• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Bu ay oy kullanamadım ama kahvelerin beğenerek tükettiğim Coffee departmentın seçilmesine sevindim. Bugün Amerika kahveleri seçkisi ve pedra azul sipariş vermiştim. İndirimden önce sipariş vermek üzdü 🥺

Bir önceki alımda hem yardım severliği hem de kahvelerin yanında yaptığı jestler nedeni ile gönülleri fethetmişti @metin bey. Bu ay kendisinin çıkmasına sevindim. Umarım ekvator kahveleri de toplu alıma yetişir.

İndirim kodu almak için whatsapp'a nasıl katılıyoruz? link çalışmıyor.

İndirim kodu almak için whatsapp'a nasıl katılıyoruz? link çalışmıyor.

Whatsapp konusunda ki formu dolduruyorsunuz. @mtgg Türker Bey sizi gruba ekliyor. Paketler belli olduğunda (içerik ve fiyat) nasıl alacağınıza dair hem gruplardan hem de forum üzerinden duyuru yapıyoruz.

Sadece uygun fiyatlı olan pedra azul ve cuchazpapa kahvelerini denemiştim, daha iyi kahvelerini merak ediyordum iyi oldu 😊 Coffee departmanta hayırlı olsun.

Her alımımda çok memnun kaldığım, eski evime yakın olduğu için gidip kahvelerini bolca içtiğim, favori kavurucularımdan biri olsa da, uzun zamandır ellerinde olan çekirdekleri saymazsak sitedeki fiyat aralıkları ile bu seferki alımı pas geçeceğim.
Yanlış anlaşılmasın, fiyat artışının nedenlerinin farkındayım. Ancak bu ne kavurucular ne de tüketici için sürdürülebilir bir şey değil. Hiç bir kahve, kilosu %25 indirimli hali ile 330 lira edecek kadar nitelikli olamaz. Böyle giderse bütün kavurucular fiyatlarının çok pahalı olmasında belki hiç bir kabahatlerinin olmadığı, ama kimseye de satamadığı çekirdeklere sahip olacaklar.
Böyle bir şeyi alım anketi altına yazmam belki yanlıştı, ama bunu bir yere yazmam gerekiyordu, yoksa ben bir süre sonra tamamen ticari kahveye dönmek zorunda kalacağım.

Gecen ayki alimda siparis icin cok bekledik siparis tarihinden tam 2 hafta sonra icebilir duruma gelecegim hala gelemedim coffee departmantte teslimat araligi nasil olur acaba ? @metin

Önümüzdeki hafta kupon duyurusunu yapmayı planlıyoruz. Kargo çıkışlarını da günlük olarak yapacağız.
yılbaşı kampanyasında teslimat erteleme hizmetiniz çok güzeldi, çok memnun kalmıştım :) yine olur mu, elinde çok kahve olanların teslimatları istedikleri tarihe ertelenebilir mi? olursa süper olur, rahat sipariş geçeriz..

Geri