• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mart Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

Kahve fabrikasını bulucam diye ekrana yaklaşmaktan göz numaram büyüdü . Meğer alımdan çekilmiş :')
 
Oyumuzu kullandık. Umarım uzun zamandır oy attığım kavurucu çıkar. Süreçle ilgilenen herkese çok teşekkürler☺️
 
Kötü sonuç alabilirsiniz, kavrum kötüdür dersiniz anlarım da tüm çekirdeklerin künyeleri ve 5 tanesinin sca puanı yazıyorken nasıl 12 tane ticari diyebiliyorsunuz? Neye dayanarak söylüyorsunuz onu açıklayın. Doğru bilgiyle olumsuz algı yapsanız ben susarım da iftira?
Herşeyi bir kenara koyalım da Anıl gibi delikanlı, dürüst adamı böyle karalamak bu kadar kolay olmamalı.
 
Geçen sene kazanan kavuruculardan birine verdim oyu. Uzun süre sonra tekrar çeşitli kahveler getirmiş.
 
RAF dedim çünkü normal satış yok
 
Zümrüt Karaca +1 dedim, hadi olmadı, Coffee Department oldu diyelim, o da olumlu :D
 
Kahve Fabrikası'nın anketten çekilmesine üzüldüm. Sipariş ile satın almıştım ama tadı damağımda kaldı. Bi şans belki 2. turda da indirimli alırım diye bekliyordum. Bu arada Celsius için yorumları okudum daha çok üzüldüm. Araştıran, kovalayan, daha iyi olmak için çabalayan butik kahvecileri bu kadar yermek nedir çözemedim. Bazı yorumlar çok acımasız. Açıkçası kahve gibi keyften ibaret olan içeceğin platformunda bu kadar sert yorumlar şaşırtıyor beni stres mi atılıyor, yoksa markaları temsil eden kişiler varda baya lobby mi yapıyor anlamak zor.
 
Ethiopia Bensa Diima tadında yeni çekirdekler getirmeleri ümidiyle oyumu Petra'ya verdim.
 
Ben de beğendiğim ve yeni kahvelerini denemek istediğim için A roasting lab'e verdim
 
Williams coffee seçtim ben de, bakalım ne çıkacak anketten.
 
Zümrüt Karaca bir türlü deneyemedim bende Zümrüt Karacayı seçtim.
 
Geri
Üst