• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Mostro Kahve Öğütücüsü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beratdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burada yazılanlardan yola çıkarak sipariş verdim. Henüz başladığım kahve macerama göre şuan için yeterli olacaktır umarım. Espresso ağırlıklı çekim yapacağım. Espresso makinası için tavsiyesi olan 😅

Burada yazılanlardan yola çıkarak sipariş verdim. Henüz başladığım kahve macerama göre şuan için yeterli olacaktır umarım. Espresso ağırlıklı çekim yapacağım. Espresso makinası için tavsiyesi olan 😅
Nerden sipariş verdiniz bende sanırım dayanamayıp alacağım.

Hayırlı olsun, aklınızda soru işareti oluşursa seve seve sorabilirsiniz buradan.

Alet fiyatının hakkını veriyor kenarda durması bile yeter bu fiyatıyla, makine için fiyat bandınız nedir.

Ben de oldukça memnunum. Aktif olarak espresso, türk kahvesi ve french press oğutum alıyorum. Günlük 100 gram öğütüm aldığım oluyor.
Ön panel kullanışlılık ve ek aksesuarları gayet yeterli.

Nerden sipariş verdiniz bende sanırım dayanamayıp alacağım.
En hesaplı şu anda cafemark ta. Ben de ordan aldım 1 ay önce.

Hayırlı olsun, aklınızda soru işareti oluşursa seve seve sorabilirsiniz buradan.

Alet fiyatının hakkını veriyor kenarda durması bile yeter bu fiyatıyla, makine için fiyat bandınız nedir.
Fiyat olarak emin olmamakla beraber 20k-30k bandında bir makina düşünüyorum. Temiz 2. El bulursam da değerlendiririm tabi. Acelem yok☺️

Set ayarı yaptığımda fincan için, fişten çekip taktığımda set ayarı bozuluyor sizdede böyle mi
Malesef öyle, ürünle ilgili en büyük sorunum bu ancak hopper dolu kullandığım için aşağı yukarı kaç saniye oldugunu biliyorum 18 gram için 10 saniye ile 9.5 saniye arası gidip geliyorum. + olarak kullanım kılavuzunda set ayarının filtre kabıyla kullanımda kullanılabileceği yazıyor saniye modu için geçersiz diyor zaten.

Geri