• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kavrulmuş Kahve Vakumlamak

Kendimi kışa hazırlık yapan ananem gibi hissettim😀 vestel ürünü soracaksanız biraz pratik gerekiyor. Mesela kare şekilde vakumlamak isterseniz olmuyor ben vakumlayamadım, vakumluyor ama mühürlemiyor. İlla uzunlamasına yapmak gerekiyor ya da ben beceremedim🙃 genel olarak vakumlaması iyi
IMG_0105.jpeg

Kendimi kışa hazırlık yapan ananem gibi hissettim😀 vestel ürünü soracaksanız biraz pratik gerekiyor. Mesela kare şekilde vakumlamak isterseniz olmuyor ben vakumlayamadım, vakumluyor ama mühürlemiyor. İlla uzunlamasına yapmak gerekiyor ya da ben beceremedim🙃 genel olarak vakumlaması iyi
Ekli dosyayı görüntüle 25629
Kolay gelsin meşakkatli iştir, benim için meditasyon gibi bir şey ama. Paketler iyiyse her türlü vakumlar
hiç acımaz. Kendi içinden çıkan ambalaj dandik, ondan vakumlayamamıştır.

Kolay gelsin meşakkatli iştir, benim için meditasyon gibi bir şey ama. Paketler iyiyse her türlü vakumlar
hiç acımaz. Kendi içinden çıkan ambalaj dandik, ondan vakumlayamamıştır.
Teşekkür ederim, kendi paketi bunlar. Bir arkadaşımız daha içindeki poşet iyi değil demişti. Çok uğraştım yapamadım anca ince uzunda iş yaptı. Yeni sipariş geçtim yarın gelecek bakalım o poşetler nasıl olacak 😊

Teşekkür ederim, kendi paketi bunlar. Bir arkadaşımız daha içindeki poşet iyi değil demişti. Çok uğraştım yapamadım anca ince uzunda iş yaptı. Yeni sipariş geçtim yarın gelecek bakalım o poşetler nasıl olacak 😊
Hangi poşetten aldımız tecrübe payşormısnız aynı sorun bende de var çünkü

Hangi poşetten aldımız tecrübe payşormısnız aynı sorun bende de var çünkü
Merhaba. Ürünle beraber gelen poşetlerde sorun varmış, ondan dolayı böyle oluyormuş. Tecrübe edinen arkadaşlar söyledi.

Vakur Tırtıklı Vakum Poşeti 15X20 - 100 Tane

Linkteki üründen aldım ben. 100 gram kahve için ideal boyutlarda yine forumdan bir arkadaşımız bu boyutları söylemişti. Ürün gelsin denediğimde söylerim size😊

Merhaba. Ürünle beraber gelen poşetlerde sorun varmış, ondan dolayı böyle oluyormuş. Tecrübe edinen arkadaşlar söyledi.

Linkteki üründen aldım ben. 100 gram kahve için ideal boyutlarda yine forumdan bir arkadaşımız bu boyutları söylemişti. Ürün gelsin denediğimde söylerim size😊
Ben de bu ürünü kullanıyorum, gayet başarılı.

Süper olur hocam bende ona göre poşet alayım sizden gelen sonuca göre bende yeni aldım kucuk bıyutu yapamadım

Linkini paylaştığım poşetler geldi. Cihazım vestel marka vakum cihazı. Vestel’in içinde gelen poşetle bu poşetlerin alakası yok dostlar. Vestel’in poşetleri beni çıldırtmıştı, diklemesine uzunca yapmadığın sürece kare küçük şekilde kesilse bile vakumlamıyor. Bu gelen poşetler tekte alıyor ve çok çok iyi. Yalnız poşetler denildiği üzere 90-120 gram arasında kahve vakumlamak için ideal. 1 poşetten 40-50 gr yaparsanız poşetin %60 ı çöpe gitmiş oluyor. Eğer poşeti ikiye bölerseniz makasla 40 gr ölçeğe uygun hale geliyor. Eliniz cihaz kullanmaya pratik kazanırsa az zorlayarak 1 poşetten 2 40 gr stoklayacak poşet çıkarırsınız. Ama bu kesinlikle 45 gr filan yapmaz net 40 gr, üstüne çıkamazsınız. Sırasıyla en solda olan 80 gr, ortada olan poşet, ikiye bölüp 40 gr vakumladığım, en sağdaki ise 40 gr olup henüz vakumlamadığım.

Ekli dosyalar

• IMG_0136.jpeg
    IMG_0136.jpeg
    148.6 KB · Görüntüleme: 78
Yalnız poşetler denildiği üzere 90-120 gram arasında kahve vakumlamak için ideal. 1 poşetten 40-50 gr yaparsanız poşetin %60 ı çöpe gitmiş oluyor.

Eğer sıkı şekilde vakumladıysa o boşluk sorun olmuyor. Mühürün hemen altından kesip tekrar vakumlayabilisiniz. Ben bu şekilde bir poşeti 4-5 kez kullanıyorum. Ta ki alan iyice daralan kadar. Herhangi bir sorun yaşamadım. Hepsinde taş gibi vakum alıyorum.

Eğer sıkı şekilde vakumladıysa o boşluk sorun olmuyor. Mühürün hemen altından kesip tekrar vakumlayabilisiniz. Ben bu şekilde bir poşeti 4-5 kez kullanıyorum. Ta ki alan iyice daralan kadar. Herhangi bir sorun yaşamadım. Hepsinde taş gibi vakum alıyorum.
Evet boşluk sorun olmuyor taş gibi yapıyor ama üzüldüm %60 ı boşluk olunca. Artık ikiye kesip 40-40 yapıyorum 😊

Kavurum tarihi bugün olan nectarıo zuniga var elimde vakumlamayi düşünüyorum ama ne zaman vakumlasam emin degilim yarın vakumlasam buzluktan çıkarınca yine 13-15 gün beklemelimiyim ? Yoksa 13-15. Gün vakumlayıp o gün açıp icmekmi ?

Geri