Peculiarjukebox
Üye
- İsim
- Onur iltaş
Daha fazla
- İsim
- Onur iltaş
- Espresso Makinesi
- Delonghi EC 221.B
- Değirmen
- Sözen
- Ekipmanlar
- Hario v60 02/Moka Pot/French Press/Aeropress/Woodneck 3 Cup
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- izmir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- buca
Herkese merhabalar. Uzun süredir forumu geriden takip ediyorum. Aktif olma fırsatım olmadı 1-2 aydır. Yaz zamanındaki forum havası ile şu anki forum havasında değişim var gibi. Herkes (Kimseye karşı forumda ya da günlük hayatta şahsi problemim olmadığı için genelleme yapıyorum) sanki karantina sürecinde birikmiş gerginlik ve stresini şimdi atmak istercesine, karşıt görüş gelince kavga modunda cevap veriyor.
Forum açıldığı andan itibaren başta anonim(misafir ziyaretçi) olarak takip ediyordum sonrasında bu platformdaki anlayış ve saygıyı görüp üye oldum. Merak ettiğim husus, yılın başındaki anlayış bitti mi? Yoksa son haftalarda kaçırdığım önemli bir gelişme oldu ve insanlar birbirine karşı tavır mı almaya başladı?
Sadece merak ettiğim için soruyorum bu soruyu. Herkese kahve dolu bir akşam dilerim.
Forum açıldığı andan itibaren başta anonim(misafir ziyaretçi) olarak takip ediyordum sonrasında bu platformdaki anlayış ve saygıyı görüp üye oldum. Merak ettiğim husus, yılın başındaki anlayış bitti mi? Yoksa son haftalarda kaçırdığım önemli bir gelişme oldu ve insanlar birbirine karşı tavır mı almaya başladı?
Sadece merak ettiğim için soruyorum bu soruyu. Herkese kahve dolu bir akşam dilerim.