• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahvenin Yanına En Çok Yakışan Eşlikçi 🍫🍪

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Masal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şunu editliyim konu yukardayken, sigarayı bıraktım artık filtre kahveye espresso katıp içiyorum.
Neden espresso katıyorsunuz, meraktan soruyorum denerim yarın, red eye hep görüyordum da hiç denemeye elim gitmedi

Çikolata tatları baskın bir filtre kahve ise
• Kahvenin yanında 1 parça şekersiz bitter çikolata
• Yada kahvenin öncesinde 1-2 ceviz

Türk kahvesinin yanında kuru incir yemek bana çok büyük keyif veriyor

Herkese selamlar.
Çocukluğumun mütiş bir çikolatası vardı.
Eti CİNO
Bilenler bilir o portakallısı hep benim için önemli bir yer tutmuştur. Sanırım hala satılıyor fakat ben görmeyeli uzun zaman oldu. Ya aldığımız yaşdan yada artık aburcubura olan ilgisizligimizden. Geçenlerde aklıma geldi nasıl yapılıyo olabilir bu dedim içerisindekilieri ögrendim ve söyle bir tafirle anlataöayacağım derecede benzer bir tad yakaladım. Yanına yaptığıö americano ile mutiiş bir lezzet ahenki oldu. Eğer yapmayı denerseniz mutlaka bana nasıl olduğunu söylerseniz sevinirim. Zira biraz daha geliştirilebilir halde.
Eti cino tarifim

Geçen sabah ani gelişen bir durumla G. Finca Petatan'a bol şekerli Kürt böreği eşlik etti.
Şaşırtıcı derecede yakıştı hem de...

Şu yaptığım bar kahve ile okadar güzel oluyor ki inanın denemenizi çok isterdim. 😊😊

Şu yaptığım bar kahve ile okadar güzel oluyor ki inanın denemenizi çok isterdim. 😊😊
hurma + kaju + portakal.
çok güzel bir birleşim Kemal bey, ellerinize sağlık. spor öncesi güzel bir atıştırmaık olur. denerim ben bunu.

Screenshot_20210813-210424_Gallery.jpg

Meyveli kek bence çok yakışıyor. Bu ara birkaç defa yaptım. Oldukça kolay. Fotoğraftaki kırıntısız pişmiş bir kek. Kırıntı eklerseniz de çok lezzetli oluyor 🫐🍓

Kek harcı:
75 gram tereyağı
5 yemek kaşığı pudra şekeri
150 gram un
Çeyrek limon rendesi
1 yumurta
70 gram süt
1 paket vanilya
2 çay kaşığı kabartma tozu
Yarım çay kaşığı tuz

Crumb (kırıntı):
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı esmer şeker
3-4 yemek kaşığı un
(Hepsini karıştırıp kırıntı kıvamı oluştur)

🥧 Tereyağı ve şekeri çırp. Krema formuna getir. Un ve kabartma tozu hariç her şeyi ekle çırp. Unu ve kabartma tozunu ekle spatula ile karıştır. Meyvelerin batmaması için yoğun bir kıvam olmalı. Üstüne meyveleri ve crumbı ekle. Ver fırına. 180° 30 dk (piştiğinden emin olana kadar fırında tutun)

Konuyu yeni gördüm. Usul usul fırını önden ısıtmaya gidiyorum. Teşekkürler herkese...

Geri