• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Leuchtfeuer Coffee "TOPLU ALIM İÇERİR"

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
***TOPLU ALIM İÇİN AŞAĞIDA YER ALAN PAYLAŞIMDA TEPKİ VEREREK KATILIMINIZI BELİRTEBİLİRSİNİZ. :)

Bu firmanın Türkiye kargo politikası hakkında uzun e-postalarım sonrası cevap aldım. kargoları "75 euro" gözüküyor ancak bu konu hakkında bir inceleme yapıyorlar ve fiyatları yeniden düzenleyecekler. Belki devamında toplu alım için kendisiyle konuşabilirim. Ben hiç bu kargo yüzünden deneyememiştim. Sanırım ilk deneyen aramızda @Kahveciningalaksirehberi.

https://www.leuchtfeuer.coffee/

Son düzenleme:
Sitede şu an TR için gönderim ücreti 19 Euro görünmekte

değiştirdiler şimdi o zaman

1613554035080.png

19 Euro ise toplu alım yapılabilir. Coffea Circulor ve Muttley&Jack tede 20 Euro ödemiştik.
Bu adamlardan güzel bir bundle istesek fiyatlar cazip hale gelebilir sanki. Her ay bir yurt içi bir yurt dışı alım rutin hale gelecek gibi görünüyor ☺️

toplu alım için konuşmaya başladım arkadaşlar :D hadi bakalım hayırlısı :=)

Stilleri ve tasarımlarına hayran kaldım diyebilirim

Benim surekli aldigim bi r yer, kargo fiyati konusunda bir hataniz olmali, dhl ile 10-15 euro gibi oluyordu en son.
cok iyidir, leutchfeurer fakat ozellikle espresso icin konusuyorum, light kavrumlari, gercekten light, diger light kavrum denenlerle (orn tim wendelboe, morgon, koppi vb.) mukayese kabul etmez, cok ust segment ve mukemmel alignment olmayan bir degirmen ile extract etmek oldukca zor, birseye benzemiyor. alirken goz onunde bulundurun mutlaka, yoksa pismanlik, kotu tecrube olur.

Aşağıda yer alan liste gibi bir planımız var. Filtre ve Espresso bundle yapma gibi bir niyetimiz var burada alım miktarı önemli tabi. Bu konuda bu bundlelardan alırım diyenler arasında filtre alırım diyenler ":love:" espresso alırım diyenler "🤣" atarlarsa ona göre daha iyi bir fiyat alma adına emin olabiliriz. :)

FILTER BUNDLE
LERIDA PANAMA -125 GR
NORDLICHT ETİYOPYA -250 GR
BRISE-COSTA RICA - 250 GR
ESPRESSO BUNDLE
SÜLLBERG-GUATEMALA - 250 GR
KAPİTAN-EL SALVADOR- 250 GR
BOJE-HONDURAS- 250 GR

Böyle 2 bundle yapma gibi bir niyetimiz var burada alım miktarı önemli tabi. Bu konuda iki paketten birini kesin alırım diyen arkadaşlar bu yazıya filtre alırım diyenler ":love:" espresso alırım diyenler "🤣" atarlarsa ona göre daha iyi bir fiyat alma adına emin olabiliriz. :)

FILTER BUNDLE
LERIDA PANAMA -125 GR
ESPRESSO BUNDLE
BOJE-HONDURAS- 250 GR
tarih?

Aşağıda yer alan liste gibi bir planımız var. Filtre ve Espresso bundle yapma gibi bir niyetimiz var burada alım miktarı önemli tabi. Bu konuda bu bundlelardan alırım diyenler arasında filtre alırım diyenler ":love:" espresso alırım diyenler "🤣" atarlarsa ona göre daha iyi bir fiyat alma adına emin olabiliriz. :)

FILTER BUNDLE
LERIDA PANAMA -125 GR
ESPRESSO BUNDLE
BOJE-HONDURAS- 250 GR
Eline sağlık Berker.

Geri