• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Mostro Kahve Öğütücüsü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beratdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu paylaşımınızdan, ürün kalitesinin ve çalışma sonucu çıkan öğütümün kötü olmadığı anlaşılıyor.
3-4 aydır bu testi bekliyorum. Bendeki değirmen satılınca alabilirim Konchero.
Türk kahvesi öğütümden çıkan kahveyi pişirdiniz mi peki?
Teşekkürler
Hocam bence kötü bir değirmen değil. İçinde 40mm çelik konik kesici bulunuyor. Ama ret oranı bence epey yüksek. İçinde çekirdek kalabiliyor.

İçinde sürekli olarak çekirdek bekletecekseniz bu arada hiç sıkıntı yok ama eğer ki single dose olarak kullanmak istiyorsanız benim anladığım kadarıyla 1 gram fazla çekirdek koymakta fayda var

Bugün Türk Kahvesi çektim. 20 gram koydum el pompası ile hava sıkarak toplamda 19.5 gram alabildim. Belki sağlam bir körük veyahut pompa ile daha iyi sonuçlar alınabilir.

Hocam bence kötü bir değirmen değil. İçinde 40mm çelik konik kesici bulunuyor. Ama ret oranı bence epey yüksek. İçinde çekirdek kalabiliyor.

İçinde sürekli olarak çekirdek bekletecekseniz bu arada hiç sıkıntı yok ama eğer ki single dose olarak kullanmak istiyorsanız benim anladığım kadarıyla 1 gram fazla çekirdek koymakta fayda var
Ret oranı bir şekilde aşılır. Saniye ayarı ile belki bir düzen tutturulur.
Türk kahvesi lezzeti nasıl peki? Tam pudra kıvam olabilmiş ki pişmesi doğru olsun.
Teşekkürler

Ret oranı bir şekilde aşılır. Saniye ayarı ile belki bir düzen tutturulur.
Türk kahvesi lezzeti nasıl peki? Tam pudra kıvam olabilmiş ki pişmesi doğru olsun.
Teşekkürler
Ürünü full dolu olarak kullanacaksanız her türlü o işi halledersiniz zaten.

Ben ne koyuyorsam onu almaya çalışıyorum o yüzden eksik çıkabiliyor ama değirmene alıştıktan sonra her şey yoluna girer.

Yukarıda görüntü olarak atmıştım. Birazdan Türk Kahvesini cezvede demleyeceğim. Onun yorumunu eklerim

Tekrardan selamlar,

Az önce @orkunustel Peru Cedros'u deneyimledim. (Ellerine sağlık şampiyon)

Anne tarafından inceliği pudra kıvamı olarak beğenildi.

Kahvenin lezzeti benim tarafımdan onaylandı.

Bu öğütücü 1 klik Türk Kahvesi öğütüyor.
Memnun olmanıza sevindim, almadan önce ürünü size bir nebze ben tanıtmaya çalışmıştım sıkıntı yaşasanız mahçup kalacaktım, fiyatına göre işini başarıyla yaptığını düşünüyorum bende günlük kullanımda hopper dolu kullanıyorum espresso çekirdekleriyle daha bir sorun yaşamadık.

Memnun olmanıza sevindim, almadan önce ürünü size bir nebze ben tanıtmaya çalışmıştım sıkıntı yaşasanız mahçup kalacaktım, fiyatına göre işini başarıyla yaptığını düşünüyorum bende günlük kullanımda hopper dolu kullanıyorum espresso çekirdekleriyle daha bir sorun yaşamadık.
Estağfirullah olur mu öyle şey. Size çok teşekkür ederim 🌹

Ürünü satın alıp deneme fırsatı bulan oldu mu? Önerir misiniz?

Tekrardan selamlar,

Az önce @orkunustel Peru Cedros'u deneyimledim. (Ellerine sağlık şampiyon)

Anne tarafından inceliği pudra kıvamı olarak beğenildi.

Kahvenin lezzeti benim tarafımdan onaylandı.

Bu öğütücü 1 klik Türk Kahvesi öğütüyor.
Üstad bu peru pedros kavurma derecesi nedir?
Mostro değirmen ile iyi deneyim aldığınız türk kahvesi tavsiyesi verebilir misiniz. Piyasadaki türk kahveleri genelde hangi kavurma derecesinde oluyor?
Teşekkürler.
Düzenleme ek soru : Hem espresso hemde türk kahvesi olarak iyi lezzet alabileceğim bitter, tütsü aromalı çekirdek tavsiye de alabilirm. :)

Değirmen 1100 TL zamlanmış. Tam zamanında almışım.
Ülkedeki ekonomik şartlar sağolsun bu lafı söylememe şansımız malesef yok, eskiden birşeyi almayı hayal ederdik 1-2 ay gecikince tüh zamlandı derdik. Şimdi hayal ederken zamlanıyor çoğu şey o yüzden alma niyetimiz olan şeyi gücümüz varsa almak en azından bir tık rahat hissettiriyor. bana alındığında 2600 lira filandı galiba değirmen. 7-8 ayda 2ye katladı üzücü.

Bu ürünün espresso performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?Kalibrasyon için yeterli aralığı sunuyor mu sizce?

6-7 ay civarı deneyimim oldu. Toplam 3,5 - 4 kg max. öğütüm yaptım, el değirmenlerim de olduğundan az kullandım. Yüksek dozajlarda 20gr ve üstü sıkıntı yaşamadım espressoda kullandığım çekirdeklerde. Ancak 18 gr ve altlarında sepet ve çekirdek özelinde kalibrasyonda sıkıntı yaşanabilir. Pesado gibi epey ince öğütüm isteyen sepetlerde özellikle. Şuan Df64e ssp kullanıyorum birkaç aydır. Konchero'yu da belki elden çıkarmayı düşünebilirim boşta duruyor

Bu ürünün espresso performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?Kalibrasyon için yeterli aralığı sunuyor mu sizce?
Çok açık kavrum denemedim ama medium ve dark roastta, günde 2 shot aldığım senaryoda 1 kilo kahve 1 ay gidiyor, ve ayda bir kere ya gramaj değiştiriyorum ya bir ileri bir geri gidiyorum, örneğin paket tazeyken 18gram 10.2 saniyede öğütülüyorsa, zamanla 10.1 yada 10 saniyeye düşüyorum, yada zamanı sabit tutup kalına gidiyorum 1 klik gayet düzgün öğütüm yapabiliyorum.

Selamlar,

Bu mostro bence fiyatına göre cidden iyi değirmen. 1klik muhteşem bir Türk Kahvesi sunuyor.

Espresso çekiyor, Türk Kahvesi çekiyor. Filtre kahveyi çok fazla zorlamadım ama onu da çekiyor.

Fiyatlar maalesef artmış ama 1-2 hafta içerisinde kendi mostromu aldığım fiyattan satacağım. Almak isteyen arkadaşlar isterlerse bekleyebilirler.

Son düzenleme:
Selamlar,

Bu mostro bence fiyatına göre cidden iyi değirmen. 1klik muhteşem bir Türk Kahvesi sunuyor.

Espresso çekiyor, Türk Kahvesi çekiyor. Filtre kahveyi çok fazla zorlamadım ama onu da çekiyor.

Fiyatlar maalesef artmış ama 1-2 hafta içerisinde kendi mostromu aldığım fiyattan satacağım. Almak isteyen arkadaşlar isterlerse bekleyebilirler.
Genelde iki farklı çekirdek tutuyorum elimde yedeklemek için bile alabilirim.

Geri