• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

5 Maddede Evde İyi Kahve Demleme

orkunustel

Barista
İsim
Orkun Üstel
Selamlar herkese.

Kahve 101 videolarına devam ediyorum. Bu videoda evde iyi kahve demlemek için gereken 5 maddeyi sıraladım ve fikirlerimi aktardım. Umarım yeni başlayan arkadaşlara faydası dokunur. Son iki madde hali hazırda kahve yapanları da ilgilendiriyor. 😇

Yorumlarınızı, desteklerinizi rica ediyorum.

Keyifli seyirler!☕

süper bir giriş videosu ve kahve konusunda merak edenler için çok yararlı bence eline sağlık @orkunustel :)

Selamlar herkese.

Kahve 101 videolarına devam ediyorum. Bu videoda evde iyi kahve demlemek için gereken 5 maddeyi sıraladım ve fikirlerimi aktardım. Umarım yeni başlayan arkadaşlara faydası dokunur. Son iki madde hali hazırda kahve yapanları da ilgilendiriyor. 😇

Yorumlarınızı, desteklerinizi rica ediyorum.

Keyifli seyirler!☕

Orkun Bey emeğinize sağlık yine harika bir video olmuş. Bu arada videoda da bahsi geçmişken ben bu Kenya kahvenizle son demlememi yanlışlıkla (paketi rafın arka kısmında kalmış, yeni kahveler gelince de unutmuşum) kavrumun 40. gününde falan yapmıştım. İnanılmaz bir deneyim sunmuştu. Tekrar satın alırsam bir aydan önce paketini açmam.

Orkun Bey emeğinize sağlık yine harika bir video olmuş. Bu arada videoda da bahsi geçmişken ben bu Kenya kahvenizle son demlememi yanlışlıkla (paketi rafın arka kısmında kalmış, yeni kahveler gelince de unutmuşum) kavrumun 40. gününde falan yapmıştım. İnanılmaz bir deneyim sunmuştu. Tekrar satın alırsam bir aydan önce paketini açmam.
Sağolun çok beğeniniz ve desteğiniz için. ✌️✌️Evet kahveler profilden profile aşırı değişken gaz salınımı konusunda. Sizin deneyiminiz de buna en güzel örneklerden biri.

Geri