Afiyet olsun @tinilifiltre Ben atölyede tükettiğim kahveler için cam kavanoz yöntemini 2 yıldır kullanıyor, sağlıklı sonuçlar alıyorum, tavsiye ederim.Nueva Oriente paketini bitirmek üzereyim. Çok ama çok sevdim. Özellikle mokapotla (bende bialetti moka express var) yapıp birazcık ılımasını bekledikten sonra içmesi çok keyifli ve rahat. Hem kahve ihtiyacımı hem de tatlı ihtiyacımı karşılıyor. İndirimdeyken bir paket aldığıma pişmanım.
Bir sorum olacak: Bu kahve saklama işini nasıl yapmam gerekiyor? Gönderilen paketin içinden kahveyi alıp kapatıyorum ama bir süre sonra kahvenin kokusu epey azaldı.
Merhaba, moka pot ile deneyiminizi paylaşır mısınız? Sıcak su ile mi başlıyorsunuz? Nasıl öğutuyorsunuz? Ne kadar çıktı alıyorsunuz? ... Teşekkür ederimÖzellikle mokapotla (bende bialetti moka express var)
Ever var. İnstagram hesabında dün indirim kodu paylaşıldı.Nutz' da Yılbaşı indirimi olacakmı acaba bilgisi olan varmı Kayanza ve Nueva sipariş vermek istiyorum.
Nutz' da Yılbaşı indirimi olacakmı acaba bilgisi olan varmı Kayanza ve Nueva sipariş vermek istiyorum.
Ever var. İnstagram hesabında dün indirim kodu paylaşıldı.
Afiyet olsun @tlg
Vesileyle duymayana da söyleyelim Yeni Kahvelerde yılbaşına kadar %20 indirim var arkadaşlar.
Teşekkür ederim. Öyleyse, bir deneyim dedim.Evet düşük rakımlardaki Brezilya'lar (son eklenen Mantiquiera için de geçerli) yoğun olmayan çekirdek yapısı nedeniyle çabuk hazır hale geliyor ancak espressoda kullanacaksanız biraz daha beklemenizi öneririm.
Denedim ve harika oldu. Baştan sonra kadar fındıklı gofret. Espresso olarak hayal edemiyorum bile. Deneyen olursa okumak isterim.Brezilya Klem Farms Natural - Moka Pot ile denemeye düşünüyorum.
Beklentimi karsilamayan belki de tek cekirdekti toplu alımda.Şanssızlığı içinde bulunduğu sepetten kaynaklidir belki de bilemiyorum ama Panama Mi Finquita,Elkin Guzman Naturra Strawberry,Panama Los Cabezos'la beraber toplu alımda deneme fırsatım olmuştu.Kolombiya Johan Espinosa...