• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Leuchtfeuer Coffee "TOPLU ALIM İÇERİR"

dün ben de maillaştım Alex'le, her maila çok hızlı geri dönüş yaptı sağolsun. Gönderimleri iki firma, DHL Express ve UPS ile yapıyorlar, UPS aman ha dedim! :) Ayrıca ödeme de direk kredi kartı ile değil, son aşamada stripe üzerinden yapılabiliyor. Bilgi olarak kalsın. Normal alımlarda 75euro üzerine çıkıldığında kargo ücreti almıyorlar.

Aşağıda yer alan liste gibi bir planımız var. Filtre ve Espresso bundle yapma gibi bir niyetimiz var burada alım miktarı önemli tabi. Bu konuda bu bundlelardan alırım diyenler arasında filtre alırım diyenler ":love:" espresso alırım diyenler "🤣" atarlarsa ona göre daha iyi bir fiyat alma adına emin olabiliriz. :)

FILTER BUNDLE
LERIDA PANAMA -125 GR
NORDLICHT ETİYOPYA -250 GR
BRISE-COSTA RICA - 250 GR
ESPRESSO BUNDLE
SÜLLBERG-GUATEMALA - 250 GR
KAPİTAN-EL SALVADOR- 250 GR
BOJE-HONDURAS- 250 GR
:love:

Mart ayı 2. Hafta hem espresso hem de filtre ihtiyacımı bu alım ile yapmayı düşünüyorum. Fiyatlar makul olur umarım. Emeği geçenlere teşekkürler.

Espresso paketi olursa bende katilmak isterim

Kesin değil ama ben de katılabilirsem filtre seçkisine katılmak isterim.

Screenshot_6.png

dd0.png

Filtreye katılabilirim

Benim dikkatimi çekti bu kavurucu 75 euro üzeri alımda kargo ücretsiz demiş @mimds o halde forumdan bir ortak ile kendi seçeceği ve toplam tutarı ortalama 37-40 euro olan kahvelere ben de o miktarda alım yaparak kargoyu ücretsiz hale getirebiliriz diye düşünmekteyim.

Hatta birbirimizde olmayan kahveleri belki 100er gram takas bile ederiz ve bu şekilde belki 4-5 farklı yaklaşık 600grama yakın kahveyi kişi başı denemiş oluruz.

Bu arada toplu alım netleşirse ben varım.

Son düzenleme:
Ben de filtre ya da espresso için Martın 2. haftasında katılabilirim.

Geri