• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

Merhabalar. Yeni sezonda kampanya yok mu diye soranlar olmuştu. Güzel bir kampanya ile geldim.

Kahvekulübüne özel olarak 4 kg ve üzeri kabuklu fındık siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ 🙂

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220916_210742.jpg
    Screenshot_20220916_210742.jpg
    402 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Havale/Eft olayı işin içine girince bir çekince söz konusu oluyor olabilir.

+Ref vermek isterim.
Shopier için güzel bir fiyatlandırma ile satışa başlayacağım 🙂 dediğiniz gibi bir çekince söz konusu oluyor.

Merhaba herkese. Haftasonuna güzel bir başlangıç yapalım. Ordu'nun en lezzetli fındıklarını biraz geç de olsa güzelce işledik ve sizlere göndermeye hazır hale getirdim. Yeni sezona da güzel kampanyalı fiyatlarla başlangıç yapalım diye düşündüm.

Kasım ayına kadar ->SHOPIER MAĞAZASI <- üzerinden de aynı fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

Sürekli taze üretim olması amacıyla stoklar sınırlıdır bilginiz olsun 🙂 Tüm kahvekulübüne güzel haftasonları dilerim.

Screenshot_20221015_114736.jpg
Forum üzerinden sipariş verenlere de ufak bir indirimim olsun. SİPARİŞİNİZLE BİRLİKTE KABUKLU FINDIK KG 75₺ YERİNE 65₺ 🙂

Son düzenleme:
Bugüne kadar verilen tüm siparişleri kargoya teslim ettim. Şimdiden herkese afiyet olsun 🙂

2022 HASAT NİTELİKLİ ORDU FINDIĞI SATIŞA ÇIKTI !

KG FİYATI 75₺
DİR. SİPARİŞ İÇİN KONUYA YAZABİLİR YA DA ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ 😊
KEYİFLİ SAĞLIKLI GÜNLER.

Merhabalar. Ordu'da üretimini yaptığımız fındıkları piyasaya uygun fiyata direkt üreticiden kahvelerinizin yanında keyifle yemeniz için foruma ilan açtım.

Üretim: Ordu-Alınca Mahallesi
Rakım: 500m
Tür: İnce kabuk, Yağlı fındık
Üretim tarihi: 2022 AĞUSTOS-EYLÜL

Satışını yapmış olduğum fındıklar 1.Kalite nitelikli fındık olup çerezlik/hediyelik olan fındıktır. Marketlerde, mağazalarda satılan karışık fındıklardan değildir.

Özenle toplanan ve sonrasında güzelce kurutulan fındıkları boylama makinesinden geçirip en iri boylarını kabuklu, kavrulmuş ve iç fındık olarak sizlere göndermeye hazırladım.

Kahvekulübünde başlayan serüvenim biraz daha ilerledi sizlerin sayesinde. Ürün çeşitlerimi artırarak sizlere en kaliteli ve en taze fındıkları piyasadan daha uygun fiyata sizlere ulaştırmaya devam ediyorum.

Ürün çeşitlerim:
  • Kabuklu Nitelikli Ordu Fındığı
  • Kavrulmuş Nitelikli Ordu İç Fındığı
  • Naturel (Çiğ) Nitelikli Ordu İç Fındığı
  • Şeker ilaveli Fındık Ezmesi (%80 Fındık %20 Pancar Şekeri)
  • Şekersiz Fındık Ezmesi (%100 Fındık)
Tüm fındıklar özenle toplanmış, kurutulmuş ve işlenmiştir. Kavrulmuş fındıklar özel fırında homojen bir şekilde kavrulmuştur. (Omni kavrum yapmaktayız. 🙂)
Fındık ezmeleri parçacıklı ezmedir. El yapımıdır. Hiçbir katkı koruyucu madde içermemektedir. Kavrulmuş fındık paketinde ne görüyorsanız ezme içerisinde aynı fındıktan mevcuttur.

KAMPANYA: 400₺ ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ARTIK KARGO ÜCRETSİZ !

MNG KARGO İLE TÜM SİPARİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETİ 30₺

KAPIDA ÖDEME İLE SATIN ALMAK İSTERSENİZ +10₺ FARK İLE SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ.

Kabuklu Nitelikli İri Boy Ordu Fındığı KG 75₺
Kavrulmuş Nitelikli Ordu Fındığı KG --₺
Naturel (Çiğ) Nitelikli Ordu Fındığı KG-₺
Şekerli Ezme 320g -₺
Şekersiz Ezme 300g -₺

Şekerli Ezme 620g -₺
Şekersiz Ezme 600g -₺

Not
: Shopier fiyatları komisyonlardan dolayı değişiklik göstermektedir. Kahvekulübü indiriminden yararlanmak için havale/eft ile sipariş verebilirsiniz.

Sipariş vermek için shopier mağazam -> cerezlikfindik

İnstagram sayfamı takip ederseniz sevinirim -> CEREZLİKFİNDİK
Tadım notaları eksik hocam 😂

Günaydınlar.

Naturel (çiğ) fındık stoğum şuanlık tükendi. Kavrulmuş fındıktan bir miktar daha var. Ezmeler için de kritik stoklar bilginiz olsun.

Herkese keyifli günler dilerim 🙂

Geri