• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

Kabuklu fındık çok güzel cidden. Yanında hediye olarak gönderilen kavrulmuş da harikaydı, teşekkürler.
Kavrulmus findigim geldi. Yemesi gayet keyifli, tesekkurler.
Beğenmenize çok sevindim. Rica ederim. Afiyet olsun 🙂

Çiğ kalmadı mı ?
Çok yakın zamanda stok yenileyeceğim. Şuanlık yok maalesef. Kavrulmuş ve kabuklu olarak mevcut.

İş yerindeki arkadaşlar ile birlikte verdiğimiz sipariş dün elimize ulaştı. Çiğ fındığı biz bitirdik sanırım :giggle:
Ezme, çiğ hepsi çok leziz ama kavrulmuş fındık efsane.. teşekkürler Mert Bey @kahveseverfındık ...

Sonunda beklediğim kargo ulaştı!
Yurtdışı olduğu için biraz uzun sürdü ama beklediğime değdi diyebilirim.
Fındıklar çok lezzetli tekrar teşekkür ederim. 🥰

Ekim ayı toplu alımımı Ordu'nun Leziz Fındıkları'ndan yaptım. Leziz ve tazecik yeni hasat fındıkları tavsiye ederim sevgili arkadaşlar. Fındık kıracağı için de teşekkür ederim.
IMG_20221102_191402.jpg

İş yerindeki arkadaşlar ile birlikte verdiğimiz sipariş dün elimize ulaştı. Çiğ fındığı biz bitirdik sanırım :giggle:
Ezme, çiğ hepsi çok leziz ama kavrulmuş fındık efsane.. teşekkürler Mert Bey @kahveseverfındık ...
Beğenmenize çok sevindim. Kavurma ayarını bulabilmek için çok çaba harcandk 🙂. Ne çifte kavrulmuş ne normal kavrulmuş. Tam arada bir yerde ve fındığın lezzetini tam anlamıyla çıkaracak ayarda.
Afiyet olsun 🙏

Sonunda beklediğim kargo ulaştı!
Yurtdışı olduğu için biraz uzun sürdü ama beklediğime değdi diyebilirim.
Fındıklar çok lezzetli tekrar teşekkür ederim. 🥰
Artık yurtdışı gönderimine de sayenizde başlamış oldum 🙂
Sağlam bir şekilde ulaştığı için çok sevindim. Deniz yoluyla gittiği için biraz sürdü ama şimdi sıra keyfini çıkarmakta. Afiyet olsunn.

Ekim ayı toplu alımımı Ordu'nun Leziz Fındıkları'ndan yaptım. Leziz ve tazecik yeni hasat fındıkları tavsiye ederim sevgili arkadaşlar. Fındık kıracağı için de teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 22715
Bu yıl da tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Keyifli günlerde tüketmeniz dileğiyle. Afiyet olsunn 🙏

Artık yurtdışı gönderimine de sayenizde başlamış oldum 🙂
Sağlam bir şekilde ulaştığı için çok sevindim. Deniz yoluyla gittiği için biraz sürdü ama şimdi sıra keyfini çıkarmakta. Afiyet olsunn.

Valla tattırdığım herkes nereden aldığımı sordu. İlk ve son olmaz yani stoklar yenilendiği zaman bir sipariş daha gelir yani hazır olun. 😄

Valla tattırdığım herkes nereden aldığımı sordu. İlk ve son olmaz yani stoklar yenilendiği zaman bir sipariş daha gelir yani hazır olun. 😄
Çok teşekkür ederim. Stokları bir kaç gün içinde güncelleyeceğim. Kasım ayı itibariyle fiyat güncellemesi yapacaktım ona bile fırsat bulamadım 😄

Bu güncelleme kasım ayı fırsatı için mi, yukarı yönlü mü olacak hocam :)

Bu güncelleme kasım ayı fırsatı için mi, yukarı yönlü mü olacak hocam :)
Kasım ayına kadar kampanyalı fiyatlar geçerliydi. Kavrulmuş ve naturel fındıklarda küçük bir yukarı yönlü hareket olacak. Shopier fiyatlarında gerekli güncellemeyi yaptım fakat foruma özel fiyatlandırmayı belirlemedim şuan için.Kampanyalı fiyatlarla sipariş vermeye devam edebiliyorsunuz 🙂

Foruma özel fiyatlarla sipariş vermek isterseniz mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Kasım ayına kadar kampanyalı fiyatlar geçerliydi. Kavrulmuş ve naturel fındıklarda küçük bir yukarı yönlü hareket olacak. Shopier fiyatlarında gerekli güncellemeyi yaptım fakat foruma özel fiyatlandırmayı belirlemedim şuan için.Kampanyalı fiyatlarla sipariş vermeye devam edebiliyorsunuz 🙂

Foruma özel fiyatlarla sipariş vermek isterseniz mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
Ben bugün ilk siparişimi aldım ve tek kelimeyle harika, tebrikler @kahveseverfındık 🙏

Nitelikli fındıklar nitelikli kahve çuvallarına girdi 🙂 @Ömer Aydın beye teşekkürler 🙏

Neden kahve çuvalı ?
Kabuklu fındıklar naylondan olan çuvallarda beklediğinde kalitesini kaybediyor ve zarar görüyor. Lezzetini korumak amacıyla bu şekilde örgü çuvallar kullanıyorum. Lezzeti ilk günkü gibi kalıyor 🙂
Screenshot_20221104_193803.jpg

Son düzenleme:
Nitelikli fındıklar nitelikli kahve çuvallarına girdi 🙂 @Ömer Aydın beye teşekkürler 🙏

Neden kahve çuvalı ?
Kabuklu fındıklar plastikten olan çuvallarda beklediğinde kalitesini kaybediyor ve zarar görüyor. Lezzetini korumak amacıyla bu şekilde örgü çuvallar kullanıyoruz. Lezzeti ilk günkü gibi kalıyor 🙂
Ekli dosyayı görüntüle 22735
Peki biz nasıl saklayalım kabuklu fındıkları? 1kg zipli plastik poşetlerden çıkaralım mı?

@kahveseverfındık merhaba, önceden konuşmuştuk küçük fındıklar hakkında hatırlarsanız. Olmadı mı onun hasatı henüz acaba?
Merhaba. Evet hatırlıyorum. Küçük fındıklar seçilerek birikiyor. Yüksek miktarlarda fındık boylarına ayrıldıktan sonra ortaya çıkıyor. Bu seneki biriken küçük fındıklarda boş çok olduğu için farklı şekillerde değerlendiriyorum. O yüzden yardımcı olamayacağım.

Dilerseniz şuan satıştaki çeşitlerden yardımcı olabilirim 🙂
Peki biz nasıl saklayalım kabuklu fındıkları? 1kg zipli plastik poşetlerden çıkaralım mı?
Halil bey şöyle açıklayayım. Plastik çuval dediğimde yanlış anlaşılabiliyor. O yüzden mesajımda küçük bir düzeltme yaptım.

Öncelikle kullanmış olduğum plastik zipli ambalaj gıdayla temasa uyumlu ve fındığa zarar vermeyecek bir ambalajdır. Plastik çuvaldan kastettiğim ucuz naylon iplerden yapılan çuvallar. Neredeyse zipli ambalaj fiyatına satılıyorlar Karadeniz piyasasında. Ayrıca siz fındık paketini açıp tükettiğinizde fındık havalanıyor. Ama ben uzun süre stokta beklettiğim için ve yüksek miktarlarda fındık bir arada beklediğinden daha fazla dikkat etmem gerekiyor.

Kısacası göndermiş olduğum zipli ambalajlarda güneş görmeyen yerde saklarsanız hiçbir sorun olmaz 🙂

ilk alimimdaki findiklar harikaydi ancak son alimdan hic memnun kalmadim; kotu olmayan ancak farkli bir koku geliyor, arasinda curuk ve tadi kotu olan findiklar mevcut. o yuzden bu yul siparis verip vermeme konusunda kararsizim. son aldigim 1.5 kilonun yarisindan fazlasi duruyor.

ilk alimimdaki findiklar harikaydi ancak son alimdan hic memnun kalmadim; kotu olmayan ancak farkli bir koku geliyor, arasinda curuk ve tadi kotu olan findiklar mevcut. o yuzden bu yul siparis verip vermeme konusunda kararsizim. son aldigim 1.5 kilonun yarisindan fazlasi duruyor.
Merhaba. Böyle bir şey yaşadığınız için çok üzgünüm. Hatırladığım kadarıyla yeni sezondan önce sipariş vermiştiniz. Sipariş verdiğiniz fındıklar Giresun'dan özenle seçerek temin ettiğim fındıklardı ama O sıralarda naturel fındıkta böyle bir sorun yaşandı. Sipariş tarihlerine baktığımda sizinkiyle aynı tarihlerde. Olayın ardından naturel fındık satışını durdurdum ve elimdeki naturel fındıkları kesinlikle kimseye göndermedim.

Böyle bir sorun yaşadığınız için tekrardan özür dilerim. Özel mesaj yoluyla iletişime geçiyorum. Elinizdeki fındıkların yerine hemen yeni hasat Ordu Yağlı Fındığı gönderimi sağlayacağım 🙂

Güncelleme:
Neden böyle bir durum yaşandı diye merak edenler varsa hemen açıklayayım.
Fındık zaten kendi başına saklama koşullarına dikkat edilerek saklanması gereken bir ürün. Hele ki naturel fındık daha da düzgün koşullarda saklanmalı. O dönemde nitelikli Giresun fındığı temin ettiğim çiftçiler fındığı güzel koşullarda saklamadıkları için acılaşma, koku gibi problemler olmuş. Bu yüzden bu şekilde bir sorun yaşandı. Bundan sonra kendim gibi güzel koşullarda saklandığına emin olmadığım fındığı kesinlikle kullanmayacağım 🙏

Son düzenleme:
Selamlar herkese. Sınav yoğunluğumdan ve yeni ürün çalışmalarıyla geçen yoğunluktan dolayı daha erkenden haber veremedim.

Ordu'da kivi hasatı başladı 🙂 Fındığın yanında üreticilere çok büyük oranda desteği olmakta. Coğrafi işaret tescili olan Ordu kivisi denemek isteyen var mıdır ?

Talep toplamak için yazmak istedim. Gelen taleplere göre çiftçi bir dostumdan fiyat alıp siparişleri toplayacağım 🙂

Merhabalar. Taze fındıklar kırıldı, kavrulması gerekenler kavruldu ve taze şekerli/şekersiz ezmeler hazırlandı. 🌰

Ezmelerin çekilme ayarı sayesinde bu sefer çok daha lezzetli ve yağlılar 🤩

Küçük bir fiyat güncellemesi yapmak zorunda kaldım. Kahvekulübü'ne özel fiyatlardır. Shopier fiyatları değişiklik göstermektedir.

Not: Sınav yoğunluğumdan dolayı bu haftanın tüm siparişleri Cumartesi günü kargoda olacak bilginiz olsun.
7CF9F3B3-984A-4D6F-AB55-043B6D134FC1.png

Geri