• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit Mara X PL62X HX Boiler E61 Grup İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba mara x 2 yıldır beklediğim makineydi bugün elime ulaştı kullanan arkadaşlara benim şöyle bir sorum olacak ürün kurulumunu yaptık su açma kapama tuşu ve diğer ışıklar sürekli yanıp sönüyor ve asla su akıtmıyor su tankında bağlantı yanlış olabilir mi? Ya da gönderilen filtreyi yanlış hortuma takmış olabilir miyim?

Merhaba mara x 2 yıldır beklediğim makineydi bugün elime ulaştı kullanan arkadaşlara benim şöyle bir sorum olacak ürün kurulumunu yaptık su açma kapama tuşu ve diğer ışıklar sürekli yanıp sönüyor ve asla su akıtmıyor su tankında bağlantı yanlış olabilir mi? Ya da gönderilen filtreyi yanlış hortuma takmış olabilir miyim?
Cihazın ısınması 20-25dk sürebiliyor bu süre kadar beklediniz mi ?

İlk çalıştırmada kazanın su ile dolması gerekiyor.

Cihazın ısınması 20-25dk sürebiliyor bu süre kadar beklediniz mi ?
Başta beklememiştim ama ara verip tekrar bekleme yapınca düzeldi. yalnız bar 2,5 lara çıktı.buhar ve sıcak su çubuğundan su akıtmadı basit bir makine gibi görünüyor ama delonghi dedica dan böyle bir makineye geçiş çözmem zaman alacak

Ekli dosyalar

• IMG_5479.jpeg
    IMG_5479.jpeg
    165.4 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_5480.jpeg
    IMG_5480.jpeg
    245.6 KB · Görüntüleme: 111
Başta beklememiştim ama ara verip tekrar bekleme yapınca düzeldi. yalnız bar 2,5 lara çıktı.buhar ve sıcak su çubuğundan su akıtmadı basit bir makine gibi görünüyor ama delonghi dedica dan böyle bir makineye geçiş çözmem zaman alacak
hayırlı olsun hocam

bende yeni aldım daha kullanmaya başlamadım bizi üzmeyecek makine diye düşünüyorum

Ön demleme konusunda tecrübeleriniz var mı lelit mara kullanıcıları ses verin

Herkese merhaba lelit mara x v2 in tüm malzemelerini sonunda tamamlamış bulunmaktayım, knock box eksik oda yolda :D benim için zorlu bir süreç oldu @mng kargoyu Allaha havale ediyorum süreç devam ediyor bilirkişi inşallah parçalar olmadan kullanamayacağını anlar şuan kendi cebimden ödedim. Makinenin eksik olan parçaları damlalık üst ızgara alt ızgara çift ağızlı lelit portafiltre'yi tedarik eden @Gelbura firması Yiğit Bey'e çok teşekkür ederim 😌

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-01-13 at 09.48.19 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-13 at 09.48.19 (2).jpeg
    93.8 KB · Görüntüleme: 80
  • WhatsApp Image 2025-01-13 at 09.48.19.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-13 at 09.48.19.jpeg
    93.6 KB · Görüntüleme: 73
  • WhatsApp Image 2024-11-10 at 13.38.49.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-10 at 13.38.49.jpeg
    84.7 KB · Görüntüleme: 77
Nickimin verdigi yetkiyle bir sorum olacak 😁

Plastik Su deposunda beyaz lekelenme gordum, hafif koku da var. Cok uzun sure su beklemiyor icinde, neden olabilir ? Nasil gideririm plastige / ic aksama zarar vermeden ?

Sirke ve karbonatla yikayip kuruladim, bekliyor kosede

Geri