O sizin bilgeliğiniz üstadBir bilge şöyle demiş:
![]()
O sizin bilgeliğiniz üstadBir bilge şöyle demiş:
![]()
Bunun çok havalı görüntüsü var da, esasen mühürleme bölümü ile kapak arası mesafe diğerine göre fazla olduğundan, örneğin vakumlu kahveden biraz alıp tekrar vakumlamak istediğinde ziyan olan poşet kısmı biraz daha fazla oluyor. Çok önemli mi? Değil. Satın almadığın her dakika aynı fiyata satın alma ihtimalin düşüyor ona göre zira memleket malumAşağıdaki makineden kullanan var mıdır?
Freshpackpro xinbaolong Xinbalong Qh 2 Yeni Model Vakum Makinesi 15 Adet Tırtıklı Torba Qh 02 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Freshpackpro xinbaolong Xinbalong Qh 2 Yeni Model Vakum Makinesi 15 Adet Tırtıklı Torba Qh 02 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunun çok havalı görüntüsü var da, esasen mühürleme bölümü ile kapak arası mesafe diğerine göre fazla olduğundan, örneğin vakumlu kahveden biraz alıp tekrar vakumlamak istediğinde ziyan olan poşet kısmı biraz daha fazla oluyor. Çok önemli mi? Değil. Satın almadığın her dakika aynı fiyata satın alma ihtimalin düşüyor ona göre zira memleket malum![]()
Bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam bende bu fiyata aldım gayet memnunum açıkçasıAşağıdaki makineden kullanan var mıdır?
Freshpackpro xinbaolong Xinbalong Qh 2 Yeni Model Vakum Makinesi 15 Adet Tırtıklı Torba Qh 02 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Freshpackpro xinbaolong Xinbalong Qh 2 Yeni Model Vakum Makinesi 15 Adet Tırtıklı Torba Qh 02 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Oda sıcaklığına gelmesini vakumlu haliyle bekliyoruz değil mi? Sonrasında vakumu açıp başka bir kaba alıyoruz. Bu işlem için gerçekten 1 saat gibi bir süre yeterli oluyor mu?Kahve buzluktan çıktıktan sonra saklama kaplarında saklanabilir mi? Cevap: Evet, kahve buzluktan çıktıktan sonra şişe veya benzeri kaplarda saklanabilir. Fakat bunun için oda sıcaklığına gelmesi gerek. 250 gramlık kahvenin oda sıcaklığına gelmesi için gereken süre 1 saat, daha az miktarlar için 30 dakika yeterli olabilir.
Alanyada 5 dakika bencegerçekten 1 saat
Evet. Çekirdek Sezy aricha washed. 15 gram demleyip gerisini vakumlayıp buzluğa atmıştım. Tadımını sezy konusunda da yapmıştım. Limon tadı kalmamış. Gövde azalmış. Bayat hissettiriyor ve ekstra bir tat daha var...1 ayda hiç vakum yapmadan direkt kavanoza koysaydın bu kadar kötüleşme olmazdı. Merak ettiğim bir şey var vakum öncesi tadım yapmış mıydın?
Evet. Ben genelde 7-10 gün bekleyip paketi açıyorum ve yarısını vakumluyorum. Üstte de buna benzer şekilde tavsiye edilmişti.Kaçırmış olabilirim, kahveyi vakumlamadan önce degassing süresini beklemek gerekir mi ?
yanında gelen poşetten verim alamayıp iade etmeyin sakın. poşet dandik makine canavar. İnternette gofrajlı poşet diye aratırsanız her boyu var. tek tarafı gofrajlı olması yeterli. Makinenin boyutlarına göre poşet almanız gerekmiyor. vakum yaparken tırtıklı kısım aşağıda olmalı. Emniyet için 2 kez farklı yerlere dikiş atarsanız hiç açılmaz. Benim daha hiç açılmadı bu zamana kadar. başka sorunuz olursa özelden de sorabilirsiniz.Az önce konuyu okuduktan sonra, heyecanla bir vakum makinesi sipariş etmeye koyuldum. Paylaşılan bilgiler için teşekkürler.
Vestel vakum makinesinin şu andaki kampanya fiyatı (229TL) çok uygun göründü ve Vestel kendisi satıyor. Onu sipariş verdim. bu konuyu okuyanların ilgilenebileceğimi düşünerekten paylaşmak istedim:
VESTEL Vakum Makinesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
VESTEL Vakum Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
poşetlerde bazen hatalı üretim olabiliyor. yada sert bir çisim değebiliyor ve minik delikçik olabiliyor. Vakumlama yaptıktan sonra bi kenarda 5 dk bekleyip eğer salmadıysa öyle kaldırmalısınız. Bu şekilde kahveniz neme maruz kalabilir ki bu isteyeceğimiz en son şey.Vakumlama yaptıktan sonra paketteki çekirdeği parmağımla oynatabiliyorum, bu içinde hava kaldığı anlamına gelir değil mi? Bu haliyle buzluğa koymamak mı lazım pakette beklemesi daha mı iyi?
Kahvede koku da çok önemli bazı aromatik tatlar koku varken bardağa geçiyor. Taze olur mu evet. Ama taze çekilmiş gibi olur mu hayır. Ben çok özel olmayan düz kahvelerde yapmanızı öneririm.Benim bir sorum olacak. 10 günlük bir tatile gideceğim, 1Zpressomu yanıma almak istemiyorum çünkü taşıma kapasitem sınırlı. Sizce kahvemi öğütüp mesela 50'şer gramlık paketlerde 10 paket olarak vakumlasam tazeliğini korur mu?
Teşekkürler. Yanında gelen poşetle ilgili bir problem yaşamadım şimdiye kadar. Oldukça iyi çalışıyor. İlk kahvelerimi birkaç gün önce vakumlayıp, dondurdum.yanında gelen poşetten verim alamayıp iade etmeyin sakın. poşet dandik makine canavar. İnternette gofrajlı poşet diye aratırsanız her boyu var. tek tarafı gofrajlı olması yeterli. Makinenin boyutlarına göre poşet almanız gerekmiyor. vakum yaparken tırtıklı kısım aşağıda olmalı. Emniyet için 2 kez farklı yerlere dikiş atarsanız hiç açılmaz. Benim daha hiç açılmadı bu zamana kadar. başka sorunuz olursa özelden de sorabilirsiniz.