• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Leuchtfeuer Coffee "TOPLU ALIM İÇERİR"

Arkadaşlar Alex şifreli bir bundle sayfası yapacak. Kendi sitesinden satış için. Bu noktada son güncelleme konuyla ilgili budur. Biraz adımcık adımcık ilerliyoruz :D

Son düzenleme:
Dhl express olursa +1

Şimdi arkadaşlar güzel haberlerim yok ne yazık ki. Alex %5 indirim yapabilirim bu koşullarda diyor çünkü 70 tane paket yapıcam belki bunların her birisi için yurtdışı formu ıvırı zıvırı çok yoracak beni diyor. ve kargo fiyatıda 23 Euro olur bundle için diyor. Eğer bu bundleların kg arttırıp daha fazla alırsanız belki daha özel bir kargolama fiyatı alabilirim diyor kendisi.

Ben genel bir %10 almaya çalışacağım sanırım kendisi çok büyük bir kavurucu olmadığından yüklü bir talebin altında kalmak istemiyor gibi. Biraz tok satıcı diyebiliriz :)

Şimdi arkadaşlar güzel haberlerim yok ne yazık ki. Alex %5 indirim yapabilirim bu koşullarda diyor çünkü 70 tane paket yapıcam belki bunların her birisi için yurtdışı formu ıvırı zıvırı çok yoracak beni diyor. ve kargo fiyatıda 23 Euro olur bundle için diyor. Eğer bu bundleların kg arttırıp daha fazla alırsanız belki daha özel bir kargolama fiyatı alabilirim diyor kendisi.

Ben genel bir %10 almaya çalışacağım sanırım kendisi çok büyük bir kavurucu olmadığından yüklü bir talebin altında kalmak istemiyor gibi. Biraz tok satıcı diyebiliriz :)
Kawa devam ediyoruz o zaman?

Şimdilik alamancı akraba yolu gözlemeye devam o halde. 😂

Patladı mı yani☹️

Hesaplamalarım bu şekildeydi ne yazık ki %5 aklımdan bile geçmemişti. 1 euroluk indirim için kimse yanaşmaz diye düşündüğüm için kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.

FILTER BUNDLE125 GR250 GRTÜRTADIM NOTALARIEURO/TL
LERIDA PANAMA -125 GR€ 9,50FİLTREKARPUZ-ÇARKIFELEK8,50 ₺
NORDLICHT ETİYOPYA -250 GR€ 11,50FİLTREAYVA-PARFÜMLÜ-ŞEKER
BRISE-COSTA RICA - 250 GR€ 12,00FİLTREBAL-NEKTARİN
€ 33,00TOPLAM
€ 19,00KARGO
%10 İNDİRİM%15 İNDİRİM%25 İNDİRİM625 GR
GENEL TOPLAM€ 52,00€ 3,30€ 4,95€ 8,25
0,625​
€ 48,70€ 47,05€ 43,75
TL442,00 ₺413,95 ₺399,93 ₺371,88 ₺
ESPRESSO BUNDLE125 GR250 GRTÜRTADIM NOTALARI
SÜLLBERG-GUATEMALA - 250 GR€ 8,50ESPRESSOÇİKOLATA-KARAMEL
KAPİTAN-EL SALVADOR- 250 GR€ 10,50ESPRESSOROM-MUZ
BOJE-HONDURAS- 250 GR€ 11,50ESPRESSOTATLI ERİK
€ 30,50TOPLAM
€ 19,00KARGO
%10 İNDİRİM%15 İNDİRİM%25 İNDİRİM750 GR
€ 49,50€ 3,05€ 4,58€ 7,63
0,75​
€ 46,45€ 44,93€ 41,88
TL420,75 ₺394,83 ₺381,86 ₺355,94 ₺

Benim dikkatimi çekti bu kavurucu 75 euro üzeri alımda kargo ücretsiz demiş @mimds o halde forumdan bir ortak ile kendi seçeceği ve toplam tutarı ortalama 37-40 euro olan kahvelere ben de o miktarda alım yaparak kargoyu ücretsiz hale getirebiliriz diye düşünmekteyim.

Hatta birbirimizde olmayan kahveleri belki 100er gram takas bile ederiz ve bu şekilde belki 4-5 farklı yaklaşık 600grama yakın kahveyi kişi başı denemiş oluruz.

Bu arada toplu alım netleşirse ben varım.
Arkadaşlar ikili girebiliriz isterseniz İstanbul/Ataşehir'deyim Anadolu yakasından girmek isteyen varsa mesajla ulaşsın eğer bu kargo ücretsiz durumu devam ediyorsa böyle ikili ekip çalışması daha makul gibi duruyor. 75/2 = kişi başı 37.5 euroluk alım demek. Ortalama 600 gram kahve için bence iyi fiyat.

Amaç farklı ve iyi kahve içmek.

Arkadaşlar ikili girebiliriz isterseniz İstanbul/Ataşehir'deyim Anadolu yakasından girmek isteyen varsa mesajla ulaşsın eğer bu kargo ücretsiz durumu devam ediyorsa böyle ikili ekip çalışması daha makul gibi duruyor. 75/2 = kişi başı 37.5 euroluk alım demek. Ortalama 600 gram kahve için bence iyi fiyat.

Amaç farklı ve iyi kahve içmek.
Selamlar bostancı dayım ortak olabilirim

Kargo olayı çok kötü, 23 euroya kawadan 2 tane 88 puan üstü kahve alınabiliyor ki bu sadece kargo ücreti, benim aklıma yatmadı.

bütün siparişleri Türkiye'de tek bir noktada toplayıp, içeride bir kargo sürecine girmek mümkün olur mu?
kargo şirketleri ile özel anlaşması olan bir arkadaşımız var ise belki oradan Türkiye'deki adreslere gönderimi yapılabilir, ciddi operasyon tabii ama böyle bir çözüm aklıma geldi. gümrük mevzuatı hakkında bilgim yok tabii,tek bir adrese 50 kg kahve gelmesi sakıncalı olbilir belki maliyet olarak da daha olumsuz bir tablo da çıkabilir..

bütün siparişleri Türkiye'de tek bir noktada toplayıp, içeride bir kargo sürecine girmek mümkün olur mu?
kargo şirketleri ile özel anlaşması olan bir arkadaşımız var ise belki oradan Türkiye'deki adreslere gönderimi yapılabilir, ciddi operasyon tabii ama böyle bir çözüm aklıma geldi. gümrük mevzuatı hakkında bilgim yok tabii,tek bir adrese 50 kg kahve gelmesi sakıncalı olbilir belki maliyet olarak da daha olumsuz bir tablo da çıkabilir..
Gümrük sorunu çıkar. Astarı yüzğnden pahalıya gelir.

Bence artık uğraşmaya gerek yok, dünyada çokça kavurucu var, bizimle uğraşabilecek birilerinden alırız

Geri