• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kulüpteki Gerginlik

Eleştiriniz varsa haklı da olsa haksız da olsa eleştirinin muhattabı kişilerin çevresi tarafından olumsuz algılanıp savunulabiliyor, böyle olunca tartışma çok hızlı alevleniyor.

fanboylar, fanboylarımız.. şu liselerde bir an önce örgün eğitime başlansa keşke ;)

Bu bir mesaj mıydı? Ankara barosu hareketlerine dikkat etsin!

yiğidim duruşunla dosta güven verip düşmana korku saçıyorsun, sana mesaj vermek de kimin haddineymiş :ROFLMAO: :ROFLMAO: bunlar hepp ekin'in oyunları ;)

Kötü günler geride kaldı, şimdi daha kötü günler bizi bekliyor, ekipmanlarını alan yatırım yapmış gibi sayılıyor. Her geçen gün fiyatlar artıyor ve gerginliğe sebep oluyor 😀

birbirimizi kırmıyoruz ne kadar gergin olsak da.
herşey kupada bardakta bitiyor.
en güzeli.
bir de tartıştığımız mevzular;
ben bu tadı aldım sen şu tadı aldın.
o kavurucu değil bu kavurucu.
yerli kavurucu, yabancı kavurucu.
keşke her tartışma bu seviyede olsa.

Konuyu değiştirebiliyor muyuz? :)

Ekli dosyalar

• 0708A159-4497-4E4B-BC58-CCCF95D9E5A5.png
    0708A159-4497-4E4B-BC58-CCCF95D9E5A5.png
    253.4 KB · Görüntüleme: 118
Kahveye devamke. ;)

Ekli dosyalar

• 438934EC-6C51-440B-9AFB-D53F88ED9829.jpeg
    438934EC-6C51-440B-9AFB-D53F88ED9829.jpeg
    116 KB · Görüntüleme: 108
Sevgili dostlar, dinamik, çok değişken ve sürekli artarak gerilen bir toplumda yaşıyoruz maalesef. Bu hepimizin kişisel dünyasına da yansıyor. Foruma da yansıyor. Hayat gibi burası. Keşke sevdiğimiz nordik ülkeler gibi bir coğrafyamız ve sakin bir toplumumuz olsa; ancak Türkiye’nin gündeminin %1’inin Norveç’te olma ihtimali bile %1. Bu yüzden gerelim, gerilelim, sonra öpüşüp sarılalım..
Pandemi zamanında önermiyorum ama siz bilirsiniz tabi 😂

Herkese merhabalar. Uzun süredir forumu geriden takip ediyorum. Aktif olma fırsatım olmadı 1-2 aydır. Yaz zamanındaki forum havası ile şu anki forum havasında değişim var gibi. Herkes (Kimseye karşı forumda ya da günlük hayatta şahsi problemim olmadığı için genelleme yapıyorum) sanki karantina sürecinde birikmiş gerginlik ve stresini şimdi atmak istercesine, karşıt görüş gelince kavga modunda cevap veriyor.

Forum açıldığı andan itibaren başta anonim(misafir ziyaretçi) olarak takip ediyordum sonrasında bu platformdaki anlayış ve saygıyı görüp üye oldum. Merak ettiğim husus, yılın başındaki anlayış bitti mi? Yoksa son haftalarda kaçırdığım önemli bir gelişme oldu ve insanlar birbirine karşı tavır mı almaya başladı?
Çok kahve tüketiliyo ortamda, gerginlik ondan sanki :ROFLMAO:

foruma günde 2-3 kere girip konuları okuyorum ancak gerilim sevmediğimden es kaza tartışmanın ortasına düşmemek için yorum yapmıyorum :)
olayların içinde değil dışında. yazmaya değil okumaya geldik. :)
Gerginlikler olabiliyor evet. Kavga boyutunda değil kesinlikle. Forumda her şey yazılı tabi. Böyle olunca ses tonu, yüz ifadesi vs eksik kalıyor. Ben işte ne zaman uzun mail yazsam millet geriliyor mesela. Ters ters söyledim gibi algılanıyor. Halbuki öyle yazmıyorum. Şimdi ben burda bir mesaja yav şaçamala yazsam, hoaydaaaa nasıl konuşuyorsun sen diyecek çok insan olur haliyle :) ama yan yana olsak o kişiyle ve bırak nerde pomelo tadı aldın o kahveden saçmala desem birlikte güleriz 😂 Birbirimizi de tanımıyoruz o da var tabi şu pandemiden aralık bulup tanışmaya başlasak ortam daha sakinler

Benim şahsi görüşümdür şu tartışma ortamında dahi seviyeli bir şekilde gidiyor o konuda çoğu forumdan daha iyi bir noktada olduğunu düşünüyorum. Çoğu kişinin tartıştıktan sonra özeleştiri yaptığına da şahit oldum. Üst perdeden ses yükseltmenin malesef değer gördüğü çevremize nazaran bence burası gayet nezih.

yine hortlamıştır. toplu alımlarda artık papatya çayı veya Passiflora her kutuya eklenmelidir.

Geri