Armavirumquecano
Üye
4. olabilirimBir kişi kaldı dörtlememize![]()
4. olabilirimBir kişi kaldı dörtlememize![]()
Bir WhatsApp grubu mu kursak? Kaç kişi olduk şimdi?Evet, mesafe yine var ama forumun organizasyonlarında bu bölgede el birliği yapabiliriz. Bir kısım yükü üstlenebiliriz.![]()
Siz de mi bayburttan4. olabilirim
Yarı yarıya ortak olabilirim. Gaziantep için.Muhteşem bir girişim. Emeği geçenlere teşekkürler ediyorum. Gaziantep’teyim, paylaşımı nasıl yapalım arkadaşlar?
yok ben İstanbul'dayım.Siz de mi bayburttanYok artık inanmam
))
İzmir’de bir pakete ortak olabilirim
Hocam, Türkiye de birim başına çok daha yüksek fiyatlara o kadar kötü kahveler içtim ki kendi adıma yurt dışı bana çok çekici geliyor. Fikrim olumsuz yönde değişmez umarımArkadaşlar, başarılı organizasyon,çok güzel mesajlar.
Kahveler geldi mi? Nasıl notası filan? Masrafa değdi mi? Türkiye'de bulunmayan tadlar size ulaştı mı? Bu bilgilere ulaşamadık. İsveçli kavurucu olması, dünyaca ünlü olması(bu kısmını bilmiyorum) kahveye yansımış mı?
Arkadaşlar, başarılı organizasyon,çok güzel mesajlar.
Tebrikler, bravo...
Kahveler geldi mi? Nasıl notası filan? Masrafa değdi mi? Türkiye'de bulunmayan tadlar size ulaştı mı? Bu bilgilere ulaşamadık. İsveçli kavurucu olması, dünyaca ünlü olması(bu kısmını bilmiyorum) kahveye yansımış mı?
Pahalı bir ürün alıp memnuniyetsizlik durumunda, acıyı hafifletmek adına ürünü ve hizmeti övme olayına memleketimizde rastlanıyor. Acaba kahvedeki durum nedir?
Tebrikler, bravo...
Pahalı bir ürün alıp memnuniyetsizlik durumunda, acıyı hafifletmek adına ürünü ve hizmeti övme olayına memleketimizde rastlanıyor. Acaba kahvedeki durum nedir?
Şişlideyim. Levent-Taksim-Beşiktaş hattı/üçgeni bana uygun. Ortaklığa katılırım.Merhaba ben de Beşiktaş civarı için ortak arıyorum.
Tebrikler, bravo...
Türker hocam Adanadan veya Mersinden ortak var mı ?emeğe geçenlere çok teşekkürler. Ben de siparişimi veriyorum.
Ben de sadece 1 paket Ethiopia Dhilgee Chelbesa almak istiyorum. Eğer bizim gibi tek paket almayı düşünenler varsa bir araya gelip ücreti bölüşebiliriz.Hocam valla dev hizmet olmuş bu. Whatsapp sohbet grubumuzda ilk açıldığı andan itibaren hayalini kuruyorduk bunun. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum ben de.
Etiyopya çekirdekleri bana hitap etmediğinden ben de sadece -1 paket El Salvador- kahvesine talip olacağım.
Üsküdar/İstanbul'dayım. Eğer bundle arkadaşlığında boşta 1 paket kalırsa seve seve dahil olurum, iletişime geçelim.
Üç kişi daha katılmak isterse tek paketle ben de El Salvador'un ikinci paketine talibim. Diğer türlü bütçemi çok aşar.Ben de sadece 1 paket Ethiopia Dhilgee Chelbesa almak istiyorum. Eğer bizim gibi tek paket almayı düşünenler varsa bir araya gelip ücreti bölüşebiliriz.