• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Normalde toplu alımlarda indirim pek beklenen bir durum değil fakat özellikle de yeni gelecek kahvelerle böyle bir indirim beni çok mutlu etti. Denemek istediğim fakat fiyatından ötürü biraz çekindiğim kahveleri deneme fırsatı sunuyor. Gerçekten çok güzel bir jest, teşekkürler Coffee Department 😊😊😊 @metin

Finca el gobiado çok övüldü ama indirime rağmen hala çok pahalı 😂

Coffee Department çok iyi oldu. İndirim de ekstra sürpriz oldu. :cool:

İndirim oranını beğendim. (y) Yeni kahveleri heyecanla bekliyorum.

Herkese merhaba

Öncelikle Coffee Department için oy kullanan herkese buradan çok teşekkür ederim. Umarım faydalanan kişiler memnun kalırlar, tanışmamış kişiler ile de bu vesile ile tanışmaktan heyecan duyuyoruz. :giggle:

Mart ayı Kahve Kulubü alımını tüm Mart ayına yaymayı planladık, yani kampanya kodumuz mart ayı sonuna kadar geçerli olacak, faydalanmak isteyenler de rahat rahat mevcut kahve stoklarını göz önünde bulundurarak alım yapabilirler. Kod tüm kahvelerde geçerli olacak.

Kahve stoklarımız ile ilgili bazı kahvelerde kritik seviyedeyiz; El Salvador Finca El Gobiado son çuvaldayız yani son 69 KG, Peru El Remanzo son 30 KG, Rwanda Shanga da malesef tükendi. Önümüzdeki hafta da Colombia Finca El Mirador Acetic Naturel satışa çıkacak.

Ay sonuna doğru da Colombia'dan biri naturel biri anaerobik iki yeni kahveyi alıma yetiştirmeye çalışacağız.

İlerleyen günlerde kampanya ile ilgili bilgileri buradan paylaşacağız.

Sevgi ile kalın
İyi akşamlar

Gruba yeni üye oldum yanlış bir bilgim olabilir ama whatsapp grubunda herhangi bir kod veya likte gelmedi grubu bilgisinde de hala Şubat ayı görünüyor. İşleyişle ilgili bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Şuan daha Mart ayı alımı başlamadı. Daha organizasyon aşamasındayız. Link veya indirim kodu netleştiğinde whatsapp gruplarından duyuracağız.

Celsius demiştik ama kalırsa eğer 1 kg gobiado alır geçerim karşıya 😊 Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

denemek istediğim bir kavurucuydu sevindim. 3 güzel çekirdek isterim diye düşünüyorum ....zaman planı da güzel.

Herkese merhaba

Öncelikle Coffee Department için oy kullanan herkese buradan çok teşekkür ederim. Umarım faydalanan kişiler memnun kalırlar, tanışmamış kişiler ile de bu vesile ile tanışmaktan heyecan duyuyoruz. :giggle:

Mart ayı Kahve Kulubü alımını tüm Mart ayına yaymayı planladık, yani kampanya kodumuz mart ayı sonuna kadar geçerli olacak, faydalanmak isteyenler de rahat rahat mevcut kahve stoklarını göz önünde bulundurarak alım yapabilirler. Kod tüm kahvelerde geçerli olacak.

Kahve stoklarımız ile ilgili bazı kahvelerde kritik seviyedeyiz; El Salvador Finca El Gobiado son çuvaldayız yani son 69 KG, Peru El Remanzo son 30 KG, Rwanda Shanga da malesef tükendi. Önümüzdeki hafta da Colombia Finca El Mirador Acetic Naturel satışa çıkacak.

Ay sonuna doğru da Colombia'dan biri naturel biri anaerobik iki yeni kahveyi alıma yetiştirmeye çalışacağız.

İlerleyen günlerde kampanya ile ilgili bilgileri buradan paylaşacağız.

Sevgi ile kalın
İyi akşamlar
Metin Bey, kahvelerin yanında Ronnefeldt çaylarda da geçerli olma ihtimali var mı kodun acaba? Yoksa abartmayın mı diyorsunuz? :ROFLMAO:

Geri