• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'nden Muttley & Jack's ile Özel Anlaşma: İsveçli Butik Kavrum Evinden Toplu Alım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jack'e, katkısı olan arkadaşlara ve tabiki Muttley'e de bir teşekkür etmek farz.

Kahveler çok hoş gerçekten.

IMG_20201016_122905.jpg

Sorunsuz bir teslimat, daha da güzel bir alım oldu. Darısı coffea circulor için olsun. Teşekkürler tekrar ve tekrar.
950B1AC3-E11E-4E22-97BB-8B1BEBD78E1F.jpeg

WhatsApp Image 2020-10-16 at 16.24.16.jpeg

@oguzhanata ile aldığımız ortak paket 4-5 günlük yurtiçi gezisinden sonra elimize ulaştı. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.

Paketi gelmeyen arkadaş var mı?

maalesef :( 14 ünden beri acıbademden ataşehir şubeye sevk edemediler öylece duruyor. Gidip alıcam da vakit olmuyor.

Acıbadem de bir sıkıntı var çok yoğunlar sanırım. Bir arkadaşda bana instagramda yazmıştı Acıbadem PDM de beklediğini. Benim kargoda Sultangazi PDM de bekliyordu. 5. Günde dağıtıma çıkmayınca gidip kendim almak zorunda kaldım.

Geri