• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Saklama

Merhabalar, çok sorulan sorulardan bir tanesiydi. Konuyla ilgili kısa bir video çektik. Umarım faydalı olur.

Eksikler varsa şimdiden kusura bakmayın. Teknik detaylara boğmada bir özet vererek, farkındalık yaratmak istedik.

6-7dk lık bir video.

Okumak isteyene hızlı bir inceleme de burada.

Videoda Vacu Vin den bahsetmemişim. Kusura bakmayın. Uyaran arkadaşlar oldu :) Vacu vin de yine vakumlu saklama kaplarına alternatif olabilir. Teşekkürler.

Selam dostlarım
Öğütücü aldığım zaman hemen kahve içeyim diye çekirdek almıştım, sonra öğütücüyü bir sorun yüzünden değişime yolladım fakat baya bir süredir gelmedi bir süre daha gelmicek sanırım stok olmadığı için. 10 gün falan oldu çekirdekleri hiç açmadım walf yerine bant yapıştırdım. Bu şekilde saklayarak aromalarını kaç gün tutar, bilgisi olan var mı? veya çözüm yöntemi olan?

Selam dostlarım
Öğütücü aldığım zaman hemen kahve içeyim diye çekirdek almıştım, sonra öğütücüyü bir sorun yüzünden değişime yolladım fakat baya bir süredir gelmedi bir süre daha gelmicek sanırım stok olmadığı için. 10 gün falan oldu çekirdekleri hiç açmadım walf yerine bant yapıştırdım. Bu şekilde saklayarak aromalarını kaç gün tutar, bilgisi olan var mı? veya çözüm yöntemi olan?
Kavrum tarihi üzerinden 1 aya kadar sorun olacağını zannetmiyorum ama daha bilgili arkadaşlar daha net bir şey söyleyebilirler.

Selam dostlarım
walf yerine bant neden yapistirdin ?adamlar walfi yanlis mi takmislar pakete ?

Selam dostlarım

kısa notlar
1 aya kadar açılıp kapanacaksa: valfli zipli paketinde

2 aya kadar açılıp kapanacaksa: vakumlu kaplarda
2 aya kadar hiç açılmayacaksa: valfli zipli paketinde

Ayrıca bu firma bazı diğer ekipmanların yanı sıra 1zpresso'yu da getirmiş: https://www.demscoffee.com/demleme-ekipmanlari/1zpresso

Selamlar Çağrı, Kahve Masası son bölümünde @PepukKahve ile bundan da bahsetmeye çalıştık. Distribütörlüğü almışlar ve bazı ürünlerin satışı da başlamış. Dems coffee Hario dahil farklı ekipman üreten markaların distribütörlük ve bayiliklerini yapıyor. İlgi olursa özel indirim de sorarım kendilerine. El değirmeni savaşları kızışıyor :)

Bodum'un şöyle bir ürünü varmış: https://www.demscoffee.com/demleme-ekipmanlari/bodum/saklama-kabi-2li

Kilitli ya da vakumlu olduğunu sanmıyorum, yakından görmek gerek.

Ayrıca bu firma bazı diğer ekipmanların yanı sıra 1zpresso'yu da getirmiş: https://www.demscoffee.com/demleme-ekipmanlari/1zpresso

Konusunu açmak istemedim, kendileri foruma üye olup firmalarını ve ürünlerini tanıtırlarsa daha iyi olur kanaatindeyim.
Bu değirmenler fiyat olarak biraz daha geri cekilirse orta segmente cok rahat oturur.Çok kaliteli değirmenler digerlerinin yanında

Ayar mekanizmasını anlamadım 1zpresso'nun. Numara başına klik sayısı, rotasyon başına klik sayısı vs. derken bu değirmenlerin toplam ayar sayısı kaç yani sonuç olarak?

Selamlar Çağrı, Kahve Masası son bölümünde @PepukKahve ile bundan da bahsetmeye çalıştık. Distribütörlüğü almışlar ve bazı ürünlerin satışı da başlamış. Dems coffee Hario dahil farklı ekipman üreten markaların distribütörlük ve bayiliklerini yapıyor. İlgi olursa özel indirim de sorarım kendilerine. El değirmeni savaşları kızışıyor :)
Levent abi gördüğüm kadarıyla değirmen arayışında olan birçok kişi var. Aslında firma ile iletişime geçip forumda da konusu açılırsa belki talep üzerine toplu alimda güzel bir indirim yakalayabiliriz.

Edit: Hatta önden modelleri sana gönderip inceleme videosu yayinlamani isterlerse satışlar patlayabilir diye düşünüyorum :)

Geri