• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'nden Muttley & Jack's ile Özel Anlaşma: İsveçli Butik Kavrum Evinden Toplu Alım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süper haber. Kulüple ilgili böyle haberleri her gördüğümde bunlar çok daha büyük bir oluşumun ayak sesleri diye geçiriyorum içimden :)

Ankara'daki birine ortak olabilirim
Edit: aranan kan bulundu

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: mmm
Süper haber. Ankara ümitköy civarı için ortak olabilirim birisiyle. Şimdiden teşekkürler bu iş için uğraşan herkese.
Size eşlik edebilirim isterseniz ben de Ümitköy civarındayım.
Bu arada alımı organize eden, emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bursa'dan ortak aranıyor 🙃

Muhteşem bir girişim. Emeği geçenlere teşekkürler ediyorum. Gaziantep’teyim, paylaşımı nasıl yapalım arkadaşlar?

Emeğinize sağlık, harika bir haber :)
Eskişehir için kahve arkadaşı olabilirim. Düşünen arkadaşlar iletişime geçelim!
Ankara'da yaşıyorum ama sık sık Eskişehir'e gidiyorum, ortak olabiliriz :).

Bu harika fırsat için tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.

Malatya'dayım, zahmet edip tarafıma karşı ödemeli gönderebilen olursa şayet bir bundlenin yarısına talip olabilirim. :)

Emeği geçenlere çok teşekkürler. :)Bu ay yurtdışından almayacağım diyordum. Yalan olacak gibi. Ankara için ortak olurum.

İzninizle bu mesajı kahve kulübü instagramda paylaşıyorum :)
İlk toplu alımların şimdilerde dönüştüğü şey göz önüne alınırsa, yurt dışı alımları büyük potansiyel taşıyor :)

Vallahi kulube özel vergi falan getirirler bir gün Resmi Gazete’de diye korkuyorum 😋

Geri