Johnnybravo
Barista
- İsim
- Batuhan
Çınlama aldım kulağımda küçük bir Allah affetsin
Sağolasın abi kralsıngüzel çınlamadır o.
Bence tıp bayramın da kutlu olsun![]()
Merhaba. Timer kısmı tercih meselesi, ancak 0.1 gram hassasiyetli bir terazi alın muhakkak.Öncelikle sanırım C3 alıcam aslında K2 daha mantıklı bir seçim ama ilk değirmenim olucak, şuana kadar mokapotta onlarca deneme yaptım doğru düzgün bir sonuç alamadım french pressde çok iyi olmasa da idare eder bişeyler çıkardı, ben tüm sorunu artık değirmen olmamasına bağlamıştım belkide gerçek sorun bu değildir. Bu sebeple değirmen alıp memnun kalmazsam verdiğim para beni çok üzmez(C3 1000tl, K2 1600tl) ayrıca kolay elimden cikarabilirim. Eğer memnun kalırsam C3 popüler bir değirmen kolayca satıp daha iyi bir değirmen alabilirim. Ayrıca benim istediğim öğütüm kalınlıkların da (türk kahve hariç) K2 den daha iyi öğütüyor diyen bir kaç karşılaştırma gördüm
Bundan sonrası eleştiri içerikli bir yazı içerir
Şimdi asıl sormak istediğim diğer bir şey de tartı. Yeni bir konu açmak istemedim. Uygun fiyatlı birşey bakıyorum açıkçası 200tl civarına hassas terziler bulunabilirlerken sırf "kahve" ekipmanları adı altında satılıyor ve içine maliyeti 5tl yi geçmeyen bir timer devresi eklediler diye iki katı fiyat vermek istemiyorum sonuç olarak çok hasas tartım yapmıyoruz 1 kahve çekirdeği yaklaşık 8 gram ve istediğim ölçü tutmadı diye kahve çekirdeğini iki ye bölüp kullanan görmedim.
O bilgiyi internette gördüm düzeltme için teşekkür ederimMerhaba. Timer kısmı tercih meselesi, ancak 0.1 gram hassasiyetli bir terazi alın muhakkak.
1 kahve çekirdeği 8 gram falan değil bu arada büyük bir yanlış anlaşılma var orada.
Kaan tartinin tepki süresi de çok iyi, scott rao bile kullanıyor@Iamnotcoffe c3 k2 karşısında şöyle mantıklı olmuş.
C3 kullanıcısı k2 ye nazaran daha fazla ve reçete konusunda daha avantajlı olursun
Tartı için kaan tartılara bakabilirsin. Ben uzunca süre timerı olmayan bu hassas tartıyı kullandım, zaman tutma işini telefonundan yapabilirsin
Kanıt:Eğer öyleyse benim tartıyı hemen satılığa çıkarıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 25341
Tek kişilik V60 demlemeleri genelde 15-16 gram ile yapılıyor, 8 gramdan 3 çekirdek yeterli olur yaniÖncelikle sanırım C3 alıcam aslında K2 daha mantıklı bir seçim ama ilk değirmenim olucak, şuana kadar mokapotta onlarca deneme yaptım doğru düzgün bir sonuç alamadım french pressde çok iyi olmasa da idare eder bişeyler çıkardı, ben tüm sorunu artık değirmen olmamasına bağlamıştım belkide gerçek sorun bu değildir. Bu sebeple değirmen alıp memnun kalmazsam verdiğim para beni çok üzmez(C3 1000tl, K2 1600tl) ayrıca kolay elimden cikarabilirim. Eğer memnun kalırsam C3 popüler bir değirmen kolayca satıp daha iyi bir değirmen alabilirim. Ayrıca benim istediğim öğütüm kalınlıkların da (türk kahve hariç) K2 den daha iyi öğütüyor diyen bir kaç karşılaştırma gördüm
Bundan sonrası eleştiri içerikli bir yazı içerir
Şimdi asıl sormak istediğim diğer bir şey de tartı. Yeni bir konu açmak istemedim. Uygun fiyatlı birşey bakıyorum açıkçası 200tl civarına hassas terziler bulunabilirlerken sırf "kahve" ekipmanları adı altında satılıyor ve içine maliyeti 5tl yi geçmeyen bir timer devresi eklediler diye iki katı fiyat vermek istemiyorum sonuç olarak çok hasas tartım yapmıyoruz 1 kahve çekirdeği yaklaşık 8 gram ve istediğim ölçü tutmadı diye kahve çekirdeğini iki ye bölüp kullanan görmedim.
Biricit Bardot, Bekenbauer, kaleci mayer de kullandıysa kesin alırımEğer öyleyse benim tartıyı hemen satılığa çıkarıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 25341
O tarihlere bakmayın, yakın zamanda indirim oldu ondan yoğunluk var rastgele bir tarih giriyorlardırYakın zamanda C3 sipariş eden oldu mu? Benim siparişin teslim tarihi 3 Mayıs diyor bana anormal uzun geldi. Normalde aliexpress 15 gün içinde geliyordu
Niji'nin kahvelerine bakabilirsiniz bence hepsi çok iyi. Özellikle Java halu banana ve Guatemala la joya nitro kesinlikle tavsiye ederim V60 için.V60 ve mokapot için çekirdek önerebilirmisiniz. Normalde toplu alımda almak istiyordum ama fiyatlar indirim olsada aşırı yüksek geldi. Uygun fiyatlı olursa sevinirim