• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Leuchtfeuer Coffee "TOPLU ALIM İÇERİR"

Elinize sağlık yinede Berker hocam. Fena sayılmayacak büyüklükte bi topluluğuz bence ve daha iyi indirimler alırız başka firmalardan artık :)

Sıkıntı kargo ücretlerinde tamamen, ben Kawa örneğini verdiğimde (yanlış hatırlıyorsam düzeltin, kargo 19 euro idi), Türkiye'ye 1kg kahveyi DHL express ile yollaması halinde 54 euro ödemesi gerektiğini söyledi ki, sanıyorum burada devreye; Kawa ile arasındaki aylık satış farkı (Alex eşinin yardımıyla yürütüyor sadece about sayfasındaki bilgiye göre), farklı ülkelerin farklı kargo ücretlendirmesi vb faktörler giriyor. Yani bence tok satıcılıktan ziyade, altından kalkması zor göründüğü için zorlamamıştır diye düşünüyorum.

Berker teşekkğrler yine de , uğraş verdin. Ben de @aliriza gibi düşünüyorum, altından kalkamam diye düşünmüş olabilir.

Geri