Dün gece olanlara uzaktan baktım ve bazı şeylerin havada kaldığını düşünüyorum.
Tabi ki bayramdır, öpüşmek için fırsattır ama bayramdan sonra gene savaş boyaları sürünecekse hiç bir önemi yok.
Öncelikle değinmek istediğim bi konu var. Eluna tarafına yersiz iddaalar var. İlki özelden tehtid konusu. Bu söylemden sonra özel konuşmanın ekran görüntülerini özellikle istedim ve aksine okunulan anlaşılmadığı için tehtid kısmı eluna’ya yapılmış. Ve kendisine sakin kaldığı, olmayanı olmuş gibi anlatmadığı için teşekkür ediyorum.
İkincisi gene Eluna’nın provakatif yazılar yazdığı üzerine. Konuyu başından beri takip ettiğim için ne demek istendiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Konuya uzak forumdaşlar için özetlemem gerekirse. Tetra - lot ortak çekirdeklerinden sebastian gomez hakkında ucuz pahalı bahsi geçti. Hasat yılları fatklı bu geyşa için indirimle tetra daha ucuz olmasına ve dünya kupası yarışma kahvesi olmasına rağmen topa tutuldu ve kavurucuları indirim oranları kadar mı seviyoruz dedim. Ve geçtiğimiz günlerde Lot %20lik bayram indirimi yaptı. Eluna ez cümleyle şunu söyledi, madem bu kadar dertliydiniz, kaçınız Lottan direkt alışveriş yapmadını(arada bi tavuk döner parası oynuyor) ya da işte adamlr indirim yaptı kaçınız aldınız? Diye yorumlanabilir.
Diğer konu forumdan çıkmak isteyeni kimse tutmaz. Gitmek isteyen gidebilir ama bunun sanal zorbalık, başımıza bişey gelmeyecekse gibi çok acaip girizgahla yapılması laf kalabalığıdır hatta ötesinde ağır ithamlardır.
Yıllardır karşılaştığım bir konu ise, eğer bir firmayla oturup sohbet edebiliyorsanız, beraber kahve içip arkadaşlık yapıyorsanız ya da hepsinden bağımsız o firmayla ilgili sosyal medyaya içerik üretiyorsanız malesef biri çıkıp o firmadan faydalandığınızı, bedava çekirdek aldığınızı, taraf(bu neyse artık) ima edebiliyor. Bence bu ayıp birşey.
Son olarak Trags mahlaslı bir kullanıcının (blend master) art niyetli olduğunu düşündüğüm yorumlarına çok takıldım, çünkü bu ilk defa olmadı. Vitusa oldu, bizati bana terbiyesiz dedi, yani tek falsosu olmadığı için yükseldim. Ve bu agresif anımda araya girdiği için
@orkunaydin350 beye de yükseldim. Araya girişi bahanedir ve kendisini kırdıysam çok üzgün olduğumu hepinizin huzurunda söylemek isterim. Kalabalıkta yapılan terbiyesizliğin, kuytuda özrü olmazmış. Burdan yazmak en doğrusudur.
Bu konu üzerinde tetra hakkında asılsız iddialara yükseldiğimizi düşünüyorsunuz ama yıllardır yapılan art niyetli paylaşımlara hep ses çıkardık. Kavurucu yanlış olduğunda ses çıkardığımız gibi. He doğru, bu bize düşmez, forumun sahibimisin derler adama, diyecek birşey yok. Bu sebeple foruma olan katkımızı daha bağımsız tutmaya çalışacağız. Forum moderasyonundan da bu konuda destek isteyebilirim. Kişiye ya da firmaya yapılan, asılsız iddialara ivedilikle çözüm bulunabilirse(mümkün olduğu kadar) daha sakin devam edebiliriz. Yoksa bi tazı kar topu etkisi gibi büyüyor ve hepimizi ezip geçiyor.
Ve gerçekten üzgün olduğum son bir konu var. Malesef
@admuys ☕ bir kaosu daha kaçırdı

İyi bayramlar.