• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahvenin Yanına En Çok Yakışan Eşlikçi 🍫🍪

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Masal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sebastian buldum mu hiç aroma falan düşünmem kıyarım çekirdeğe 😊 Aroma her zaman bulunur ama San Sebastian öyle değil. Bu ikili gerçekten muhteşem. (çikolata harici dediğiniz için tabi)

san sebastian yapması çok kolay bir tatlı. evde yapabilirsiniz bu kadar seviyorsanız :)
İyi yapılmış bir Sebastian gerçek bir şaheserdir. Lütfen basite indirgeyip gözümdeki büyüsünü bozmayın 😁

İyi yapılmış bir Sebastian gerçek bir şaheserdir. Lütfen basite indirgeyip gözümdeki büyüsünü bozmayın 😁
Gerçekten kolay. Tarifini bırakayım 👩🏻‍🦰

400 gram labne
400 gram sürülebilir beyaz peynir
400 ml krema
200 gram kaymak
3 tam + 1 beyazı yumurta
250 gram pudra şekeri
1 paket vanilya
3 yk un
1 yk nişasta

⭐Yumurta, şeker ve vanilyayı çırp, köpürtün. Labne, beyaz peynir, krema, kaymak hepsini ayrı bir kapta çırpın sonra unu ve nişastayı ekleyin. İki ayrı karışımı bir araya getirip spatula ile çırpın. Yağlı kağıt serdiğin kelepçeli kalıba dökün. İlk 10 dk 250 derece sonraki 20 dk 200 derecede pişirin. Üstünü ilk 10 dk iyice kızartmak gerek :) Ekşide biri tüm malzemeleri Mis marka kullanın daha iyi olur yazmıştı bi ara ben öyle yaptım ama marka çok önemli değildir belki :)

400 gram labne
400 ml krema
200 gram kaymak
3 tam + 1 beyazı yumurta
250 gram pudra şekeri
1 paket vanilya
3 yk un
1 yk nişasta

⭐Yumurta, şeker ve vanilyayı çırp, köpürtün. Labne, beyaz peynir, krema, kaymak hepsini ayrı bir kapta çırpın sonra unu ve nişastayı ekleyin. İki ayrı karışımı bir araya getirip spatula ile çırpın. Yağlı kağıt serdiğin kelepçeli kalıba dökün. İlk 10 dk 250 derece sonraki 20 dk 200 derecede pişirin. Üstünü ilk 10 dk iyice kızartmak gerek :) Ekşide biri tüm malzemeleri Mis marka kullanın daha iyi olur yazmıştı bi ara ben öyle yaptım ama marka çok önemli değildir belki :)
Aslında markanın önemi var. Philadelphia marka ile yapılıyor orijinali ama bulması baya zor. Bulabilirseniz tavsiye ederim 👍🏽
1606481305381.png

Aslında markanın önemi var. Philadelphia marka ile yapılıyor orijinali ama bulması baya zor. Bulabilirseniz tavsiye ederim 👍🏽
Ekli dosyayı görüntüle 6381
Ben pınar, içim, sek vs mis karşılaştırmasına fark etmeyebilir demek istedim. Sizin önerdiğiniz ürünle tabi ki farkı olur. 125 gramı 36 lira olan bir ürünle 200 gramı 5 lira olan ürün aynı değil :)

Ben pınar, içim, sek vs mis karşılaştırmasına fark etmeyebilir demek istedim. Sizin önerdiğiniz ürünle tabi ki farkı olur. 125 gramı 36 lira olan bir ürünle 200 gramı 5 lira olan ürün aynı değil :)
acı gerçekler :(

400 gram labne
400 ml krema
200 gram kaymak
3 tam + 1 beyazı yumurta
250 gram pudra şekeri
1 paket vanilya
3 yk un
1 yk nişasta

foruma hanımeli değmeye başlamış :))

foruma hanımeli değmeye başlamış :))
Teşekkürler :) fakat cinsiyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum. El yatkınlığı ya da meraklı olmakla ilgili bence :) Sevdiğim tariflerin bir kısmını beyefendilerden almıştım 👩🏻‍🦰

Kesinlikle damla ve kuvertür çikolatalı cookie derim. Fakat yapması biraz uğraştırabildiği ve beni çok rahatsız ettiği için uzun zamandır yapamıyorum.
Denemenizi tavsiye ederim. KAhveyle baya güzel oluyor.

Çok güzel görünüyor bisküviler, tam da kahvenin yanına kıtırlı ama beni bütün gün süründürmeyen tarifler ararken çok ilgimi çekti, yapabilirsem haftsonu denemeye çalışacağım🙂

Kesinlikle damla ve kuvertür çikolatalı cookie derim. Fakat yapması biraz uğraştırabildiği ve beni çok rahatsız ettiği için uzun zamandır yapamıyorum.

Çok güzel görünüyor bisküviler, tam da kahvenin yanına kıtırlı ama beni bütün gün süründürmeyen tarifler ararken çok ilgimi çekti, yapabilirsem haftsonu denemeye çalışacağım🙂
Hazırlaması en fazla 5 dk'nızı alır. Pişmesi 18 dk . Ben bu aralar kakao da koyuyorum daha bir güzel oldu. Youtube sayfamda bir kaç tane daha tarifim var. Basit ama güzel. Belki ilginizi çeker

Hazırlaması en fazla 5 dk'nızı alır. Pişmesi 18 dk . Ben bu aralar kakao da koyuyorum daha bir güzel oldu. Youtube sayfamda bir kaç tane daha tarifim var. Basit ama güzel. Belki ilginizi çeker
Peki hafif bir sitrik meyve tadı için limon kabuğu, portakal kabuğu gibi malzemelerin kullanılmasını tavsiye eder misiniz tarifiniz için? Ve ne yazık ki tatlandırıcı şurubum yok, nereden temin edebilirim? Bulamazsam yerine kullanabileceğim başka bir malzeme var mı?

Peki hafif bir sitrik meyve tadı için limon kabuğu, portakal kabuğu gibi malzemelerin kullanılmasını tavsiye eder misiniz tarifiniz için? Ve ne yazık ki tatlandırıcı şurubum yok, nereden temin edebilirim? Bulamazsam yerine kullanabileceğim başka bir malzeme var mı?
Tatlandırıcı konusunda size 2 tavsiye verebilirim.
1. Benim bu videoda kullanıldığım elma şekeri şurubu.( Favorim)
2. Hindistan cevizi şekeri. Toz halinde. Buda gayet iyidir.
İkisinde Migros'tan alabilirsiniz. Ama tavsiyem elma şekeri şurubu. Eğer ki beyaz şekerden uzak durmaya çalışıyorsanız bizim gibi çok iyi bir kaynak.

Limon veya portakal kabuğuyla da denedim. Fakat o zaman kıtırlık ciddi anlamda azalıyor. Eğer bu ikisi gibi sitrik asitli tatlar koyacaksanız içerisinde 40 gr değil de biraz daha fazla tereyağı koymanızı tavsiye ederim. Ben limonlu yaptım fakat çok hoşlanmadım.( Bu arada limonlu tatlıların hastasıyımdır.)

Şurup yerine şeker daha sağlıklı bir seçenek olmaz mı ?
Biz evde beyaz şeker kullanmıyoruz. O yüzden farklı tatlandırıcılar kullanıyoruz. Eğer beyaz şekerle ilgili bir probleminiz yoksa mutlaka daha iyi olur. Ama biz kullanmamayı tercih ettiğimiz için bu tarz doğal tatlandırıcılara yöneldik. :)
Bu arada kullandığım şurup şekerden elde etme değil. Elma şekerinden elde etme. O yüzden daha sağlıklı.

Tatlandırıcı konusunda size 2 tavsiye verebilirim.
1. Benim bu videoda kullanıldığım elma şekeri şurubu.( Favorim)
2. Hindistan cevizi şekeri. Toz halinde. Buda gayet iyidir.
İkisinde Migros'tan alabilirsiniz. Ama tavsiyem elma şekeri şurubu. Eğer ki beyaz şekerden uzak durmaya çalışıyorsanız bizim gibi çok iyi bir kaynak.

Limon veya portakal kabuğuyla da denedim. Fakat o zaman kıtırlık ciddi anlamda azalıyor. Eğer bu ikisi gibi sitrik asitli tatlar koyacaksanız içerisinde 40 gr değil de biraz daha fazla tereyağı koymanızı tavsiye ederim. Ben limonlu yaptım fakat çok hoşlanmadım.( Bu arada limonlu tatlıların hastasıyımdır.)
Çok teşekkür ederim, o zaman yakın zamanda migros yolu göründü 😁. O zaman dediğiniz kadarıyla en iyisi hiç oynamamak limon ve portakal kabuğuyla.

Çok teşekkür ederim, o zaman yakın zamanda migros yolu göründü 😁. O zaman dediğiniz kadarıyla en iyisi hiç oynamamak limon ve portakal kabuğuyla.
Dün akşam yaptım. Kıtır kıtır olmuyor. Daha yumuşatıyor.
Yapacak olursanız size tavsiyem pişirdikten sonra 20-30 dk soğumasını beklemeniz. Sıcak ken yumuşak olur.

Geri