Kabuklu fındık çok güzel cidden. Yanında hediye olarak gönderilen kavrulmuş da harikaydı, teşekkürler.
Beğenmenize çok sevindim. Rica ederim. Afiyet olsunKavrulmus findigim geldi. Yemesi gayet keyifli, tesekkurler.
Çok yakın zamanda stok yenileyeceğim. Şuanlık yok maalesef. Kavrulmuş ve kabuklu olarak mevcut.Çiğ kalmadı mı ?
Beğenmenize çok sevindim. Kavurma ayarını bulabilmek için çok çaba harcandkİş yerindeki arkadaşlar ile birlikte verdiğimiz sipariş dün elimize ulaştı. Çiğ fındığı biz bitirdik sanırım
Ezme, çiğ hepsi çok leziz ama kavrulmuş fındık efsane.. teşekkürler Mert Bey @kahveseverfındık ...
Artık yurtdışı gönderimine de sayenizde başlamış oldumSonunda beklediğim kargo ulaştı!
Yurtdışı olduğu için biraz uzun sürdü ama beklediğime değdi diyebilirim.
Fındıklar çok lezzetli tekrar teşekkür ederim.![]()
Bu yıl da tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Keyifli günlerde tüketmeniz dileğiyle. Afiyet olsunnEkim ayı toplu alımımı Ordu'nun Leziz Fındıkları'ndan yaptım. Leziz ve tazecik yeni hasat fındıkları tavsiye ederim sevgili arkadaşlar. Fındık kıracağı için de teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 22715
Artık yurtdışı gönderimine de sayenizde başlamış oldum
Sağlam bir şekilde ulaştığı için çok sevindim. Deniz yoluyla gittiği için biraz sürdü ama şimdi sıra keyfini çıkarmakta. Afiyet olsunn.
Çok teşekkür ederim. Stokları bir kaç gün içinde güncelleyeceğim. Kasım ayı itibariyle fiyat güncellemesi yapacaktım ona bile fırsat bulamadımValla tattırdığım herkes nereden aldığımı sordu. İlk ve son olmaz yani stoklar yenilendiği zaman bir sipariş daha gelir yani hazır olun.![]()
Kasım ayına kadar kampanyalı fiyatlar geçerliydi. Kavrulmuş ve naturel fındıklarda küçük bir yukarı yönlü hareket olacak. Shopier fiyatlarında gerekli güncellemeyi yaptım fakat foruma özel fiyatlandırmayı belirlemedim şuan için.Kampanyalı fiyatlarla sipariş vermeye devam edebiliyorsunuzBu güncelleme kasım ayı fırsatı için mi, yukarı yönlü mü olacak hocam![]()
Ben bugün ilk siparişimi aldım ve tek kelimeyle harika, tebrikler @kahveseverfındıkKasım ayına kadar kampanyalı fiyatlar geçerliydi. Kavrulmuş ve naturel fındıklarda küçük bir yukarı yönlü hareket olacak. Shopier fiyatlarında gerekli güncellemeyi yaptım fakat foruma özel fiyatlandırmayı belirlemedim şuan için.Kampanyalı fiyatlarla sipariş vermeye devam edebiliyorsunuz
Foruma özel fiyatlarla sipariş vermek isterseniz mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Peki biz nasıl saklayalım kabuklu fındıkları? 1kg zipli plastik poşetlerden çıkaralım mı?Nitelikli fındıklar nitelikli kahve çuvallarına girdi@Ömer Aydın beye teşekkürler
Neden kahve çuvalı ?
Kabuklu fındıklar plastikten olan çuvallarda beklediğinde kalitesini kaybediyor ve zarar görüyor. Lezzetini korumak amacıyla bu şekilde örgü çuvallar kullanıyoruz. Lezzeti ilk günkü gibi kalıyor
Ekli dosyayı görüntüle 22735
Merhaba. Evet hatırlıyorum. Küçük fındıklar seçilerek birikiyor. Yüksek miktarlarda fındık boylarına ayrıldıktan sonra ortaya çıkıyor. Bu seneki biriken küçük fındıklarda boş çok olduğu için farklı şekillerde değerlendiriyorum. O yüzden yardımcı olamayacağım.@kahveseverfındık merhaba, önceden konuşmuştuk küçük fındıklar hakkında hatırlarsanız. Olmadı mı onun hasatı henüz acaba?
Halil bey şöyle açıklayayım. Plastik çuval dediğimde yanlış anlaşılabiliyor. O yüzden mesajımda küçük bir düzeltme yaptım.Peki biz nasıl saklayalım kabuklu fındıkları? 1kg zipli plastik poşetlerden çıkaralım mı?
Merhaba. Böyle bir şey yaşadığınız için çok üzgünüm. Hatırladığım kadarıyla yeni sezondan önce sipariş vermiştiniz. Sipariş verdiğiniz fındıklar Giresun'dan özenle seçerek temin ettiğim fındıklardı ama O sıralarda naturel fındıkta böyle bir sorun yaşandı. Sipariş tarihlerine baktığımda sizinkiyle aynı tarihlerde. Olayın ardından naturel fındık satışını durdurdum ve elimdeki naturel fındıkları kesinlikle kimseye göndermedim.ilk alimimdaki findiklar harikaydi ancak son alimdan hic memnun kalmadim; kotu olmayan ancak farkli bir koku geliyor, arasinda curuk ve tadi kotu olan findiklar mevcut. o yuzden bu yul siparis verip vermeme konusunda kararsizim. son aldigim 1.5 kilonun yarisindan fazlasi duruyor.