• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahvenin Yanına En Çok Yakışan Eşlikçi 🍫🍪

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Masal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şekerden kaçınıyorsanız bence hepsinden kaçının.
@KemalTuredi bey meyve şekeri fruktoz, sofra şekeri sakkaroz. Neticede ikisi de şeker.
Hatta fruktoz direk karaciğere geçiyor.
fazla kullanmamay özen göstermek gerek sağlık açısından.

Şekerden kaçınıyorsanız bence hepsinden kaçının.
@KemalTuredi bey meyve şekeri fruktoz, sofra şekeri sakkaroz. Neticede ikisi de şeker.
Hatta fruktoz direk karaciğere geçiyor.
fazla kullanmamay özen göstermek gerek sağlık açısından.
Mumkun oldugunca kullanmiyoruz. Sadece boyle tariflerde beyaz seker yerine bunu tercih ediyoruz. Haricinde 1 seneden fazla zamandir seker uzak bize tesekkur ederim uyarinzi icin :)

Benim açımdan açık ara budur:
İçindekiler:
- Gün kurusu, ceviz, %75 bitter çikolata

evde kendim hazırlıyorum, bir gün yapım videosu hazırlayıp paylaşabilirim

Ekli dosyalar

• B59BA206-4654-430F-889B-91EE17CD4A09.jpeg
    B59BA206-4654-430F-889B-91EE17CD4A09.jpeg
    166.8 KB · Görüntüleme: 77
Elmayla çok iyi gidiyor.

Kahvenin evrensel eşlikçisi cookie sanırım. Dünyanın her cafesinde karşımıza çıkabilecek bir eşlikçi. Orijinal Amerikan cookiesi tarifimi paylaşmak isterim :)

Reelde bıraktım rüyamda içiyorum, her gece ya ben içiyorum ya bir arkadaşım yanımda içiyor. Sabah bi kalkıyorum burnumda kokusu var. Gerçekten çok büyük bir bela sigara. Bırakması zor ve sabır istiyor. Hiç bulașmamak lazım. Lütfen kimse merak edip arkadaşına dostuna uyup denemesin bile.
ben bırakalı 10 seneyi gecti hala rüyamda ara ara içerim. o pek geçen bir şey değil. alışıyor insan 😃😃

Geri