M
mmm
Guest
Keşke benim gibi yanlız arkadaşlar için 35€ya filanda olsa birer paketli seçeneği olsaydı. Genede emeği geçen herkese çok teşekkürler.![]()
Jack'i uzun yoldan buralara getirebildik ancak
Keşke benim gibi yanlız arkadaşlar için 35€ya filanda olsa birer paketli seçeneği olsaydı. Genede emeği geçen herkese çok teşekkürler.![]()
Size eşlik edebilirim isterseniz ben de Ümitköy civarındayım.Süper haber. Ankara ümitköy civarı için ortak olabilirim birisiyle. Şimdiden teşekkürler bu iş için uğraşan herkese.
Ankara'da yaşıyorum ama sık sık Eskişehir'e gidiyorum, ortak olabilirizEmeğinize sağlık, harika bir haber
Eskişehir için kahve arkadaşı olabilirim. Düşünen arkadaşlar iletişime geçelim!
Size eşlik edebilirim isterseniz ben de Ümitköy civarındayım.
Bu arada alımı organize eden, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Çok güzel olur. Ben de tam tersi sık sık Ankara’ya geliyorum ama pandemiden dolayı Eskişehir’deyim. Özel mesaj atıyorum size.Ankara'da yaşıyorum ama sık sık Eskişehir'e gidiyorum, ortak olabiliriz.
Emeği geçenlere çok teşekkürler...Süper haber. Ankara ümitköy civarı için ortak olabilirim birisiyle. Şimdiden teşekkürler bu iş için uğraşan herkese.
Sizden önce 1 arkadaş daha yazmıştı. 1 kişi daha olursa 2 tane sipariş edip bölüşürüz olmadı.Emeği geçenlere çok teşekkürler...
Ben de Alacaatlı da oturuyorum. Ortak olabilirim size
adam haklı üst sınır koysa iyiydi nereye elimizi attıysak tüketirizJack adlı arkadaş 5kg alt sınır koymuş.
Üst sınırı koyması gerekirdi, nakit akışına hazır ol Jack.
İlk toplu alımların şimdilerde dönüştüğü şey göz önüne alınırsa, yurt dışı alımları büyük potansiyel taşıyorİzninizle bu mesajı kahve kulübü instagramda paylaşıyorum![]()