• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Leuchtfeuer Coffee "TOPLU ALIM İÇERİR"

mart ayı iyi olabilir.
fiyat iyi gelirse filtre+espresso alabilirim ben de.
ödeme nasıl? paypal falan yazmışsınız benim paypal uzun süredir kullanılmıyor halde.

Filtre için bende katılırım +1

Bende katılmak isterim, filtre ve espresso.

20 € ve üzeri olan kahveler düşünülmüyorsa bende filtre için katılabilirim. Paket olursa espresso da olur

son güncel olarak kendisinden geri dönüş bekliyorum tarihleri ve dhl ile olması konusunda ricalarımı belirttim umarım güzel fiyatlar çıkar arkadaşlar :) 8-12 mart arası için planladık alımı şimdilik.

Bi rez atalım şuraya

Satın alıma katılacaksak filtre/espresso +1 yazmak gerekiyor mu? ben göremedim de, bir kişi yazdı da herkes de, herhalde gerekiyor mantığıyla devam mı etti?

arkadaşlar beklediğimden fazla çıktı sayılar yeterli :) Linkler ve fiyatlar belli olunca paylaşacağım kendisinden geri dönüş bekliyorum şimdilik :)

Arkadaşlar Alex ile hala konuşuyorum bir kaç teknik konuda iletişimdeyiz detaylı bir dönüş bekliyorum kendisinden.

Alex kargo/ulaşım nasıldı diye sordu bana, DHL ile yollamasına rağmen (ki PTT'ye geçti ülkeye gelirken) çekirdeklerin iki haftada geldiğini, DHL express kullanırsa (Kawa örneğini vererek) daha iyi olacağını söyledim.

Belki toplu alım için fizibilite çalışması yapıyordur 😁

vuuuuuh! ne ara konuşuldu, ne ara buralara geldi muhabbet 😅

Kadıköy ya da Ataşehir civarında bundle a girecek olursa ben de katılabilirim.

Geri