• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kendimi tanıtma ve v60 hakkında sorularım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ziyaben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ziyaben

Yeni Üye
İsim
Ziya Gayberi
Daha fazla  
İsim
Ziya Gayberi
Merhabalar ben evde kendimce denemeler yapan bir lise son öğrencisiyim. Yani dersten çok vakit ayıramasamda elimden geldiğince bir şeyler deniyorum. Önceden bir filtre kahve makinesi kullanıyordum ve makinedeki filtre aşırı kalitesizdi. Kullandıkları filtre kahvemde telve bırakıyor ve içerken biraz rahatsız ediyordu. Ayrıca suyu tek bir noktadan döktüğü için düzgün bir demleme olmadığını düşünüyordum. Bunun üzerine moka pot aldım ve filtre kahveye bir daha elime sürmedim. Moka potu sonuna kadar kurcaladıktan sonra tekrardan filtre kahveyi denemek istedim. Bunun üstüne v60ı denemeye karar verdim. Fakat nitelikli bir demleme yapmak için kullanacağım kahve ve suda neye dikkat etmem gerektiği konusunda pek bir bilgim yok. Birisi bana Latin Amerika kökenli kahvelerin filtre kahve için daha uygun olduğunu söyledi ama emin olmak için size de sormak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim!
(Deneyimlerimi uzun uza anlatma sebebim foruma yeni katıldım ve bu yüzden kendimi tanıtmak istedim vaktinizi aldıysam kusuruma bakmayın)

Fonksiyon ve Trigonometri çöz, son 3 haftada netlerin artar. Analitik ve permütasyon, kombinasyon olasılığı anlamıyorum deme kolay soru geliyor. Çember ve katı cisimlere de bak. Kahveyi de güzelce iç. 🙂

Hoş geldiniz.

Şu yazıyı da bırakayım:

Hocam muhteşem 3lüyü söylüyorum
-iyi cekirdek kahve
-iyi bir su
-iyi bir değirmen
Bunlar varsa suya karıştırıp üstünden az telveli icsen bile güzel çıkacaktır.

Fonksiyon ve Trigonometri çöz, son 3 haftada netlerin artar. Analitik ve permütasyon, kombinasyon olasılığı anlamıyorum deme kolay soru geliyor. Çember ve katı cisimlere de bak. Kahveyi de güzelce iç. 🙂
Tavsiyeni anlıyorum ama ders harici kalan az bir zamanımı farklı şeyler deniyorum, sonuçta insanım dinlenmem lazım. Ayrıca ayt halloluyorda tyt yapamıyorum😞

Geri