• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü'nden Muttley & Jack's ile Özel Anlaşma: İsveçli Butik Kavrum Evinden Toplu Alım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Balıkesir/Akçay için Ortak arıyorum.

emeğe geçenlere çok teşekkürler. Ben de siparişimi veriyorum.

Arkadaşlar, başarılı organizasyon,çok güzel mesajlar.
Kahveler geldi mi? Nasıl notası filan? Masrafa değdi mi? Türkiye'de bulunmayan tadlar size ulaştı mı? Bu bilgilere ulaşamadık. İsveçli kavurucu olması, dünyaca ünlü olması(bu kısmını bilmiyorum) kahveye yansımış mı?
Hocam, Türkiye de birim başına çok daha yüksek fiyatlara o kadar kötü kahveler içtim ki kendi adıma yurt dışı bana çok çekici geliyor. Fikrim olumsuz yönde değişmez umarım:) Bu arada youtube da ve forumda gördüğüm kadarıyla sevilen bir kavurucu. Bence denemeye değer.

Tebrikler, bravo...

Kahveler geldi mi? Nasıl notası filan? Masrafa değdi mi? Türkiye'de bulunmayan tadlar size ulaştı mı? Bu bilgilere ulaşamadık. İsveçli kavurucu olması, dünyaca ünlü olması(bu kısmını bilmiyorum) kahveye yansımış mı?

Pahalı bir ürün alıp memnuniyetsizlik durumunda, acıyı hafifletmek adına ürünü ve hizmeti övme olayına memleketimizde rastlanıyor. Acaba kahvedeki durum nedir?

Tecrübe etmek için iyi bir fırsat.

Tebrikler, bravo...

Pahalı bir ürün alıp memnuniyetsizlik durumunda, acıyı hafifletmek adına ürünü ve hizmeti övme olayına memleketimizde rastlanıyor. Acaba kahvedeki durum nedir?

Ben dahil daha önce buradan alışveriş yapan arkadaşlarımızın yorumlarına bakabilirsiniz. Firmanın sitesinde ki hakkında kısmına göz gezdirebilirsiniz. 2017 kavurma şampiyonasında derecesi var.

Son düzenleme:
Bakalım tarih bitimin de kaç kg satın alındığını da paylaşırsınız. Şimdiden tahminleri alıp iddaya bile girilebilir 😃 emeği geçenlere teşekkürler

Tebrikler, bravo...

Neye göre, kime göre pahalı? Aralarındaki kalite farkına hiç değinmeden; yurtdışı kargo ücreti, gümrük vergisi, çıldırmış döviz kuru gibi faktörlere rağmen 250 gram paket fiyatı Türkiye'de satış yapan bazı kavuruculardan daha ucuza geliyor. (Bkz. Petra)

Yapılan güzel işi takdir etmemeyi anlarım, manasız yerli seviciliğini de anlarım fakat gelip burada iğneleyici bir üslupla insanların kazık yediğini ima etmeniz gerçekten hoş değil.

Maaş kartını kulübe bırakacağım artık. 😫

Hocam valla dev hizmet olmuş bu. Whatsapp sohbet grubumuzda ilk açıldığı andan itibaren hayalini kuruyorduk bunun. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum ben de.

Etiyopya çekirdekleri bana hitap etmediğinden ben de sadece -1 paket El Salvador- kahvesine talip olacağım.
Üsküdar/İstanbul'dayım. Eğer bundle arkadaşlığında boşta 1 paket kalırsa seve seve dahil olurum, iletişime geçelim.
Ben de sadece 1 paket Ethiopia Dhilgee Chelbesa almak istiyorum. Eğer bizim gibi tek paket almayı düşünenler varsa bir araya gelip ücreti bölüşebiliriz.

Ben de sadece 1 paket Ethiopia Dhilgee Chelbesa almak istiyorum. Eğer bizim gibi tek paket almayı düşünenler varsa bir araya gelip ücreti bölüşebiliriz.
Üç kişi daha katılmak isterse tek paketle ben de El Salvador'un ikinci paketine talibim. Diğer türlü bütçemi çok aşar.

Geri