• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

İlk hasattan beri , özellikle fındık kıracaklı kabuklu fındık siparişi ki yetişemedim, tanışmak için fırsat kolluyordum. Kısmet bugüne imiş. Kavrulmuş, naturel ve şekerli fındık ezmesi aldım. Hepsi de birbirinden leziz.

Merhabalar herkese. Umarım keyfiniz, sağlığınız iyidir.

Fındıkları halen denemeyenler için artık 250 gramlık kavrulmuş fındık ve naturel fındık paketlerim de mevcut. 🙂

Dün taze kırım ve kavrum olan fındıklar paketlendi. Sipariş vermek isterseniz mesaj atabilirsiniz.

İlk hasattan beri , özellikle fındık kıracaklı kabuklu fındık siparişi ki yetişemedim, tanışmak için fırsat kolluyordum. Kısmet bugüne imiş. Kavrulmuş, naturel ve şekerli fındık ezmesi aldım. Hepsi de birbirinden leziz.
Afiyet olsun. Beğenmenize çok sevindim 🙂

Bir süredir almak istiyordum. Bayram kampanyasına kısmet oldu. Bu kadar taze fındık yememiş olabilirim. Ezmeler de başarılı. Sakın Pazar kahvaltısına çıkarmayın. Kavanoz yarıya inebiliyor.:) Kulüp güzel şeylere vesile oluyor. Mert arkadaşımızın iletişimi de güzel olunca güzel bir alışveriş oldu.

Bayram kampanyasından bende faydalandım. Artık marketlerden fındık alma devrini rafa kaldırdım. Gayet taze ve lezzetli fındıklar. Fındık ezmesi ise tam bir süperstar olmuş resmen. Emeği geçen arkadaşımıza birde burdan teşekkür ediyorum 😃

Bir süredir almak istiyordum. Bayram kampanyasına kısmet oldu. Bu kadar taze fındık yememiş olabilirim. Ezmeler de başarılı. Sakın Pazar kahvaltısına çıkarmayın. Kavanoz yarıya inebiliyor.:) Kulüp güzel şeylere vesile oluyor. Mert arkadaşımızın iletişimi de güzel olunca güzel bir alışveriş oldu.
Bayram kampanyasından bende faydalandım. Artık marketlerden fındık alma devrini rafa kaldırdım. Gayet taze ve lezzetli fındıklar. Fındık ezmesi ise tam bir süperstar olmuş resmen. Emeği geçen arkadaşımıza birde burdan teşekkür ediyorum 😃
Ben de sonunda firsat bulup alabildim. Findiklar oldukca taze ve lezzetli. Paketlerden biri bitmek uzere 😅. Ezmeler de oldukca basarili. Ellerinize emeklerize saglik :)
Herkese afiyet olsun. Beğenmenize çok sevindim. İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Kaliteyi bozmadan, her defasında üstüne katarak ilerlemeye devam ediyorum sizlerin sayesinde. Tüm kahve kulübü ailesine teşekkürler 🙂

Selamlar. Taze çekilmiş şekersiz büyük boy fındık ezmesi (600g) mevcut. Sınırlı sayıda bilginiz olsun 🙂

Yeni kırılmış ve kavrulmuş fındıklar da stokta. Ayrıca 250g seçeneği de artık mevcut. Keyifli günler dilerim.

Merhabalar herkese. İşler, Okul vs. Derken burada paylaşmamışım. Yeni kavanoz tasarımım ile ezmedeki kaliteyi görsel olarak yansıtmaya çalıştık 🙂

Düşünceleriniz benim için önemli. Yeni tasarımı nasıl buldunuz ?

Kavrulmuş fındık ve Naturel fındık için de baskılı paketler geliyor. Herkese mutlu sağlıklı günler dilerim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220523_210225_com.android.gallery3d_edit_173054874193383.jpg
    Screenshot_20220523_210225_com.android.gallery3d_edit_173054874193383.jpg
    177.1 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20220523_210622_com.android.gallery3d_edit_173300659038658.jpg
    Screenshot_20220523_210622_com.android.gallery3d_edit_173300659038658.jpg
    143 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20220523_210630_com.android.gallery3d_edit_173310864527198.jpg
    Screenshot_20220523_210630_com.android.gallery3d_edit_173310864527198.jpg
    118.9 KB · Görüntüleme: 79
Merhabalar herkese. İşler, Okul vs. Derken burada paylaşmamışım. Yeni kavanoz tasarımım ile ezmedeki kaliteyi görsel olarak yansıtmaya çalıştık 🙂

Düşünceleriniz benim için önemli. Yeni tasarımı nasıl buldunuz ?

Kavrulmuş fındık ve Naturel fındık için de baskılı paketler geliyor. Herkese mutlu sağlıklı günler dilerim.
Vallahi yakışmış

Tüm kahvekulübüne selamlar. Fiyatların değiştiği bu dönemde ufak ama güzel bir kampanya haberi ile geldim.

• 1 adet şekerli ezme ve 1 adet şekersiz ezme 115₺ yerine 105₺
  • 2 Adet 300 gram şekersiz ezme 120₺ yerine 110₺
  • 600 gram şekersiz ezme 110₺ yerine 100₺

TÜM FİYATLARA KARGO DAHİLDİR.
STOK SINIRLIDIR. (Son adetlerde haber vereceğim)

Shopier üzerinden alışveriş yapmak isteyenler için sepette anında geçerli %5 indirim tanımladım. Afiyet olsun.

Kampanyalı fiyatlar cuma gününe kadar geçerlidir. Kargolarınızı elimden geldiğince günlük çıkarmaya çalışacağım 🙂

Son düzenleme:
Shopier'de indirim kodu kısmı gözükmüyor, bir sorun var sanırım.

Shopier'de indirim kodu kısmı gözükmüyor, bir sorun var sanırım.
Hemen kontrol edip düzeltiyorum.

Edit. Yaşanan sorundan dolayı mağazaya otomatik indirim tanımladım. Sepet otomatik olarak %5 düşecek 🙂

Son düzenleme:
Selamlar herkese. Bir süredir gelen zamlar artık hepimizin canını sıkıyor. Fakat bir süredir gelen zamlara karşı direndim. Başta satışımın büyük çoğunluğunu kapsayan forum üyelerine ve diğer müşterilerime bunu en az seviyede yansıttım. Son bir kaç gündür fındık fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle Cumartesi günü elimden geldiğince ürünlere küçük bir miktar zam yapmak durumundayım.
Bu platformu bir aile olarak gördüğümden haber vermek istedim.

Sizlere sürekli taze kavrulmuş fındıklar ve taze çekilmiş ezmeler sunmak için sık sık yaptırdığım tesise gidip gelmem bile (100km) yakıt masrafı olarak epey yansısa da aynı şekilde devam edeceğim 🙂

Umarım içinde bulunduğumuz durum bir an önce düzelir. Umarım ben de ilerde kavurmahane açarım ve sizlere daha uygun fiyata bu lezzeti ulaştırırım.

Cumartesi gününe kadar şuanki fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

İyi ki burası var. Satın alım yapmasam bile Ne zaman “ordunun leziz fındıkları” başlığını görsem neşelendiriyor beni(: bereketiniz bol olsun

İyi ki burası var. Satın alım yapmasam bile Ne zaman “ordunun leziz fındıkları” başlığını görsem neşelendiriyor beni:) bereketiniz bol olsun
İy dilekleriniz için teşekkür ederim sağolun 🙂

Shopier üzerinde 600 gr şekersiz ezme seçeneği yok bitti mi acaba @kahveseverfındık
Şuanlık 600gr şekersiz ezmeyi sadece kahvekulübüne özel yapıyorum o yüzden shopierde mevcut değil. Dilerseniz numaramı iletiyorum whatsapptan ya da forum üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz 🙂

Ben de 2 çeşit fındık (naturel ve kavrulmuş) ve şekersiz 600gr ezme aldım.
Sağolsun Mert Bey whatsapp üzerinden hızlıca yardımcı olarak hemen İstanbul'a kargolanmasını sağladı.
Dünden beri ailecek afiyetle yiyoruz, son derece lezzetli :) Bakalım sırada yağlı fındık hasatını beklemek kaldı :)
Tekrardan çok teşekkürler @kahveseverfındık

Ben de 2 çeşit fındık (naturel ve kavrulmuş) ve şekersiz 600gr ezme aldım.
Sağolsun Mert Bey whatsapp üzerinden hızlıca yardımcı olarak hemen İstanbul'a kargolanmasını sağladı.
Dünden beri ailecek afiyetle yiyoruz, son derece lezzetli :) Bakalım sırada yağlı fındık hasatını beklemek kaldı :)
Tekrardan çok teşekkürler @kahveseverfındık
Afiyet olsun 😊

Yeni hasat fındıkların yavaş yavaş hazırlıklarına başladık. Nasip olursa Eylül ayında yeni hasat Ordu yağlı fındıkları, kabuklu, kavrulmuş, naturel ve ezme çeşitleriyle devam edeceğim.

Çifte kavrulmuş fındık gerçekten çok iyi.

Geri