bu aleti ben 2 yıldır kullanıyorum amazondan almıştım Beem markası ile kalite olarak çok güven vermiyor gibi dursa da hiç bir sorunla karşılaşmadım daha, kullanışsız denmiş ama bence oldukça iş görür bi alet, sabah benim gibi yataktan kalktığı gibi işe yetişmeye çalışanlar için bence kullanışlı alet

bir çok filtre kahve makinesinde 1-2 cup demlemeler çok sağlıklı olmuyor ama bunda öyle bir sorun yok manuel demlemeden çok farklı değil.
Demleme oranları su sıcaklığı istenildiği gibi ayarlanabiliyor dahili bir tartısı var tek müdahale edilemeyen nokta döküş stili o da bence aceleyle yapılmış bir çok v60dan daha sağlıklı bir sonuç veriyor blooming sonrası suyu dairesel bir şekilde içten dışa doğru kesilmeden döküyor ev için bence oldukça ideal tabi şuan fiyatı konusunda hiç bir fikrim yok
Ekli dosyayı görüntüle 9220
ofisimde de şu minik arkadaşı kullanıyorum tek seferde 300ml kahve demleyebiliyor sadece moccamaster ve konchero'nun minyatürü diyebiliriz

sadece aç/kapa düğmesi olan bir alet fikir olması için paylaşayım bunu da, ofiste herkes kahveyi bekletmeden içmekten yana olduğu için böyle bir tercih yapmıştık belki böyle bir ihtiyacı olanlar değerlendirmek isteyebilir 200tl gibi rakama almıştım bunu da amazondan