• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kulüpteki Gerginlik

yine hortlamıştır. toplu alımlarda artık papatya çayı veya Passiflora her kutuya eklenmelidir.
Espresso tüketimine de sınır getirilsin. Eline robot alan, flair alan günde 3-5 shot yuvarlıyor maşallah. Sonra herkes davul gibi gergin, herkes agresif. :D

@NoDRaC Toplu masaj, spa ya da kaplıca seyahati düzenleyelim iyi gelebilir pandemi sonrasına... Toplu taş alımı da yapabiliriz strese iyi gelenler varmış. Birbirine fırlatabilir tabi bazı arkadaşlar.

Herkese merhabalar. Uzun süredir forumu geriden takip ediyorum. Aktif olma fırsatım olmadı 1-2 aydır. Yaz zamanındaki forum havası ile şu anki forum havasında değişim var gibi. Herkes (Kimseye karşı forumda ya da günlük hayatta şahsi problemim olmadığı için genelleme yapıyorum) sanki karantina sürecinde birikmiş gerginlik ve stresini şimdi atmak istercesine, karşıt görüş gelince kavga modunda cevap veriyor.

Forum açıldığı andan itibaren başta anonim(misafir ziyaretçi) olarak takip ediyordum sonrasında bu platformdaki anlayış ve saygıyı görüp üye oldum. Merak ettiğim husus, yılın başındaki anlayış bitti mi? Yoksa son haftalarda kaçırdığım önemli bir gelişme oldu ve insanlar birbirine karşı tavır mı almaya başladı?

Sadece merak ettiğim için soruyorum bu soruyu. Herkese kahve dolu bir akşam dilerim.
Çokta şey yapmayalım... içelim güzelleşelim 🤣🤣🤣🤣🤣

Noldu savaşta mıyız? Yine nerede kavga? Nerede lütfen söyleyin

Edit: buldum. Gerginlikte emeği geçen herkese teşekkürler. Mağdur olanlara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kulüpte yazarken lütfen birbiriniz ile olan iletişiminizde gerekli özeni gösterin.

Bir üye hoşunuza gitmiyorsa yok say butonu ile mesajlarını görmezden gelebilirsiniz.

Anlaşılamayan bir nokta varsa özel mesaj yolu ile iletişime geçebilirsiniz.

İnsan’ın olduğu yerde gerginlik çıkması normal Ama gerginliğin çıktığı konular çok boş konular olmaya başladı.. misal dükkana gittim en pahalı kahvesinden 1 tane kalmış onu da tadımlık açmadı diye nazikçe yazan bir üyeden sonra kel alaka kişiler arası gerginlik.. sonra kahveden taş çıktı ne önerirsiniz diye nazikçe yazan arkadaşdan sonra yine 3rd party den gerginlik teşebbüsü :)

her nitelikli kahve içen nitelikli olacak diye bir şey yok tabi insanız sonuçta.. Yine de hakarete varmadı sürece geyik amaçlı takip de kalınabilir

Geri