaya müdahale edilmemesi gerektiğini, piyasanın kendi şartlarında dengeye geleceğini söyler. bizim toplu alım da bunun gibi aslında. kahve fabrikası alımdan çekildi diye en butik, en küçük kavurucular yardım etmiyor, tam aksine başka büyük bir kavurucunun seçilmesini sağlıyor. mcdonald's butik hamburgerciler satış yapsın diye 1 günlüğüne kapanırsa burger king satış rekorları kırar.

tüm bunların üzerinde, ayın 1'inde başlayacak denilen aylık alımın, pandemi nedeniyle cafelerde yoğunluk yaşanmasından ötürü 15 gün ertelenmesi de son nokta oldu.
Çok güzel yazmışsınız fakat biz hiç bir zaman ayın 1inde alım yapılacak demiyoruz ayın 1inde genelde firma açılanır firmanın operasyonel boşluklarına göre ve hazırlanma sürecine göre alım başlatılır. Yazınız çok güzeldi sadece gözüme takılan hususu düzeltmek istedim. İyi haftalar, iyi günler :)

Çok güzel yazmışsınız fakat biz hiç bir zaman ayın 1inde alım yapılacak demiyoruz ayın 1inde genelde firma açılanır firmanın operasyonel boşluklarına göre ve hazırlanma sürecine göre alım başlatılır. Yazınız çok güzeldi sadece gözüme takılan hususu düzeltmek istedim. İyi haftalar, iyi günler :)
Belki de ayın 1'inden önce anketin açıklanması ve firmalarla tedarik vs için konuşulması durumları tartışılabilir. Bu ay Metin Bey ile hızlıca iletişime geçilmesi ve ayarlama yapılması beni umutlandırmıştı açıkçası. Fakat değişen süreçler sonunda haklı olarak tedarik ayarlaması yapmak durumunda kaldı. Bu da gayet anlaşılabilir. Aylık alımların ayın ortasından sonra yapılması durumunda, taze gönderilmiş kahvelerin degassing'i ile beraber deneyimleme ve paylaşma için çok az süre kalıyor. Hatta espresso için hiç kalmıyor diyebiliriz. (Espresso tüketimim filtre kahveden daha çok olup, 14 gün degassing yaparım genelde) Sonrasında da diğer alım konuşulmaya başlıyor zaten. Deneyimi az olan veya kararsız kalan arkadaşların önce deneyenlerin yorumlarından yola çıkarak tercih yapması olası. Şahsen, önceden deneyimlemediğim bir kavurucunun toplu alımında kararsız kalıp pas geçtiğim oldu.

ayın kaçında başladığının hiçbir önemi yok. 1'i de olabilir 25'i de 15'i de. isterse stoklarla sınırlı olsun, ister bundle yapılsın isterse kavurucu gün belirlesin sadece o gün alım yapılsın, hepsi olabilir. sadece ayın 1'inde başlayacak diye açıklanmasına rağmen, kavurucunun 15 gün ileri atması bence hoş olmayan bir durum. ayın 15'inde başlayacak denilip 25'ine ertelense de yine aynı durum geçerli olacaktı benim gözümde. kahve stoğu olanlar için (ben de dahil) çok önemli bir durum değil açıkçası ama olmayanlar için küçük bir sorun olabilir stok yönetiminde :)

Geri