• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Zümrüt Karaca'yı hiç denemedim bir fırsat verilmesi için bastım

Zümrüt karaca diyorum kendisi çok ilgili ve kibar birisi yolum düştü ankarada tanışma fırsatı buldum ve expresso çekirdeklerini tattırdı ücretsiz şekilde :) bu çekirdeği beğendim ve aldım 250 gr ama çok hızlı tükendi :)

Ekli dosyalar

• 20210225_220804.jpg
    20210225_220804.jpg
    95.3 KB · Görüntüleme: 184
Şuanki favorim olan boxx'a verdim. Benim güvenimi kazanmış bir firma. Aslan boxx. İyi ki varsın boxx. 😊✊

@mvscoffee size de hayırlı cumalar, emekleriniz için teşekkürler

Bu ay oy kullanmadım ama inşallah daha önce denemediğim bir kavurucu çıkar. Aylardır emek veren arkadaşların ellerine sağlık şimdiden hayırlı olsun.

Sonuçları bekliyoruz 😏 Department ile Zümrüt gözüme çok çarptı gibi yorumlarda, ama belli olmaz.

Yaklaşımızın iyi niyetli olduğuna inanıyorum. Yine de birkaç eleştirim olacak:

Anketlerde beklenmeyen neticelerin çıktığını çok gördük. Her anket için geçerli olabilir bu durum. Yani siz ankete giriyorsanız mutlaka kazanırsınız diye bir şey yok.

Aynı durum Mayıs ayı için de geçerli. O zaman girdiğinizde yine mutlaka kazanacaksınız diye bir şey yok.

Şimdi diyeceksiniz ki, "ne alaka, nasıl öyle anladınız?". Ben de diyeceğim ki, zihninizdeki düşüncelerle, yazının ilgili paragrafının ben de uyandırdığı intiba farklı olabilir. Ben son kısmı "biz ankete girersek büyük ihtimalle kazanırız" diye okudum.

İkinci olarak; yine son paragrafta, butik firmalar da nasiplensin demek, bizim alan açtığımız ölçüde onlar kazanır anlamına gelebilir. Böyle düşünmediğinize yürekten inansam da, manayı bu noktaya rahatlıkla götürebiliyorum.

Bunlar kısa açıklamanızdan çıkardığım sonuçlar. Yanılıyorsam affola tabi.
Ben böyle anlamadım

Geri