• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'nden Muttley & Jack's ile Özel Anlaşma: İsveçli Butik Kavrum Evinden Toplu Alım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süper girişim, düşünenlerin ve aksiyona geçenlerin ellerine sağlık.
Gene de, uluslararası kurumsal bir firmada, orta düzey bir yönetici olarak bile, 750gr kahveye 300tl vermek benim için çok ekstrem.
Tabi ki herkesin bütçesi kendine asla kimseyi eleştirmiyorum. Burada üzüldüğüm ve eleştirdiğim, total olarak ekonomimizin durumu ):

Hocam valla dev hizmet olmuş bu. Whatsapp sohbet grubumuzda ilk açıldığı andan itibaren hayalini kuruyorduk bunun. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum ben de.

Etiyopya çekirdekleri bana hitap etmediğinden ben de sadece -1 paket El Salvador- kahvesine talip olacağım.
Üsküdar/İstanbul'dayım. Eğer bundle arkadaşlığında boşta 1 paket kalırsa seve seve dahil olurum, iletişime geçelim.

*Bir bundle paketine dahil edildim ben arkadaşlar, teşekkürler mesajlarınız için*

Son düzenleme:
Aydın'dayım. Yakın çevreden ortak olmak isteyen varsa öğrenci olduğum için 2 paketine(2×250gr) talibim. 3 ortaklı fikirlere açığım.

Hocam valla dev hizmet olmuş bu. Whatsapp sohbet grubumuzda ilk açıldığı andan itibaren hayalini kuruyorduk bunun. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum ben de.

Etiyopya çekirdekleri bana hitap etmediğinden ben de sadece -1 paket El Salvador- kahvesine talip olacağım.
Üsküdar/İstanbul'dayım. Eğer bundle arkadaşlığında boşta 1 paket kalırsa seve seve dahil olurum, iletişime geçelim.
Biz @msacid ile bir bundle’a beraber girdik. Elimde çok fazla kahve olduğundan el salvador’u size verebilirim.

Yaklaşık 600 lira tutuyor.
İki kişi olunca dahi 300 lira benim için fazla.
Belki 4/1'ine talip olabilirim. Yani 150 liralık. Bu mümkün mü acaba? Var mı benim gibi kısıtlı bütçeli arkadaşlar? Şehir Bayburt.

@aztec
Merhaba, Bayburttan birisi olduğuna çok sevindim kendimi çok yalnız hissediyordum:) Bir ayağım da Ankara da acaba Ankaradan biriyle mi ortaklaşsam diye düşündüm:) Sizle ortak alalım fakat yarısı bana uygun aylık kahvden limitimi doldurdum:)
Acaba bayburttan biri daha çıkar mı diyeceğim ama bence imkansız:)

Merhaba, Bayburttan birisi olduğuna çok sevindim kendimi çok yalnız hissediyordum:) Bir ayağım da Ankara da acaba Ankaradan biriyle mi ortaklaşsam diye düşündüm:) Sizle ortak alalım fakat yarısı bana uygun aylık kahvden limitimi doldurdum:)
Ben de 3.olarak araniza katılabilirim 1/4 hisse ile :) , Istanbulda yasiyorum, eger çok karmaşık olmayacaksa kargo meselesini çözebiliriz belki. Kahveler önce size ulaşacaksa karsi odemeli olarak bana gönderebilirsiniz mesela, ya da tam tersi.

Merhaba, İstanbul Anadolu yakasındayım ortaklaşa almak isteyen olursa yazarsa memnun olurum.

Merhaba, sizi paşabahçe bardak sipariş listesine bakarken buldum. Şehir olarak Bayburt yazıyordu :)

Yarısı (yaklaşık 300 civarı tutuyor) bana fazla olur. Daha yeni Timemore siparişi verdim. Hepsi üst üste gelmiş olacak. Ayrıca miktar olarak da bana fazla gelir yarısı. Bakalım ne olacak.

Ben de 3.olarak araniza katılabilirim 1/4 hisse ile :) , Istanbulda yasiyorum, eger çok karmaşık olmayacaksa kargo meselesini çözebiliriz belki. Kahveler önce size ulaşacaksa karsi odemeli olarak bana gönderebilirsiniz mesela, ya da tam tersi.

Bir kişi kaldı dörtlememize :)

Hocam bayburttan iki kişiyiz tam sizin bölge olmasa da yakın sayılır. Bir ortak nokta mesela Erzurum grubu mu kursak:)
merhaba,olabilir. Ne zaman bilmiyorum ama yakın tarihte araba almaya Kars'a geleceğiz,belki yardımcı olabiliriz bu bölgenin dağıtımında. Ben de düşük hisse ile girerim bu arada danaya:)

Şu alımdan sonra 1-2 reklamımızı yaparsa Avrupa piyasasının kavurucularının dikkatini çekeriz ve iyi fiyatlar alırız. Emeği geçenlerin emeğine sağlık🙏🏻

Geri