• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'nden Muttley & Jack's ile Özel Anlaşma: İsveçli Butik Kavrum Evinden Toplu Alım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Like
Tepkiler: mmm
İlk toplu alımların şimdilerde dönüştüğü şey göz önüne alınırsa, yurt dışı alımları büyük potansiyel taşıyor :)

Vallahi kulube özel vergi falan getirirler bir gün Resmi Gazete’de diye korkuyorum 😋

İngilizce blog ve foruma İngilizce bir bölüm planlıyoruz. Bu fikri Avrupaya yayalım. Belki yabancılar içinde bir whatsapp grubu :)

Malatya'dayım, zahmet edip tarafıma karşı ödemeli gönderebilen olursa şayet bir bundlenin yarısına talip olabilirim. :)
Son durumu beraber değerlendirelim -Antep, olmazsa, olmaz gibi- dediğiniz gibi yapabiliriz.

Bu ay beni bitirdi. :D
Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bir bundle da ben aldım.

İngilizce blog ve foruma İngilizce bir bölüm planlıyoruz. Bu fikri Avrupaya yayalım. Belki yabancılar içinde bir whatsapp grubu :)
Çok güzel fikirler bunlar, artık hiç biri imkansız gözükmüyor. :) Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. Umarım ilerleyen aylarda vakit bulur benim de bir katkım olur alımlarda.

Emekleriniz icin tesekkurler. Anlasma yalnizca Turkiye'den alim icin mi gecerli? Amerika'dan siparis verebiliyor muyuz? :)

Merhaba,

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe deyim. Yakin bölgeler veya ortak noktada buluşacağım biriyle alim yapmak istiyorum.Filtre almayi kavrun düşünmesi onceligim ☺️

Istanbul bahcelievler veya icerenkoy-atasehir var mi ?

kahvekulubu sol kulvari kapatti gidiyir hade bakem hayirli olsun

omni olmasa ben de araniza katilirdim

emegi gecenlerin emegine saglik

Yaklaşık 600 lira tutuyor.
İki kişi olunca dahi 300 lira benim için fazla.
Belki 4/1'ine talip olabilirim. Yani 150 liralık. Bu mümkün mü acaba? Var mı benim gibi kısıtlı bütçeli arkadaşlar? Şehir Bayburt.

@aztec

Son düzenleme:
@msacid incelik göstermiş benim adımı da yazmış ama ben izniyle tüm krediyi kendisine vermek ve tekrar bu güzel şartlarda alım yapılmasını sağladığı için teşekkür etmek istiyorum.

Son düzenleme:
Emeği geçen herkese, bilhassa @msacid'e çok teşekkür ederim kendi adıma. Bu firmanın 2 çekirdeğini denedim, gayet memnun kalmıştım fakat elimde fazla miktarda kahve bulunduğundan dolayı katılıp katılmayacağım meçhul. Yine de şeytana uyarız belki...

• Like
Tepkiler: mmm
Geri