moretimeforcoffee
Barista
Kavrulmuş olacak mı mert bey?
Tabi ki. 8 Ekim'de hazır olacaklarKavrulmuş olacak mı mert bey?
Kahvekulübüne özel fiyatlar ve indirimler havale/eft siparişlerinde geçerli. Özel mesaj yoluyla sipariş verebilirsinizNereden sipariş veriyoruz? Linkte tüm ürünler tükenmiş görünüyor
Havale/Eft olayı işin içine girince bir çekince söz konusu oluyor olabilir.Kahvekulübüne özel fiyatlar ve indirimler havale/eft siparişlerinde geçerli. Özel mesaj yoluyla sipariş verebilirsiniz![]()
Shopier için güzel bir fiyatlandırma ile satışa başlayacağımHavale/Eft olayı işin içine girince bir çekince söz konusu oluyor olabilir.
+Ref vermek isterim.
500-550 gram arası çıkıyor1 kg kabukluda tahmini kaç gram fındık içi oluyor, yani yenilebilir kısım?

Merhaba. KG fiyatı 170₺Kavrulmuş fındığınız ne kadar
Beğenmenize çok sevindim. Afiyet olsunNaturel, kavrulmuş ve şekersiz ezmeler geldi, tümü çok taze ve lezzetli. Emeklerinize sağlık. (Kargo paketi de çok özenliydi.)
Tadım notaları eksik hocam2022 HASAT NİTELİKLİ ORDU FINDIĞI SATIŞA ÇIKTI !
KG FİYATI 75₺ DİR. SİPARİŞ İÇİN KONUYA YAZABİLİR YA DA ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ
KEYİFLİ SAĞLIKLI GÜNLER.
Merhabalar. Ordu'da üretimini yaptığımız fındıkları piyasaya uygun fiyata direkt üreticiden kahvelerinizin yanında keyifle yemeniz için foruma ilan açtım.
Üretim: Ordu-Alınca Mahallesi
Rakım: 500m
Tür: İnce kabuk, Yağlı fındık
Üretim tarihi: 2022 AĞUSTOS-EYLÜL
Satışını yapmış olduğum fındıklar 1.Kalite nitelikli fındık olup çerezlik/hediyelik olan fındıktır. Marketlerde, mağazalarda satılan karışık fındıklardan değildir.
Özenle toplanan ve sonrasında güzelce kurutulan fındıkları boylama makinesinden geçirip en iri boylarını kabuklu, kavrulmuş ve iç fındık olarak sizlere göndermeye hazırladım.
Kahvekulübünde başlayan serüvenim biraz daha ilerledi sizlerin sayesinde. Ürün çeşitlerimi artırarak sizlere en kaliteli ve en taze fındıkları piyasadan daha uygun fiyata sizlere ulaştırmaya devam ediyorum.
Ürün çeşitlerim:
Tüm fındıklar özenle toplanmış, kurutulmuş ve işlenmiştir. Kavrulmuş fındıklar özel fırında homojen bir şekilde kavrulmuştur. (Omni kavrum yapmaktayız.
- Kabuklu Nitelikli Ordu Fındığı
- Kavrulmuş Nitelikli Ordu İç Fındığı
- Naturel (Çiğ) Nitelikli Ordu İç Fındığı
- Şeker ilaveli Fındık Ezmesi (%80 Fındık %20 Pancar Şekeri)
- Şekersiz Fındık Ezmesi (%100 Fındık)
)
Fındık ezmeleri parçacıklı ezmedir. El yapımıdır. Hiçbir katkı koruyucu madde içermemektedir. Kavrulmuş fındık paketinde ne görüyorsanız ezme içerisinde aynı fındıktan mevcuttur.
KAMPANYA: 400₺ ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ARTIK KARGO ÜCRETSİZ !
MNG KARGO İLE TÜM SİPARİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETİ 30₺
KAPIDA ÖDEME İLE SATIN ALMAK İSTERSENİZ +10₺ FARK İLE SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ.
Kabuklu Nitelikli İri Boy Ordu Fındığı KG 75₺
Kavrulmuş Nitelikli Ordu Fındığı KG --₺
Naturel (Çiğ) Nitelikli Ordu Fındığı KG-₺
Şekerli Ezme 320g -₺
Şekersiz Ezme 300g -₺
Şekerli Ezme 620g -₺
Şekersiz Ezme 600g -₺
Not: Shopier fiyatları komisyonlardan dolayı değişiklik göstermektedir. Kahvekulübü indiriminden yararlanmak için havale/eft ile sipariş verebilirsiniz.
Sipariş vermek için shopier mağazam -> cerezlikfindik
İnstagram sayfamı takip ederseniz sevinirim -> CEREZLİKFİNDİK
Tadım notası eksik olunca da nitelikli sayabiliriz diye düşünüyorumTadım notaları eksik hocam![]()
Yarın çıkacak kargoları hazırladım tam bitti derken siparişiniz geldi. Güzel zamanlama oldu. Yarın kargodaAn itibariyle 500 gr kavrulmuş aldım, merakla bekliyorum![]()