• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kungpow Coffee

Kungpow Etiyopya Aricha naturel bende Gardelli Shantawene havası bıraktı diyerek atom bombasını bırakıyorum...
Bn de en son buzluğa atmıştım cd gecikince çıkardım, nasıl bir tarif kullanıyorsunuz, sanki tam verim alamadım gibi geldi:)

18.7 gram kahve, Comandante 27 klik
94 derece 300 gram ters ozmoz su + 20 gram Uludağ Premium Soda
Kungpow V60 Filtre (Sanırım dükkanda bundan sonra sadece bu filtreyi kullanacağız. Fiyat performans olarak gayet iyi)

60 gram sert çevirme
60 gram
60 gram
60 gram
60 gram yavaş çevirme

Tabanı görünce su döktüm (öldürerek demleme :D) 3:30 toplam süre. 3 aşağı 5 yukarı bu bizim neredeyse bütün kahvelerde kullandığımız standart tarifimiz. Bazen 60-60-90-90, bazen 18.2 gram kahve, bazen 90 derece su...

Kungpow V60 Filtre (Sanırım dükkanda bundan sonra sadece bu filtreyi kullanacağız. Fiyat performans olarak gayet iyi)

60 gram sert çevirme
60 gram
60 gram
60 gram
60 gram yavaş çevirme

Tabanı görünce su döktüm (öldürerek demleme :D) 3:30 toplam süre. 3 aşağı 5 yukarı bu bizim neredeyse bütün kahvelerde kullandığımız standart tarifimiz. Bazen 60-60-90-90, bazen 18.2 gram kahve, bazen 90 derece su...
Elinize sağlık keşke bir videosu olsa da izlesek 😃

Döküşle başla

60 gram sert çevirme
60 gram
60 gram
60 gram
60 gram yavaş çevirme

döküşe başlanılan süreleride paylaşabilir misiniz gizli değilse :)

Az önce 22 mart kavrumlu aricha naturel demledim. Hiç acılık olmayan hafif çay tadında ama neredeyse hiç de asidite alamadığım bir kahve oldu. Ne yapmak lazım özenli de demledim aslında :D Sabah aynı tarif aynı öğütümle demlediğim başka etiyopya gayet asidik olmuştu. Bunda da çok olmasa da ucundan öyle bi şey bekliyordum.

Son düzenleme:
Az önce 22 mart kavrumlu aricha naturel demledim. Hiç acılık olmayan hafif çay tadında ama neredeyse hiç de asidite alamadığım bir kahve oldu. Ne yapmak lazım özenli de demledim aslında :D Sabah aynı tarif aynı öğütümle demlediğim başka etiyopya gayet asidik olmuştu. Bunda da çok olmasa da ucundan öyle bi şey bekliyordum.

Ben Probador'dan aldığımı, nispeten ince bir öğütüm (CMD 20 click), 92-93 dereceyle dengeye getirmiştim. Sonuç gayet iyiydi.

Aricha için öğütümü bir tık incelttim (c2 18). Daha yüksek ppm su kullandım (90). Su sıcaklığını 2 derece artırdım (93). Hafif bir asidite aldım. İstediğim meyvemsiliği hala alamadım ancak kahve yine de çok keyifli. Erken konuşmayı sevmiyorum daha 6. günündeyim 1 hafta sonra ne olur bilmem ama şu anki halinden memnunum diyebilirim.

Aricha için öğütümü bir tık incelttim (c2 18). Daha yüksek ppm su kullandım (90). Su sıcaklığını 2 derece artırdım (93). Hafif bir asidite aldım. İstediğim meyvemsiliği hala alamadım ancak kahve yine de çok keyifli. Erken konuşmayı sevmiyorum daha 6. günündeyim 1 hafta sonra ne olur bilmem ama şu anki halinden memnunum diyebilirim.
Bu çekirdek mi çok güzel, kavrum mu süper... Galiba ikisi de. Hafif çiçeksi, çikolatamsı, hafif-orta asiditeli. Bu kahveyi içerken çok keyif alıyorum. Son paketler galiba sitedekiler...

ilk kez anaerobic kahve satacakmış.

"Harika bir haberimiz var!
Ilk anaerobik kahvemizi sizlere sunabilmenin heyecanını yaşıyoruz. EL SALVADOR - FINCA EL DIVISADERO ANAEROBİC sitemize eklendi.
Parlak ve Kompleks Asiditesi, Pürüzsüz Gövdesi ve Kuru incir Tatlılığı ile oldukça ilginç bir kahve.
Aroma olarak da ilk cupping tadımından çıkarttığımız notlar şu şekilde.
Badem, Portakal Çiçeği, Limon Kabuğu ve Kayısı
12.04.2021 kavrumlarını kısıtlı sayıda sitemize ekledik, stoklarımız tükendiğinde ön siparişe açacak (Stokların tükendiğini ürün sayfasında belirtmiş oluruz) ve pazartesi günü tekrar kavuracağız."

link: https://tr.kungpowcoffee.com/product-page/el-salvador-finca-el-divisadero-anaorebik-300g
300 gram olduğunu unutmayın. 150 TL.

paket rengi güzelmiş :)

ilk kez anaerobic kahve satacakmış.

"Harika bir haberimiz var!
Ilk anaerobik kahvemizi sizlere sunabilmenin heyecanını yaşıyoruz. EL SALVADOR - FINCA EL DIVISADERO ANAEROBİC sitemize eklendi.
Parlak ve Kompleks Asiditesi, Pürüzsüz Gövdesi ve Kuru incir Tatlılığı ile oldukça ilginç bir kahve.
Aroma olarak da ilk cupping tadımından çıkarttığımız notlar şu şekilde.
Badem, Portakal Çiçeği, Limon Kabuğu ve Kayısı
12.04.2021 kavrumlarını kısıtlı sayıda sitemize ekledik, stoklarımız tükendiğinde ön siparişe açacak (Stokların tükendiğini ürün sayfasında belirtmiş oluruz) ve pazartesi günü tekrar kavuracağız."

link: https://tr.kungpowcoffee.com/product-page/el-salvador-finca-el-divisadero-anaorebik-300g
300 gram olduğunu unutmayın. 150 TL.

paket rengi güzelmiş :)
F1 Centroamericano variyetesini görünce bi tanıdık geldi, aklım probadora gitti. Gerçekten de probador deneme paketindeki anaerobic el salvador ile aynıymış. Probador kavrumunu beğenmemiştim fakat Warrick yorumunu merak ettim, harikalar yaratmıştır eminim :)

Merhaba,
El Divisadero için V60 Demleme tavsiyesi arıyorum.
Yardım edebilir misiniz?

Geri