• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

🗣️ Aylık Alımlar Eleştirel Bakış

biraz ortam soğusun yeteri kadar eleştiri doldu burası 1-2 güne açarız tekrar.

Kendi düşüncem;

Spada la loma 545 tl "2023" hasat, direct trade konusunda bilgim yok,
Ultra la loma 840 tl "2024" hasat direct trade değil aracı var,

2023 ve 2024 arasında Maliyetlerin aynı olduğunu düşünebileceğimiz bir ülkede maalesef yaşamıyoruz ki, Usd bazlı maliyeti bile artmıştır, gümrük vergisi zaten aldı başını gitti, saygılar.

Kendi düşüncem;

Spada la loma 545 tl "2023" hasat, direct trade konusunda bilgim yok,
Ultra la loma 840 tl "2024" hasat direct trade değil aracı var,

2023 ve 2024 arasında Maliyetlerin aynı olduğunu düşünebileceğimiz bir ülkede maalesef yaşamıyoruz ki, Usd bazlı maliyeti bile artmıştır, gümrük vergisi zaten aldı başını gitti, saygılar.
Bazı kavurucular 2023 Sonunda hasat edilen çekirdeği 2024 olarak yazıyor bununda örneği çok fazla çıktı. Bunu nasıl tespit etmiştik onu da anlatayım 2024 olarak satış yapan kavurucuların, 2024 yazan çekirdeklerin bölgelerinin hiçbirinde hasat zamanı gelmemişti. :) Ben artık Net bir hasat ay'ı verilmiyorsa 2023 - 2024 etiketlerine inanmıyorum.

İthalatçı firmadaki bilgi 2024 olduğu yönünde;

1729420038668.png

Dogru başlığa mi yazdım bilmiyorum anketteki linklerden birine mi yazmam gerekiyor du yanlışsa taşınabilir aylık alımlarda seçecegimiz firma nedeni ile yazılacak başka bir şey yapılmayacak denildi bu ayki alım kimin aldığı önemli değil bir daha buna benzer Bi durum gerçekleşmesin diye bir düello dönüştü yazılan ekstra yorumlarda sonucu net etkiledi aksini iddia eden. yoktur buda adaletsizliği getirdi yeni oy verecek insanlar tartışmanın aleviyle iki önde giden yer arasına sıkıştırılmış ve bir tarafa yönlendirilmiş oldu zaten ilk verenle son veren arasında oy değiştirme olayı da olmayınca gene bir adaletsizlik oldu eleştiri yorum vs tabiki olur ama bunu oy kullandığımız yere değil burası yada anketteki alttaki başlıklardan biri vasıtası ile yapılsa daha uygun olur bu şekilde oy kullananlar daha tarafsız bir şekilde oyunu kullanır partizanlık olmaz

Ayrıca eleştirilerinizide kısa seviyeli tutalım forumun ve alımlardaki amacin önüne ve güzelliğinin önüne geçmesin en azından gölge düşürmesin

Son düzenleme:
Dogru başlığa mi yazdım bilmiyorum anketteki linklerden birine mi yazmam gerekiyor du yanlışsa taşınabilir aylık alımlarda seçecegimiz firma nedeni ile yazılacak başka bir şey yapılmayacak denildi bu ayki alım kimin aldığı önemli değil bir daha buna benzer Bi durum gerçekleşmesin diye bir düello dönüştü yazılan ekstra yorumlarda sonucu net etkiledi aksini iddia eden. yoktur buda adaletsizliği getirdi yeni oy verecek insanlar tartışmanın aleviyle iki önde giden yer arasına sıkıştırılmış ve bir tarafa yönlendirilmiş oldu zaten ilk verenle son veren arasında oy değiştirme olayı da olmayınca gene bir adaletsizlik oldu eleştiri yorum vs tabiki olur ama bunu oy kullandığımız yere değil burası yada anketteki alttaki başlıklardan biri vasıtası ile yapılsa daha uygun olur bu şekilde oy kullananlar daha tarafsız bir şekilde oyunu kullanır partizanlık olmaz
+1 diyorum.
Zaten anket başlığındaki ilk mesaj hangi firmayı neden seçtiğimizi, seçkisine dair yorumlarımızı yazmamız gerektiğini uzun uzun anlatıyor.
Ancak gün sonunda olay apayrı noktalara gidiyor bazen.
Bu ay tepedeki firmalardan birinin garip sosyal medya paylaşımları yüzünden iş iyice çığrından çıktı ama ilerideki seçimler daha kahve odaklı olmalı 👍

Aslında herkes kahve odaklı bir şekilde milestones ve ultra olarak oylarını kullandı. Ultranın paylaşımları sonrası tepki oyu olmuş mudur? Belki olmuştur ama milestones zaten genelde istenen bir firmaydı.

Bi ekleme olarak da bu tartışma karalama partizanlik savunuculuk kim ne yapıyorsa yada ne diyorsa iki taraf için de diyorum hiç hoş seviye gitmez Bi sonraki alım da a firması baktım önde iki tirnak icin de eleştiri yap anket sayfasında bizim memlekette tartışma programj deyince kimse dayanamaz doğru yanlış illa yanında da birini bulursun seçilecek adam seçilmez bu ay ultra secilecegi halde seçilemedi gibi taraftarı olduğum için demiyorum ama yarında başkası bu duruma düşer anket sayfası gereksiz tartışmaların döndüğü yer haline gelmesin oy ve sebebi gerisine yöneticiler kendi koydukları kuralları uygulasin eleştiri ve yorumlari ilgili paylaşımlar altına yapalım ki adil olsun

1730381973957.png

Hepsinin uzakdoğulu olması gerçekten...

IMG_6155.jpegSalt çoğunluğu sağlayamamış x partisi grup toplantısına döndü ortam. Bazen diyorum ki yahu kardeşim herkes keyfine göre alsın içsin kahvesini. Neyse ben uzaktan izlemeye devam.

Kurallar herkes içindir ya herkes uysun moderetor yetkili arkadaşlarin düzenlemesi ile yada bundan sonraki anketler taşlı sopalı muharebe şeklinde olsun
Dışarıdan Müdahalesiz adil anketler dileğiyle....

Geri