RedRightHand
Barista
- İsim
- Berker
Daha fazla
- İsim
- Berker
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Kocaeli
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Gölcük
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- İzmit
Daha fazla tartışmanın bir anlamı yok bence, arkadaşın tutumunun yanlış olduğunu düşünüyorum ve yazısında inanmanın dışında kesin konuşmalar var. Böyle bir durumda ilk yapılması gereken kavurucuyla iletişime geçip durumu onlarla konuşmak eğer çözüm sağlanmadıysa da fotoğraflarıyla beraber forumda olumsuz tecrübeyi paylaşarak diğer insanların bilgilenmesini sağlamak. Ben x kavurucudan kahve aldım çok kötüydü bana siz aldırdınız siz dolandırıcısınız bana iyi dediniz kötü çıktı diye burda kanıtsız sallanırsa gerginlik çıkar. Saygılaranlamadığınız nokta şurası .itici bir cümle oldu pardon
... inanıyorum diye ifade edilmiş siz buna iddia diyorsunuzburada gerçeği kanıtlamaya dönük bir iddia yok. kişi burada referans olarak kendimi mabadımı referans alıyorum diyor ve herkes özgül ağırlığı kadar etki oluşturur, çok umursanmamalı.
saçma bulduğum zaman zaman gördüğümüz bir üyenin diğer üyeye nizam vermeye çalışması. forumda cesaretle yorum yapılmasını engelleyeceğini ifade özgürlüğünü kısıtlayacağını düşünüyorum. hürmetler